Kuulokojeiden yhdistäminen TV-sovittimen (TV-A) kanssa

TV-sovittimen avulla voit lähettää television äänen langattomasti kuulokojeisiin.

Ennen kuin aloitat

1

Varmista ennen pariliitoksen muodostamista, että TV-sovitin on kytketty pistorasiaan ja yhdistetty televisioon.

2

Hanki Bernafon App-sovellus

Voit käyttää Bernafon App-sovellusta TV-sovittimen ja kuulokojeiden ohjaamiseen.

Lataa Bernafon App-sovellus iOS:lleLataa Bernafon-sovellus Androidille
Bernafon App icon for both Apple and Android versions of app.

5 helppoa vaihetta TV-A-sovittimen ja kuulokojeen yhdistämiseen

The TV-A adapter displayed on a black background.
1

Käynnistä kuulokojeet uudelleen pariliitostilan aktivoimiseksi.

Kytke kuulokojeesi pois päältä ja sitten uudelleen päälle.

• Avaa kertakäyttöparistoilla varustettujen kuulokojeiden paristokotelot ja sulje ne.
  • Laita ladattavat kuulokojeet latauslaitteeseen ja ota ne sitten pois.
2

Aseta kuulokojeesi TV-A-sovittimeen.

Kaksi vilkkuvaa sinistä valoa osoittaa, että yhdistäminen on käynnissä. Pariliitoksen muodostaminen voi kestää jopa 60 sekuntia.

Odota, kunnes valot palavat tasaisesti sinisinä. Tämä osoittaa, että pariliitäntä on valmis.

TV-A sovittimessa voi olla yhdistettynä useampia kuulokojeita samanaikaisesti.

3

Aktivoi TV-ohjelma kuulokojeissasi.

Kun TV-A on yhdistetty kuulokojeisiisi, se on käytettävissä ohjelmana kuulokojeissasi.

Vaihda ohjelmaa kuulokojeisiisi ohjelmapainikkeella tai käytä Bernafon App -sovellusta tai RC-A-kaukosäädintä.

4

Säädä television äänenvoimakkuutta kuulokojeissasi.

Käytä kuulokojeiden äänenvoimakkuuden painiketta säätääksesi television äänenvoimakkuutta molemmissa kuulokojeissa. Voit käyttää myös Bernafon App -sovellusta tai RC-A-kaukosäädintä.

Television kaukosäätimellä tehdyt äänenvoimakkuuden säädöt eivät yleensä vaikuta kuulokojeiden äänenvoimakkuuteen.

5

Lopeta television äänen kuuntelu, kun olet lopettanut.

Jos haluat lopettaa television äänen, vaihda kuulokojeesi toiseen haluttuun ohjelmaan.

Voit sammuttaa TV-A-sovittimen, kun olet lopettanut television katselun. TV-A-sovitin muistaa kuulokojeiden pariliitännän, kun kytket sen uudelleen päälle.

Kuinka pariliitos poistetaan

Jos haluat poistaa pariliitokset, pidä TV-A-sovittimen punaista painiketta painettuna viiden sekunnin ajan.

Etupuolella olevat valot himmenevät sinisinä merkiksi siitä, että pariliitoksia ei ole.