Tositarinoita Bernafonista

Bernafonin tositarinat Alan Robinson, kaupunginvaltuutettu Adlingtonissa, Englannissa

Yhteisö on minulle tärkeä asia

Tervetuloa Lancashiren Adlingtoniin, jossa Alan jakaa aikansa kahden työn välillä kaupunginvaltuutettuna ja radio-DJ:nä Itsevarma ja karismaattinen Alan käy tapaamassa ihmisiä ja kokoaa heitä hankkeiden ympärille, jotka tekevät yhteisöstä mukavamman paikan. Koska hänen Bernafon-kuulokojeissaan on sisäänrakennettu langaton tekniikka, hän voi suoratoistaa ääniä Bluetooth®-laitteista, kuten älypuhelimista suoraan korviinsa, jolloin hän pysyy mukana kaikessa.

Langatonta joustavuutta

Suoraan korvaan toistettavan ominaisuuden ansiosta Bernafon -kuulokojeita voidaan käyttää stereokuulokkeiden tapaan, jolloin puhelut, TV ja muut äänilähteet saadaan yhdistettyä suoraan kojeisiin vain muutamalla älypuhelimen napautuksella. Ota yhteys ympäröivään maailmaan - se on sinun.

Johtava teknologia

Puheesta selvän saaminen auttaa meitä olemaan yhteydessä meille tärkeisiin ihmisiin ja osallistumaan niihin hetkiin, joista emme halua jäädä paitsi. Bernafon-kuulokojeissa yhdistyvät alan edistyksellisimmät kuulokojeteknologiat ja yli 75 vuoden tietotaito. Yhdessä nämä varmistavat, että puhe ja muut tärkeät äänet kuuluvat juuri niin kuin pitääkin. Koska kyse on muustakin kuin paremmasta kuulemisesta. Tärkeää on kaikki se, mitä siitä seuraa.

A pair of grey Viron hearing aids with domes.

Tuotteet

Kuulokojeiden esittely

A SoundClip-A accessory for Bernafon hearing aids.

Lisälaitteet

Kuulokojeiden esittely

Kokemuksia kuulonalenemasta

A man called Dietmar Ludewig working with his hands.

Kun kommunikoin asiakkaiden ja arkkitehtien kanssa, minulle on erittäin tärkeää saada selvää, mitä sanotaan. (...) Bernafon-kuulokojeiden ansiosta pystyn taas kuulla, mitä puhutaan - normaalisti.

Dietmar Ludewig

Itsenäinen käsityöläinen, Sveitsi

A smiling blonde woman called Virginie Delalande sitting in an outdoor cafe.

Verrattuna muihin tuotteisiin, joita olen käyttänyt aiemmin, Bernafon-kuulokojeeni ovat antaneet minulle paremman käsityksen äänen monimuotoisuudesta.

Virginie Delalande

Lakimies, valmentaja ja motivaatiopuhuja, Ranska

A man called Jean François Bérard seen in profile.

Pikku hiljaa kuulen yhä paremmin, ja olen sopeutunut hyvin työskentelemään jokapäiväisessä elämässä ja ihmisten kanssa.

Jean-François Bérard

Keittiömestari, Ranska