Kokemuksia kuulonalenemasta

Parempi kuulo Bernafon-kuulokojeilla

Kuulo yhdistää meidät muihin ihmisiin ja elämäämme

Kuuloaistimme on elintärkeä, mutta usein aliarvostettu. Kuulo-ongelmat on helppo jättää huomiotta tai niitä vähätellään. Muiden kuulonaleneman haasteiden voittaneiden kokemusten jakaminen voi auttaa meitä ymmärtämään, miten tärkeä kuulo on elämänlaadullemme.

Laajempi näkökulma

Paljon keskittymistä

John on innokas lentäjä, ja hän nousee pilviin saadakseen käsityksen siitä, miten tasainen Alankomaiden maisema on. Kaikki ei kuitenkaan ole pelkkää leikkiä - sää, korkeus ja ympäröivä liikenne vaativat jatkuvaa seurantaa. Lennon sujuvuuden kannalta tehokas viestintä perämiehen ja lennonjohdon kanssa on tärkeää aina lentoonlähdöstä laskeutumiseen asti. Bernafon-kuulokojeet toimivat haastavimmissakin kuunteluympäristöissä, ja ne parantavat hänen puheesta selvän saamista sekä vaimentavat epämiellyttävää melua jopa 5 000 jalan korkeudessa maanpinnan yläpuolella.

Optimaalinen puheenerotus

Bernafonin viimeisimmän sukupolven kuulokojeissa keskustelut ovat etusijalla. Älykkäitä signaalinkäsittelytekniikoita sisältävä laite vahvistaa puhetta ja vähentää hälyääniä huomattavan tarkasti. Tämä helpottaa puheesta selvän saamista - myös tilanteissa, joissa puhujia on useita.

Kokemuksia kuulonalenemasta

A man called Dietmar Ludewig working with his hands.

Kun kommunikoin asiakkaiden ja arkkitehtien kanssa, minulle on erittäin tärkeää saada selvää, mitä sanotaan. (...) Bernafon-kuulokojeiden ansiosta pystyn taas kuulla, mitä puhutaan - normaalisti.

Dietmar Ludewig

Itsenäinen käsityöläinen, Sveitsi

A smiling blonde woman called Virginie Delalande sitting in an outdoor cafe.

Verrattuna muihin tuotteisiin, joita olen käyttänyt aiemmin, Bernafon-kuulokojeeni ovat antaneet minulle paremman käsityksen äänen monimuotoisuudesta.

Virginie Delalande

Lakimies, valmentaja ja motivaatiopuhuja, Ranska

A man called Jean François Bérard seen in profile.

Pikku hiljaa kuulen yhä paremmin, ja olen sopeutunut hyvin työskentelemään jokapäiväisessä elämässä ja ihmisten kanssa.

Jean-François Bérard

Keittiömestari, Ranska

John Guttink Bernafon hearing aid user.

Ilman Bernafonin kuulokojeita en pystyisi lentämään. Tämä harrastus ei olisi mahdollinen, ellen kykenisi kommunikoimaan perämiehen tai lennonjohdon kanssa.

John Guttink

Harrastajalentäjä, Alankomaat

Alan Robinson Bernafon hearing aid user.

Bernafon-kuulokojeita käyttäessäni kuulen linnut sekä lentokoneet, jotka lentävät pääni yläpuolella - kaikki kuulostaa niin selkeältä.

Alan Robinson

Kaupunginvaltuutettu, Englanti