Tositarinoita Bernafonista

John Guttink, lentäjä Rotterdamissa, Alankomaissa

Laajempi näkökulma

John on innokas lentäjä, ja hän nousee pilviin saadakseen käsityksen siitä, miten tasainen Alankomaiden maisema on. Kaikki ei kuitenkaan ole pelkkää leikkiä - sää, korkeus ja ympäröivä liikenne vaativat jatkuvaa seurantaa. Lennon sujuvuuden varmistamiseksi tehokas viestintä perämiehen ja lennonjohtotornin kanssa on varmistettava lentoonlähdöstä aina laskeutumiseen saakka. Bernafon-kuulokojeet toimivat haastavimmissakin kuunteluympäristöissä, ja ne parantavat puheenerotusta ja vaimentavat epämiellyttävää melua. Jopa 5 000 jalan korkeudessa maanpinnan yläpuolella.

Reaaliaikainen vahvistus nopeasti muuttuvissa ympäristöissä

Bernafonin uusimman sukupolven kuulokojeet on integroitu erittäin tehokkaaseen mikrosiruun. Ne käyttävät järjestelmien yhdistelmää, joka analysoi ja mukautuu samanaikaisesti ääniympäristöön, jossa olet. Tuloksena on reaaliaikainen vahvistus ja optimaalinen puheenerotus hiljaisuudessa ja melussa.

Johtava teknologia

Puheesta selvän saaminen auttaa meitä olemaan yhteydessä tärkeisiin ihmisiin ja osallistumaan niihin hetkiin, joista emme halua jäädä paitsi. Bernafon-kuulokojeissa yhdistyvät alan edistyksellisimmät kuulokojeteknologiat ja yli 75 vuoden tietotaito. Yhdessä ne varmistavat, että puhe ja muut tärkeät äänet kuuluvat juuri niin kuin pitääkin. Koska kyse on muustakin kuin paremmasta kuulemisesta, Tärkeää on myös se, mitä siitä seuraa.

A pair of grey Viron hearing aids with domes.

Tuotteet

Kuulokojeiden esittely

A SoundClip-A accessory for Bernafon hearing aids.

Lisälaitteet

Kuulokojeiden esittely

Kokemuksia kuulonalenemasta

A man called Dietmar Ludewig working with his hands.

Kun kommunikoin asiakkaiden ja arkkitehtien kanssa, minulle on erittäin tärkeää saada selvää, mitä sanotaan. (...) Bernafon-kuulokojeiden ansiosta pystyn taas kuulla, mitä puhutaan - normaalisti.

Dietmar Ludewig

Itsenäinen käsityöläinen, Sveitsi

A smiling blonde woman called Virginie Delalande sitting in an outdoor cafe.

Verrattuna muihin tuotteisiin, joita olen käyttänyt aiemmin, Bernafon-kuulokojeeni ovat antaneet minulle paremman käsityksen äänen monimuotoisuudesta.

Virginie Delalande

Lakimies, valmentaja ja motivaatiopuhuja, Ranska

A man called Jean François Bérard seen in profile.

Pikku hiljaa kuulen yhä paremmin, ja olen sopeutunut hyvin työskentelemään jokapäiväisessä elämässä ja ihmisten kanssa.

Jean-François Bérard

Keittiömestari, Ranska