Kuulokojeiden yhdistäminen tietokoneeseen

Voit yhdistää tietokoneen kuulokojeisiisi, suoratoistaa ääntä ja soittaa video- tai äänipuheluita.

Ennen kuin aloitat

Sinun on käytettävä SoundClip-A-lisälaitetta kuulokojeiden yhdistämiseksi tietokoneeseen.

Katso lisätietoja SoundClip-A:sta

Yhdistä ensin kuulokojeesi SoundClip-A:n kanssa

The SoundClip-A displayed from two different angles on a black background.
1

Varmista, että SoundClip-A:n virta on katkaistu.

Pidä monitoimipainiketta painettuna noin kuusi sekuntia, kunnes virran merkkivalo sammuu.

2

Kytke kuulokojeesi pois päältä.

• Avaa paristokotelo jos kuulokojeissasi on kertakäyttöparistot
  • Kytke ladattavat kuulokojeet pois päältä painamalla kunkin kuulokojeen alempaa painiketta kolmen sekunnin ajan
3

Laita kuulokojeet päälle.

• Sulje paristokotelo, jos kuulokojeissa on kertakäyttöparistot
  • Kytke ladattavat kuulokojeet päälle painamalla kunkin kuulokojeen alempaa painiketta kahden sekunnin ajan

Kuulokojeesi ovat nyt valmiit ensimmäiseen yhdistämiseen SoundClip-A:n kanssa. Sinulla on nyt kolme minuuttia aikaa suorittaa pariliitäntä loppuun.

4

Kytke SoundClip-A päälle.

Pidä monitoimipainiketta painettuna noin kolmen sekunnin ajan, kunnes virran merkkivalo palaa tasaisesti vihreänä.

SoundClip-A etsii nyt kuulokojeesi. Tilan merkkivalo vilkkuu keltaisena.

5

Luo yhteys.

Aseta SoundClip-A lähelle kuulokojeita, enintään 20 cm:n etäisyydelle.

Yhteys on muodostettu onnistuneesti, kun tilan merkkivalo palaa tasaisesti keltaisena.

Liitä SoundClip-A seuraavaksi tietokoneeseen

Kytke SoundClip-A päälle.

Siirry tietokoneen Bluetooth® valikkoon.

Valitse SoundClip-A ja muodosta yhteys siihen.