Tue useampia asiakkaita Encanta-tuoteperheen avulla

Jokainen asiakkaasi on ainutlaatuinen. Siksi Bernafon Encantassa on neljä selkeää teknologiatasoa, jotka helpottavat jokaisen asiakkaan yksilöllisten tarpeiden, elämäntyylin ja budjetin mukaista kojevalintaa ja sovitusta.

Nelihenkisen perheen ansiosta voit tarjota enemmän

Encanta 100 CONNECT

Asiakkaille, jotka viettävät suurimman osan ajastaan kotona tai hiljaisissa ympäristössä. Se tukee kahdenkeskisiä keskusteluja selkeällä ja luonnollisella äänellä. Kuuntelukokemus on miellyttävä ja ympäristön äänet on kuultavissa.

Encanta 200 GO

Asiakkaille, jotka tarvitsevat kuulokojeita saadakseen selvää puheesta hälyisissä ympäristöissä. Se tarjoaa kuuntelumukavuutta ja tukee puheenerotusta kahdenkeskisissä keskusteluissa älykkään melunvaimennuksen avulla.

Encanta 300 ENGAGE

Asiakkaille, jotka viettävät aktiivista ja sosiaalista elämää sekä osallistuvat usein keskusteluihin, joissa on useita puhujia. Se mahdollistaa saumattoman siirtymisen kahdenkeskisistä keskusteluista ryhmässä osaksi laajempaa ryhmäkeskustelua haastavissa ääniympäristöissä.

Encanta 400 PRO

Asiakkaille, jotka haluavat tinkimätöntä äänenlaatua ja parasta teknologiaa puheenerotuksen tueksi kaikissa ympäristössä. Se tarjoaa parhaan mahdollisen tuen ja maksimaalisen suorituskyvyn kaikkein monimutkaisimmissa tilanteissa.

Testitulosten tuoteperhe

Olemme testanneet kaikki neljä teknologiatasoamme, emme vain korkeinta tasoa. Autamme tekemään jokaisen ratkaisun elämänlaatua parantavat hyödyt konkreettisiksi sinulle ja asiakkaillesi.
Lataa Encantan kliiniset tuotetiedot ja tutustu kaikkiin tuloksiin.

- Encanta 100 osoitettiin tarjoavan 11 dB SPL paremman puheenerotuksen kahdenkeskisissä keskusteluissa hiljaisessa ympäristössä1.
- Encanta 200 osoitettiin tarjoavan 30 % paremman puheenerotuksen kahdenkeskisissä keskusteluissa melussa2.
- Encanta 300 osoitettiin tarjoavan 15 % paremman puheenerotuksen ryhmäkeskusteluissa melussa3.
- Encanta 400 osoitettiin tarjoavan 19 % paremman puheenerotuksen ryhmäkeskusteluissa melussa3.

Tutustu Encantan tuoteperheeseen

Four older, colourful persons out in the city enjoying life.

Saumattomat keskustelut älykkään Smart Sensor-tunnistintekniikan avulla

Encanta 300 ja 400 -tason kojeiden uuden Smart Sensor -tekniikan ansiosta asiakkaat saavat puheesta selvää entistä paremmin ryhmäkeskusteluissa. Se havaitsee pään ja kehon liikkeet ja säätää automaattisesti suuntausta ja melunvaimennusta asiakkaidesi muuttuvien kuuntelutarpeiden mukaan.

Jokaisen Encantan isot edut

Yhdistettävyyttä useammalle asiakkaalle

Encanta parantaa huomattavasti yhdistettävyyttä ja suoratoistoa kaikille käyttäjille. Se on Made for iPhone® -kuulokoje ja täysin yhteensopiva kaikkien LE Audio -yhteensopivien Android-puhelimien kanssa.

Rikkaampi musiikkikokemus

Encanta sisältää uusia päivityksiä, jotka tekevät asiakkaidesi musiikkikokemuksesta entistäkin paremman - olipa kyse sitten musiikin soittamisesta tai kuuntelemisesta. Bernafonin pitkä historia poikkeuksellisen musiikkikokemuksen tarjoajana jatkuu.

Koko päivän teho vain yhdessä tunnissa

Tarjoa asiakkaillesi tehokkaampi lataus, joka helpottaa heidän päiväänsä ja antaa mielenrauhan koko päiväksi. Ladattavissa Encanta -kuulokojeissa on uutuutena nopeampi ja pienempi latauslaite, jossa on keskitytty tehokkuuteen.

Encantan neuvontatyökalu 

Helpompi tapa löytää oikea ratkaisu

Bernafon Encanta -tuoteperheen neuvontatyökalun avulla voit ohjata asiakkaasi juuri oikean ratkaisun pariin heidän kuulotarpeidensa ja elämäntyylinsä perusteella.

Suorituskyky kohtaa muotoilun

Hyvän muotoilun ansiosta Encanta on tyylikäs ja ergonominen - ja uusi miniRITE-malli on sekä pienempi että huomaamattomampi. Asiakkaasi arvostavat yksittäistä ohjauspainiketta, uutta napautusohjausta ja paljoa muuta.

App Store

apple-store-cardgoogle-play-card

Apple, Apple-logo, iPhone ja iPod Touch ovat Apple Inc:n tavaramerkkejä, jotka on rekisteröity Yhdysvalloissa ja muissa maissa.
App Store on Apple Inc:n palvelumerkki. Made for Apple -merkin käyttö tarkoittaa, että lisävaruste on suunniteltu liitettäväksi nimenomaan merkissä mainittuun Apple-tuotteeseen (tuotteisiin) ja että kehittäjä on sertifioinut sen Applen suorituskykyvaatimusten mukaiseksi. Apple ei ole vastuussa tämän laitteen toiminnasta tai sen turvallisuus- ja sääntelystandardien mukaisuudesta.

* Kaikki tiedot kerättiin kliinisessä tutkimuksessa elokuun ja lokakuun 2023 välisenä aikana. Tutkimukseen osallistui 25 henkilöä, joiden keski-ikä oli 73 vuotta, keskimääräinen kuulokojeen käyttöaika 12 vuotta ja keskimääräinen symmetrinen kuulokynnys 47 dB HL (125Hz-8kHz). Kaikki ilmoitetut tiedot eroavat merkittävästi vastaavasta viitteestä.
1 Puheneerotusta Encanta 100:n avulla (11 dB SPL) tutkittiin vertailemalla SRT50-tuloksia hiljaisuudessa kuulokojeen kanssa ja ilman.
2 Puheenerotusta Encanta 200:n avulla melussa (OLSA, 2,3dB SNR) tutkittiin vertailemalla SRT50-tuloksia melunhallinnan kanssa ja ilman. (NAL-NL2-vahvistustavoitteet).
3 Encanta 200, 300 ja 400 vertailtiin (CCOLSA, 8 %, 15 %, 19 %) tutkimalla puheenerotusta melunhallinnan kanssa ja ilman (vertailukohteena Encanta 200, jossa on NAL-NL2-vahvistustavoitteet).