Oasisnxt-sovitusohjelma

Ensisovituksen haasteiden ratkaiseminen

Kun asiakkaasi ovat valmiita ensimmäiseen sovitukseen tai hienosäätöön, sekä kokemuksella että lopputuloksella on merkitystä. Oasisnxt-sovitusohjelma on tunnettu helppokäyttöisyydestään, ja siinä on kaikki oikeat työkalut sujuvaan ja helppoon sovitukseen. Sinä ja asiakkaasi hyödytte edistyksellisestä sovitusmenetelmästä, jonka tarkoituksena on tehdä kuulokojeisiin sopeutuminen miellyttävämmäksi ja ensimmäinen sovitus käyttäjälleen sopivammaksi.

Mitä uuttaOasisnxt 24.1:ssä on?

Oasisnxt 24.1 julkaisutiedote

Asiakkaasi on tärkein

Oasisnxt-ohjelmalle ovat ominaisia tehokkaat ja erinomaiset sovitustoiminnot.

Kuuluvuuden erotuskynnys (ACT™)

ACT on uusi diagnostinen mittaus, jolla mitataan todellista kykyä kuulla melussa. Se kestää vain kaksi minuuttia. Se on ei-kielellinen mittaus, joka on helppo suorittaa. Mittaus tuottaa yhden arvon, joka siirretään automaattisesti Oasisnxt-sovitusohjelmaan. Tämä auttaa sinua määrittämään melussa tarvittavan kuuntelutuen määrän, jotta puheenerottaminen melussa olisi paras mahdollinen.

REM -mittausputken asetusopas

Käytä asetusopasta, jotta saat asetettua mittausputken oikein asiakkaan korvaan. Opas kertoo sinulle visuaalisesti, milloin syvyys on oikea, joka takaa tarkemmat REM -korvanmittaukset.

Sovita kuulokojeet latauksen aikana

Jos asiakkaat tulevat vastaanotolle kuulokojeiden virran ollessa vähissä, sinun ei tarvitse siirtää tai perua tapaamista. Laita kuulokojeet vain latauslaitteeseen ja jatka sovitusta.

Asiakkaan edistymisen seuranta

Keskustelutiedot-toiminto seuraa käyttäjän ääniympäristöä ja keskusteluun osallistumista ajan mittaan. Saat arvokasta tietoa käyttäjän kuuntelutottumuksista.

Yksilölliset äänet

Personalisointityökalu auttaa sinua parhaan mahdollisen ensisovituksen kanssa. Siinä arvioidaan kunkin asiakkaan äänen havainnointia ja mieltymyksiä kysymyksiin annettujen vastausten perusteella, jotta sovituksesta saataisiin yksilöllisempi.

Helpompi hienosäätö

Sovitusavustaja helpottaa hienosäätöprosessia Oasisnxt-sovitusohjelmassa. Hienosäätöohjeet auttavat sinua muokkaamaan sovitusominaisuuksia.

Säästä aikaa siirtämällä sovitusasetuksia

Siirrä sovitusasetuksia eri kuulokojemallien, -perheiden ja teknologiatasojen välillä sovitusasetukset -toiminnolla. Säästät aikaa kojesovituksessa.

Kätevää palvelua Remote Fitting -etäyhteydellä

Bernafon Remote Fitting -etäsovitus tuo sinulle ja asiakkaillesi lisää vaihtoehtoja. Voit tavata ja nähdä asiakkaasi verkossa antaaksesi etätukea ja hienosäätää kojeita. Näin asiakkaasi ovat sinuun yhteydessä mukavasti kotoa käsin.

Oasisnxtin lataamiseksi kirjaudu sisään MyBernafoniin

Oletko jo Bernafonin asiakas?

Täytä allaoleva lomake saadaksesi käyttöösi viimeisimmän Oasisnxt -sovitusohjelmaversion

Onko Bernafon sinulle uutta?

Tarvitsetko tukea?

Jos tarvitset tukea sovitusohjelman kanssa, paikallinen edustajamme palvelee sinua.

Ota yhteyttä

Lataa Oasisnxt Käyttöohje

Lataa Oasisnxt Custom Käyttöohje