Ryhdy kumppaniksi

Bernafonin yhteistyökumppanina olet osa kannustavaa perhettä. Tehtävämme on antaa kuulonhuollon ammattilaisille tukea - koska tiedämme, että asiantuntemuksella on merkitystä.

"Saamme Bernafonilta tukea eri tavoin: audiologista tukea, koulutus- ja markkinointitukea."–“Mutta mielestäni todellinen tuki tulee siitä, kun tietää, että konsultaatioon, puheluun tai sähköpostiin saa nopean, toimivan ja henkilökohtaisen vastauksen.”

- Luis Miguel Ávila, Audiologian johtaja, Soloptical Group, Espanja

Kumppaneidemme tukeminen joka päivä

Tunnettu äänenlaatu

Olemme intohimoisia äänenlaadun suhteen. Bernafon-kuulokojeet ovat tunnettuja selkeästä ja luonnollisesta äänestä, sillä ne käsittelevät ääntä eri tavalla - puhetta, musiikkia ja muita ääniä -

Täydellinen ja luotettava valikoima

Täydellinen kuulokojeiden, lisälaitteiden ja ohjelmistojen valikoimamme auttavat vastaamaan asiakkaiden todellisiin tarpeisiin. Jokainen yksityiskohta on suunniteltu ja testattu täyttämään tai ylittämään korkeimmat standardit.

Keskittyminen yksilöön

Asiakkaasi ovat ainutlaatuisia. Selkeät teknologiatasomme helpottavat sinua sovittamaan kuulokojeet jokaisen asiakkaan tarpeisiin. Kliiniset testit eri tasoilla tekevät elämänlaatuun vaikuttavat hyödyt konkreettisiksi.

Kuulonhuollon voimanpesän vahvuus

Osana Demant-konsernia, jolla on yli vuosisadan kokemus ja osaaminen, Bernafonin kumppanit hyötyvät yhdestä maailman vahvimmista kuulonhuollon tutkimus- ja kehitystiimeistä.

Useamman asiakkaan auttaminen, useammin

Neuvontaoppaat, ääniesittelyt, helppokäyttöinen sovitusohjelma, päivitystuki ja paljon muuta. Suoraviivaiset työkalut auttavat sinua tukemaan asiakkaitasi koko heidän kuulonhuoltomatkansa ajan.

Olemme kanssasi koko matkan

Saat todistetun panostuksen korkeimpaan palvelutasoon. Panostamme tarpeisiisi ja olemme sitoutuneet tarjoamaan sinulle tarkoituksenmukaista tukea, jotta voit keskittyä asiakkaiden auttamiseen.

Tervetuloa MyBernafoniin

Liiketoimintasi edistäminen.
Menestyksesi tukeminen.

“MyBernafon on verkkotyökalu, joka tarjoaa sinulle tehokkaan ‘kaikki yhdessä paikassa’ -ratkaisun kaikille liiketoimillesi kanssamme.” “Se muuttuu omatoimialustaksi, jota voit käyttää milloin haluat, työpöydältäsi tai mobiililaitteiltasi.” 

  • Voit helposti tehdä ja seurata tilauksia ja korjauksia, ja saat selkeän yleiskuvan yksityiskohdista, kuten kokoonpanoista ja määristä.
  • Saat ilmoituksia huolto- ja korjaustilauksista sekä takuun päättymisestä.
  • Etsi ja tilaa korkealaatuisia markkinointimateriaaleja ja teknisiä tietoa.
  • Pääset nopeasti käsiksi kunkin asiakkaan tietoihin, jotta voit tarjota asianmukaisinta ja ajantasaisinta hoitoa.
  • Löydät nopeasti laskut, hyvitysilmoitukset, takuut ja muut liiketoiminta-asiakirjat. 

Kirjaudu sisään päästäksesi MyBernafoniin

Onko Bernafon sinulle uutta?

Täytä allaoleva lomake, niin otamme sinuun yhteyttä.