Bernafonista

Kuulonhuollon ammattilaiset etusijalle

Tehtävämme on tukea kuuloalan ammattilaisten työtä. Koska tiedämme, että ammattitaitoinen kuulonhuolto on avain kaikkeen, minkä avulla edistyksellisestä teknologiasta luodaan henkilökohtaisia ratkaisuja.

The Sound Experience

Kun on kyse merkityksellisen hoidon tarjoamisesta, asiantuntemuksella on merkitystä. Annamme ammattilaisille mahdollisuuden tarjota erinomaista kuulonhuoltoa omilla ehdoillaan. Näin he voivat tarjota parhaat ratkaisut ja ainutlaatuisen äänikokemuksen jokaiselle asiakkaalle. Tätä kutsumme The Sound Experience -kokemukseksi.

Ratkaisuja, joista on hyvä olla varma

Kyse on siitä, että heikkokuuloisia ihmisiä autetaan kokemaan elämää haluamallaan tavalla. Siksi tarjoamme kuulokojeita, joissa on edistyksellinen äänenlaatu ja juuri siitä Bernafon on tunnettu. Tarjoamme todistetusti etuja kaikilla teknologiatasoilla sekä tukea ja työkaluja, joiden ansiosta asiakkaalle ja heidän kuulonhuoltoonsa jää enemmän aikaa.

Miksi keskitymme ammattitaitoiseen hoitoon

Hyvällä kuulolla on merkitystä ihmisten kokonaisvaltaisen elämänlaadun kannalta - olipa kyse sitten sosiaalisten suhteiden rikastuttamisesta tai jokapäiväisestä itsenäisyydestä. Päivittäisen kuulokojeen käytön hyötyihin saattaa kuulua jopa dementian ehkäisyyn liittyviä myönteisiä vaikutuksia.1, 2 Sopiva kuulokoje voi muuttaa ihmisen elämän. Pelkkä kuulokoje ei kuitenkaan riitä. Lisäksi tarvitaan kuulonhuollon ammattilaisen tukea.

"Sekä lääkärit että asiakkaamme raportoivat todella hyviä tuloksia ensimmäisestä sovituksesta lähtien. Ohjelmisto on erittäin helppokäyttöinen ja intuitiivinen. Sen lisäksi on paljon tekniikkaa ja lisälaitteita sekä erinomaisia kuulokojeita."

- Johtaja, audiologinen klinikka, Australia

Young woman working with a microscope in tech lab.

Kuulonhuollon voimanpesän vahvuus on sinun ulottuvillasi

Osana Demant Groupia, jolla on yli sadan vuoden kokemus ja tietotaito alalta, Bernafonilla on tukenaan yksi maailman vahvimmista tutkimus- ja kehitystiimeistä kuulonhuollossa. Tämä osaaminen ulottuu aina diagnostiikasta äänenkäsittelyyn asti.

Edistyksellinen teknologia, jossa hyödyt ovat etusijalla

Panostamme edistykselliseen teknologiaan, mutta tiedämme, että tärkeintä ovat käytännön hyödyt. Kuulokojeissamme on huipputeknologiaa, kuten vahvistus, joka säilyttää puheen luonnollisen rytmin, koneoppimisen avulla hiottu melunvaimennus, ainutlaatuinen algoritmi musiikin vahvistamiseen ja paljon muuta. Näin käyttäjät voivat kokea selkeän ja luonnollisen äänen.

Vahva perintö kuulonhuollossa

Bernafon on kehittänyt kuulokojeita vuodesta 1946 lähtien, jolloin puhelinyhtiö laajensi liiketoimintaansa ja aloitti kehittämään myös vahvistuslaitteita. Yritys sijaitsi Bernissä, Sveitsissä, mistä johtui nimi, Bernafon. Bernafon oli itse asiassa alansa ensimmäinen, joka kehitti digitaalisesti ohjelmoitavan kuulokojeen vuonna 1987. Ensimmäinen täysin digitaalinen laite tuli markkinoille vuonna 1999. Demant Group osti Bernafonin vuonna 1994. Suuri osa yrityksestä pysyi Sveitsissä vuoteen 2022 asti, jolloin se muutti Demantin pääkonttoriin. Kööpenhaminan lähelle Tanskaan.

Työskentely Bernafonin kanssa

Koska tiedämme, miten tärkeää asiantuntemus on, keskitymme antamaan korkealaatuiset kuulokojeemme koulutettujen kuuloalan ammattilaisten käsiin. Sitoudumme ammattilaisten kanssa, jotka haluavat tarjota mahdollisimman korketasoista hoitoa, kuten mekin. Arvostamme kaikkia kuuloalan kumppanuuksiamme, joita meillä on kaikkialla maailmassa. Jos haluat tehdä yhteistyötä Bernafonin kanssa tai vain kuulla meistä lisää, ota rohkeasti yhteyttä paikalliseen edustajaan.

Older woman with headphones doing hearing test in hearing clinic with hearing care professional.

Luis Miguel Ávila, Audiologian johtaja, Soloptical Group, Espanja

"Saamme Bernafonilta tukea eri tavoin: audiologista tukea, koulutustukea ja markkinointitukea. Mutta mielestäni todellinen tuki tulee siitä, kun tietää, että avunpyyntöön, puheluun tai sähköpostiin vastataan nopeasti, laadukkaasti ja henkilökohtaisesti."

1Livingston, G., et al. 02/2020 Dementian ehkäisy, interventio ja hoito: lancet-komission raportti 2020. Lancet, 2020, 396, 413-446. 
2Cantuaria M.L., et al. 02/2024 Kuulonalenema, kuulokojeiden käyttö ja dementiariski iäkkäillä aikuisilla. JAMA Otolaryngol Head Neck Surg. 2024, doi: 10,1001/jamaoto.2023.3509.