Tositarinoita Bernafonista

Dietmar Ludewig, itsenäinen käsityöläinen Bernissä, Sveitsissä

Luonto on inspiraatio

Tutustu Dietmariin, joka on taitava käsityöläinen. Hän tekee metallitaideteoksia Sveitsin pääkaupungissa Bernissä. Hänen työnsä vie hänet ulos työpajasta ja luontoon, josta hän löytää inspiraation tehdä jokaisesta projektista erityinen ja ainutlaatuinen. Älykkäällä teknologialla varustetut Bernafon-kuulokojeet auttavat häntä kuulemaan ympäröiviä ääniä - olipa hän sitten syvällä metsässä tai työpöydän ääressä keskustelemassa asiakkaan tilauksesta.

Reaaliaikainen äänenkäsittely

Bernafon-kuulokojeet tekevät muutakin kuin vahvistavat hiljaisia ääniä ja vähentävät voimakkaita ääniä. Ne ovat älykkäitä laitteita, jotka analysoivat ääniympäristöä, jossa olet, mukautuen dynaamisesti muutoksiin sitä mukaa kuin niitä tapahtuu. Totuttele täydellisempään äänikokemukseen suosikkipaikoissasi.

Johtava teknologia

Puheesta selvän saaminen auttaa meitä olemaan yhteydessä tärkeisiin ihmisiin ja osallistumaan niihin hetkiin, joista emme halua jäädä paitsi. Bernafon-kuulokojeissa yhdistyvät alan edistyksellisimmät kuulokojeteknologiat ja yli 75 vuoden tietotaito. Yhdessä ne varmistavat, että puhe ja muut tärkeät äänet kuuluvat juuri niin kuin pitääkin. Koska kyse on muustakin kuin paremmasta kuulemisesta. Tärkeää on myös se, mitä siitä seuraa.

A pair of grey Viron hearing aids with domes.

Tuotteet

Kuulokojeiden esittely

A SoundClip-A accessory for Bernafon hearing aids.

Lisälaitteet

Kuulokojeiden esittely

Kokemuksia kuulonalenemasta

Alan Robinson Bernafon hearing aid user.

Bernafon-kuulokojeita käyttäessäni kuulen linnut sekä lentokoneet, jotka lentävät pääni yläpuolella - kaikki kuulostaa niin selkeältä.

Alan Robinson

Kaupunginvaltuutettu, Englanti

A smiling blonde woman called Virginie Delalande sitting in an outdoor cafe.

Verrattuna muihin tuotteisiin, joita olen käyttänyt aiemmin, Bernafon-kuulokojeeni ovat antaneet minulle paremman käsityksen äänen monimuotoisuudesta.

Virginie Delalande

Lakimies, valmentaja ja motivaatiopuhuja, Ranska

A man called Jean François Bérard seen in profile.

Pikku hiljaa kuulen yhä paremmin, ja olen sopeutunut hyvin työskentelemään jokapäiväisessä elämässä ja ihmisten kanssa.

Jean-François Bérard

Keittiömestari, Ranska