Ongelmat yhteyden muodostamisessa muihin laitteisiin

Löydät ratkaisuja erilaisiin kysymyksiin, jotka liittyvät kuulokojeiden yhdistämiseen puhelimiin ja muihin laitteisiin.

Jos sinulla on yhteysongelmia, voit tehdä useita asioita, joilla helpotat laitteiden ja kuulokojeiden yhdistämistä.

Ennen kuin aloitat

1

Yhteensopivuusopas

Katso, mitkä puhelimet toimivat kuulokojeidesi kanssa.

Katso opas
2

Hanki Bernafon App-sovellus

Tarvitset Bernafon App-sovelluksen Android-laitteen ja kuulokojeen yhdistämiseen.

Lataa Bernafon App-sovellus iOS:lleLataa Bernafon App-sovellus Androidille
Bernafon App icon for both Apple and Android versions of app.

Yhteysongelmien ratkaiseminen

1

Muodosta yhteys uudelleen Bluetooth® -valikon kautta.

Jos yhteys toiseen tai molempiin kuulokojeisiin katkeaa Android-laitteissa, voit yrittää muodostaa yhteyden uudelleen laitteen Bluetooth-valikosta.

Siirry kohtaan > Asetukset > Bluetooth.

Napauta kuulokojeidesi nimiä.

2

Kytke Bluetooth pois päältä ja sitten uudelleen päälle.

Tämä pakottaa puhelimen tai laitteen yhdistämään uudelleen kuulokojeisiisi, mikä voi parantaa yhteyden laatua.

3

Käynnistä kuulokojeesi uudelleen.

Käynnistämällä kuulokojeet uudelleen ne kytkeytyvät pariliitostilaan noin kolmeksi minuutiksi, minkä pitäisi pakottaa yhdistäminen uudelleen.

> Kuulokojeiden kytkeminen päälle ja pois päältä

4

Avaa Bernafon App-sovellus.

Sammuta sovellus, kuten normaalisti lopetat puhelimesi sovellukset. Avaa sovellus sitten uudelleen.

5

Yhdistä kuulokojeesi uudelleen Bernafon App -sovelluksen kautta.

Android-laitteissa voit muodostaa pariliitoksen uudelleen Bernafon App -sovelluksen avulla.

Avaa sovellus.

Siirry kohtaan > Kuulokojeet > Liitä kuulokojeet laitepariksi > Poista nykyinen pariliitos > Muodosta pari nyt.

Miten välttää yhteysongelmia

Sinun on sallittava sovelluksen käyttää sijaintisi, jotta kuulokojeesi löytyvät.

1

Pidä kuulokojeesi pariliitettynä vain yhteen laitteeseen.

Kuulokojeiden yhdistäminen useampaan kuin yhteen laitteeseen voi aiheuttaa yhteyksien katkeamista, koska kuulokojeet eivät välttämättä löydä, mihin laitteeseen ne pitäisi yhdistää.

• Varmista, että kuulokojeesi on kytketty vain yhteen mobiililaitteeseen kerrallaan (esim. tablet-laitteeseen tai puhelimeen)
2

Poista tarpeettomat Bluetooth-pariliitokset.

Muiden Bluetooth-laitteiden yhdistäminen puhelimeen tai laitteeseen voi häiritä kuulokojeiden ja puhelimen välistä yhteyttä. Suosittelemme, että puhelimen kanssa on pariliitetty mahdollisimman vähän Bluetooth-laitteita.

Kuulokojeiden pariliitoksen muodostaminen tai poistaminen muiden laitteiden kanssa

3

Varmista, että puhelimen tai tabletin ohjelmisto on ajan tasalla.

Ohjelmistopäivitykset parantavat yhteyksiä säännöllisesti, ja niissä korjataan myös puhelimen ohjelmistossa olevia vikoja ja ongelmia. Tarkista, että puhelimessasi on käytettävissä uusin ohjelmistoversio.

Siirry kohtaan > Asetukset > Ohjelmistopäivitys.

Jos puhelimesi näyttää, että päivitys on saatavilla, asenna se.

4

Tyhjennä Bluetooth-välimuisti.

Tämä voi usein parantaa puhelimen yleistä kykyä muodostaa yhteys muihin laitteisiin, kuten kuulokojeisiin.

Ohjeet voivat vaihdella puhelimen mallin mukaan.

Siirry puhelimen asetuksiin.

Siirry kohtaan Sovellukset tai Sovellukset ja ilmoitukset.

Valitse Omat sovellukset tai Näytä järjestelmän sovellukset.

Siirry Bluetoothiin.

Napauta Pakota lopettaminen ja sitten OK.

Napauta Tallennustila.

Napauta Tyhjennä välimuisti.

Avaa sovellus.

Yhdistä kuulokojeesi iPhonen kanssa.

Kuulokojeiden pariliitoksen muodostaminen tai poistaminen muiden laitteiden kanssa

Huomautus Android-puhelimille, joissa on Audio Streaming for Hearing Aids (ASHA):

Kun Bernafon Alpha -kuulokojeet yhdistetään ASHA-yhteensopivaan puhelimeen sovelluksen kautta, myös sisäänrakennettu suoratoisto (ASHA) on automaattisesti käytettävissä. Tämä on suositeltava tapa käyttää ASHA-toimintoja.

Älä käytä Androidin omaa Bluetooth®-toimintoa ASHAn yhdistämiseen.