Tositarinoita Bernafonista

Lakimies, valmentaja ja motivaatiopuhuja, Ranska

Olemme kaikki rikkaita erilaisuudessamme

Virginie on yksi niistä ihmisistä, jotka eivät voi istua paikoillaan - hän on konferenssipuhuja ja valmentaja, Hän on myös ensimmäinen asianajaja Ranskassa, joka on suorittanut asianajajan tutkinnon erittäin vaikeasta kulonalenemasta huolimatta. Intohimon ja päättäväisyyden innoittamana hän rohkaisee ihmisiä katsomaan rajoitustensa yli ja löytämään todellisen potentiaalinsa työssä ja elämässä. Bernafonin kuulokojeet auttavat häntä selviytymään kiireisistä päivistään helposti ja luottavaisesti.

Kaikki desibelit, kaikki suorituskyky.

Jotkut käyttäjät tarvitsevat kaiken mahdollisen tehon - ja Bernafonin kuulokojeet eivät todellakaan tuota pettymystä. Poikkeuksellisen signaalinkäsittelyn ansiosta ne tarjoavat uudenlaisen kuulemisen tason ja mahdollisimman tarkan ja selkeän äänikokemuksen. Älä epäröi tähdätä korkealle.

Johtava teknologia

Puheesta selvän saaminen auttaa meitä olemaan yhteydessä tärkeisiin ihmisiin ja osallistumaan niihin hetkiin, joista emme halua jäädä paitsi. Bernafon-kuulokojeissa yhdistyvät alan johtavat kuulokojeteknologiat ja yli 75 vuoden tietotaito. Yhdessä ne varmistavat, että puhe ja muut tärkeät äänet kuuluvat juuri niin kuin pitääkin. Koska kyse on muustakin kuin paremmasta kuulosta. Tärkeää on myös se, mitä siitä seuraa.

A pair of grey Leox hearing aids with a hook.

Tuotteet

Kuulokojeiden esittely

A SoundClip-A accessory for Bernafon hearing aids.

Lisälaitteet

Kuulokojeiden esittely

Kokemuksia kuulonalenemasta

A man called Dietmar Ludewig working with his hands.

Kun kommunikoin asiakkaiden ja arkkitehtien kanssa, minulle on erittäin tärkeää saada selvää, mitä sanotaan. (...) Bernafon-kuulokojeiden ansiosta pystyn taas kuulla, mitä puhutaan - normaalisti.

Dietmar Ludewig

Itsenäinen käsityöläinen, Sveitsi

Alan Robinson Bernafon hearing aid user.

Bernafon-kuulokojeita käyttäessäni kuulen linnut sekä lentokoneet, jotka lentävät pääni yläpuolella - kaikki kuulostaa niin selkeältä.

Alan Robinson

Kaupunginvaltuutettu, Englanti

A man called Jean François Bérard seen in profile.

Pikku hiljaa kuulen yhä paremmin, ja olen sopeutunut hyvin työskentelemään jokapäiväisessä elämässä ja ihmisten kanssa.

Jean-François Bérard

Keittiömestari, Ranska