SoundClip-A:n yhdistäminen kuulokojeisiin

SoundClip-A:n avulla voit tehdä kuulokojeistasi langattomat stereokuulokkeet tai antaa SoundClip-A:n toiselle henkilölle ja käyttää sitä mikrofonina, joka välittää hänen äänensä kuulokojeisiisi. Sen avulla voit myös liittää kuulokojeesi Bluetooth®-laitteisiin, kuten tietokoneisiin. Joissakin puhelimissa ja laitteissa SoundClip-A on välttämätön musiikin ja äänen suoratoistamiseksi kuulokojeisiisi.

Ennen kuin aloitat

Jos haluat käyttää kuulokojeitasi sekä SoundClip-A:n että puhelimen kanssa, sinun on yhdistettävä kuulokojeesi molempiin laitteisiin.

Katso lisätietoja SoundClip-A:sta

Kuulokojeiden yhdistäminen SoundClip-A:n kanssa

1

Varmista, että SoundClip-A:n virta on katkaistu.

Pidä monitoimipainiketta painettuna noin kuusi sekuntia, kunnes virran merkkivalo sammuu.

2

Kytke kuulokojeesi pois päältä.

• Avaa paristokotelo jos kuulokojeissasi on kertakäyttöparistot
  • Kytke ladattavat kuulokojeet pois päältä painamalla kunkin kuulokojeen alempaa painiketta kolmen sekunnin ajan
3

Laita kuulokojeet päälle.

• Sulje paristokotelo, jos kuulokojeissa on kertakäyttöparistot
  • Jos kyseessä on ladattava kuulokoje, kytke se päälle painamalla kunkin kuulokojeen alempaa painiketta kahden sekunnin ajan tai laita se latauslaitteeseen ja ota se sitten uudelleen pois.

Kuulokojeet ovat nyt valmiina ensimmäistä SoundClip-A:n kanssa tehtävää yhdistämistä varten. Sinulla on nyt kolme minuuttia aikaa suorittaa pariliitäntä loppuun.

4

Kytke SoundClip-A päälle.

Pidä monitoimipainiketta painettuna noin kolmen sekunnin ajan, kunnes virran merkkivalo palaa tasaisesti vihreänä.

SoundClip-A etsii nyt kuulokojeesi. Tilan merkkivalo vilkkuu keltaisena.

5

Luo yhteys.

Aseta SoundClip-A lähelle kuulokojeita, enintään 20 cm:n etäisyydelle.

Yhteys on muodostettu onnistuneesti, kun tilan merkkivalo palaa tasaisesti keltaisena.

The SoundClip-A displayed on a black background.

SoundClip-A:n yhdistäminen puhelimeen

1

Laita SoundClip-A puhelimen pariliitostilaan.

Pidä monitoimipainiketta JA äänenvoimakkuuden lisäyspainiketta painettuna noin kuuden sekunnin ajan, kunnes tilan merkkivalo vilkkuu sinisenä.

SoundClip-A pysyy pariliitostilassa noin kolme minuuttia.

2

Aloita pariliitos matkapuhelimessa.

Varmista, että Bluetooth® on kytketty päälle puhelimen asetuksissa.

Etsi ja valitse SoundClip-A, jotta voit muodostaa siihen yhteyden.

Jos puhelin pyytää pin-koodia, syötä 0000.

Pariliitäntä on valmis, kun SoundClip-A-tilan merkkivalo palaa tasaisesti sinisenä.