Tee ilmainen online-kuulotesti

Tarkista kuulo nopeasti Bernafonin kuulon verkkotestillä.

Bernafonin ilmainen online kuulotesti

Kuulotestimme antaa sinulle nopean arvion kuulostasi. Siinä testataan kykyäsi kuulla eri taajuuksilla soittamalla puhtaita ääniä eri äänenvoimakkuudella. Kysymme myös muutaman helpon kysymyksen kuulostasi.

Older man sitting in his kitchen in front of laptop laughing.

"Huomasin, että kuuloni oli huonontunut. Minun oli pakko laittaa televisio kovemmalle kuullakseni uutiset." - John Guttink

Bernafonin ilmaisen kuulotestin yhteydessä sinun ei tarvitse syöttää sähköpostiosoitettasi tai muita tietoja. Lisäksi testi on täysin ilmainen ja vie vain muutaman minuutin ajastasi.

Miksi tehdä kuulotesti verkossa? 

Kuulotestin tekeminen verkossa on hyvä tapa saada nopeasti ja helposti tietoa kuulostasi. Voit tehdä testin mukavasti omassa kodissasi silloin, kun sinulle sopii. Voit varmistaa, että ympäristö on rauhallinen ja hiljainen. 

Mikään kuulon verkkotesti ei kuitenkaan voi korvata koulutetun audionomin tekemää henkilökohtaista kuulontutkimusta. 

Etsi lähin audionomi

Mitä parhaat online-kuulotestit tarjoavat?

Parhaat kuulotestit verkossa sisältävät taajuusmittauksen, mikä tarkoittaa, että niissä arvioidaan kuuloasi erilaisilla korkeilla ja matalilla äänillä. Tämä johtuu siitä, että kuulemme eri taajuudet eri tavalla. Lisäksi kuulon heikkeneminen vaikuttaa usein tiettyyn osaan taajuusaluetta, joten joitakin taajuuksia tai äänenkorkeuksia on vaikeampi kuulla kuin toisia. 

Jotkin verkkotestit antavat viitteitä kuulosi iästä. Vaikka tämä voi auttaa sinua ymmärtämään kuulokykyäsi, se voi olla harhaanjohtavaa. Tämä johtuu siitä, että kuulonalenemaa esiintyy kaikenikäisillä eri syistä, jotka eivät välttämättä liity ikään. Vaikka kuulon heikkeneminen lisääntyy usein iän myötä, se ei kuitenkaan aina ole niin. 

>Tee online kuulotestimme