Miksi Bernafon App -sovelluksessa akun/pariston tila on epätarkka?

Lue lisää kertakäyttöisten paristojen varaustason tulkinnasta ja saat vinkkejä, joiden avulla voit parantaa sen tarkkuutta.

Miten parantaa akun/pariston tilan tulkintaa

1

Käynnistä kuulokojeesi uudelleen.

15 minuutin käytön jälkeen sinun pitäisi nähdä tarkemmat pariston varaustason lukemat Bernafon App -sovelluksessa.

2

Avaa paristokotelot yöksi.

Jos kuulokojeissasi on kertakäyttöiset paristot, sinun on avattava paristokotelot yöksi, jotta kuulokojeiden sisällä oleva kosteus pääsee kuivumaan.

Tämä on tärkeää, koska kosteus voi kerääntyä kuulokojeiden sisälle ja vaikuttaa paristojen ja kuulokojeen välisen sähköisen kontaktin laatuun.

3

Pidä paristot puhtaina.

Pese ja kuivaa kätesi ennen paristojen vaihtamista ja vältä koskemasta suojatarran alla olevaan pintaan, kun tarra on poistettu. Jos kosketat pintaa, pyyhi se kuivalla liinalla.

4

Anna pariston hengittää.

Kun poistat suojatarran uudesta paristosta, anna sen täyttyä ilmalla kolme minuuttia ennen kuin asetat sen kuulokojeeseen. Näin ilma pääsee aktivoimaan pariston täysin ja pidentää sen käyttöikää.