Oasisnxt-sovitusohjelma

Tehokasta sovitusta Oasisnxt:llä

Oasisnxt on erittäin helppokäyttöinen ja useilla vaihtoehdoilla varustettu sovitusohjelma Bernafon-kuulokojeille sovitusten mukauttamiseksi. Oletpa konsultaatiossa, ohjelmoinnissa tai tekemässä hienosäätöä, Oasisnxt tarjoaa kaikki oikeat työkalut helppokäyttöiseen ja selkeään sovituksen kulkuun. Lue lisää Oasisnxt-ohjelman käytöstä vastaanotollasi kohdasta Tutkimustuloksia.

Oasisnxt-ohjelmassa on tehokkaat ja erinomaiset sovitustoiminnot.

 • Personointityökalu

  Personointityökalu arvioi asiakkaasi havaintoja äänistä. Kyselyn vastaukset tarkentavat säätötoimintoja sovitusohjelman eri kohdissa. Bernafon Alphan teknologiaa voidaan hyödyntää täydellisesti ja asiakkaan ensikokemus on näin optimaalinen.

 • Remote Fitting

  Bernafon Remote Fitting -palvelun avulla voit tarjota etätukea verkossa asiakkaillesi paikasta riippumatta molemmille sopivana ajankohtana.

 • In-situ-audiometria

  In-situ-audiometria tähtää täsmällisempään ensimmäisen kerran sovitukseen asiakkaallesi. In situ-audiogrammissa sovituksen eri tekijät, kuten kuulokejohdon pituus, ilmastointi ja jäännösääni korvakanavassa ovat automaattisesti osa laskelmaa.

 • REMfit™

  Saavutat täsmällisemmät sovitukset samalla kun säästät aikaa REMfit™-ohjelman avulla (Verifit®LINKin avulla). Se suorittaa vahvistuksen käyttämällä puheen kartoitusta ja säätää automaattisesti kuulokojeiden vahvistusta mittausten perusteella Oasisnxt-ohjelmistossa.

 • Sovitusasetusten siirto

  Sovitusasetusten siirrolla voit siirtää asetukset eri kuulokojemallien, tuoteperheiden ja teknologiatasojen välillä. Näin säästät aikaa päivittäisessä toiminnassasi.

 • Sopeutumishallinta

  Sopeutumishallinta auttaa asiakkaitasi tottumaan uusiin kuulokojeisiinsa omassa tahdissaan. Vahvistusta lisätään automaattisesti riippuen siitä, kuinka paljon kojeita käytetään.

Oasis-laiteohjelmiston päivitysohjelma

Pidä Bernafon-kuulokojeet ja lisävarusteet ajan tasalla kaikkina aikoina. Ominaisuuksien parannukset, yhteensopivuuden tehostukset ja paljon muuta asennetaan muutamalla napsautuksella.

SoundStudio – Parhaiden käytäntöjen työkalu neuvontaan, sovitukseen ja hienosäätöön

Käytä SoundStudiota esitelläksesi kuulokojeen edut parhaiten asiakkaillesi. SoundStudio on 3D-äänimoottori, joka simuloi todellisia ympäristöjä ja jokapäiväisiä kuuntelutilanteita sovitushuoneessa. Lue lisää Tutkimustuloksia -kohdasta, miten voit integroida SoundStudion päivittäiseen toimintaasi.

Lataa SoundStudio

Koe Oasisnxt

Katso tämä video ja lue lisää Oasisnxt:n uusimmista uutisista. Mene resurssikeskukseemme, jos haluat nähdä enemmän Oasisnxt:stä.

[iframe width="560" height="315" data-category-consent="cookie_cat_marketing" data-consent-src="https://www.youtube.com/embed/047rxtBetNA" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen][/iframe]

Julkaisun yleiskatsaus

Lataa Oasisnxt

Aloita Bernafon-kuulokojeiden sovitus Oasisnxt:n uusimmalla versiolla.

Lataa Oasisnxt

Haluatko tietää enemmän Oasisnxt:stä?

Käy materiaalipankissamme ja saat käyttöösi hyödyllisiä ohjeita, koulutusmoduuleita ja lyhyitä ohjevideoita.

Tarvitsetko tukea?

Jos tarvitset tukea sovitusohjelman kanssa, paikallinen tekninen tukemme on käytettävissäsi. Valmistaudu vastaamaan seuraaviin kysymyksiin:

 • Onko kyse Oasisnxt:stä vai aikaisemmasta Oasis-versiosta?
 • Mitä käyttöjärjestelmää käytät ja onko service pack asennettu?
 • Mitä kuulokojeita yrität sovittaa?
 • Mitä sovituskäyttöliittymää käytät, esim., FittingLINK 3.0, HI-PRO, NOAHlink jne.?

Yhteystiedot