Tositarinoita Bernafonista

Jean-François Bérard, keittiömestari La Cadière-d'Azurissa, Ranskassa

Menestyksen osatekijä

Jean-François on Ranskan Rivieralla sijaitsevan trendikkään Michelin-tähdellä palkitun ravintolan omistaja ja keittiömestari. Menestyksekkään keittiön johtaminen edellyttää kokemuksen ja luovuuden huolellista tasapainottamista, mutta myös vahvaa viestintää ja organisointitaitoja. Lapsena Jean-François menetti 80 prosenttia kuulostaan, mutta hän oli päättänyt, ettei se saa estää häntä. Nyt Bernafon-kuulokojeet antavat hänelle alan johtavan teknologian avulla parhaan mahdollisen puheenerotuksen hälyä täynnä olevissa ympäristöissä, jotta hän voi hoitaa tehtäviään itsevarmasti, helposti ja tyylikkäästi.

Reaaliaikainen vahvistus nopeasti muuttuvissa ympäristöissä

Bernafonin uusimman sukupolven kuulokojeet on integroitu erittäin tehokkaaseen mikrosiruun. Ne käyttävät järjestelmien yhdistelmää, joka analysoi ja mukautuu samanaikaisesti ääniympäristöön, jossa olet. Tuloksena on reaaliaikainen vahvistus ja optimaalinen puheenerotus hiljaisuudessa ja melussa.

Langaton yhteys

Uusimman Bluetooth® Low Energy -teknologian ansiosta Bernafon-kuulokojeita voidaan käyttää stereokuulokkeiden tavoin, jolloin puhelimen, television ja muiden äänilähteiden ääni saadaan suoraan korviin vain muutamalla älypuhelimen napautuksella.

A pair of grey Leox hearing aids with a hook.

Tuotteet

Kuulokojeiden esittely

A SoundClip-A accessory for Bernafon hearing aids.

Lisälaitteet

Kuulokojeiden esittely

Kokemuksia kuulonalenemasta

A man called Dietmar Ludewig working with his hands.

Kun kommunikoin asiakkaiden ja arkkitehtien kanssa, minulle on erittäin tärkeää saada selvää, mitä sanotaan. (...) Bernafon-kuulokojeiden ansiosta pystyn taas kuulla, mitä puhutaan - normaalisti.

Dietmar Ludewig

Itsenäinen käsityöläinen, Sveitsi

A smiling blonde woman called Virginie Delalande sitting in an outdoor cafe.

Verrattuna muihin tuotteisiin, joita olen käyttänyt aiemmin, Bernafon-kuulokojeeni ovat antaneet minulle paremman käsityksen äänen monimuotoisuudesta.

Virginie Delalande

Lakimies, valmentaja ja motivaatiopuhuja, Ranska

Alan Robinson Bernafon hearing aid user.

Bernafon-kuulokojeita käyttäessäni kuulen linnut sekä lentokoneet, jotka lentävät pääni yläpuolella - kaikki kuulostaa niin selkeältä.

Alan Robinson

Kaupunginvaltuutettu, Englanti