Macin liittäminen kuulokojeisiin

Mac-tietokoneen liittäminen kuulokojeisiin mahdollistaa äänen suoratoiston ja video- tai äänipuhelut.

Ennen kuin aloitat

1

Tarvitsemasi ohjeet riippuvat siitä, mikä Apple-tietokone ja mitkä kuulokojeet sinulla on.

2

Uudemmat Mac-tietokoneet, joissa on macOS 14 Sonoma -käyttöohjelmisto tai uudempi, voidaan liittää suoraan nykyaikaisiin Bernafon-kuulokojeisiin.

3

Vanhemmissa Mac-tietokoneissa ja joissakin vanhemmissa Bernafon-kuulokojeissa tarvitset SoundClip-A-lisälaitteen, jolla kuulokojeet voidaan liittää Mac-tietokoneeseen.

Katso lisätietoja SoundClip-A:sta

Pariliitoksen muodostaminen suoraan Macin kanssa ilman SoundClip-A:ta

1

Avaa Apple-valikko macOS-tietokoneessa painamalla vasemmassa yläkulmassa olevaa Apple-logoa.

2

Varmista, että Bluetooth® on päällä.

Siirry kohtaan Asetukset > Bluetooth.

3

Valitse kuulokojeet.

Siirry kohtaan > Käyttöapu > Kuulokojeet

4

Käynnistä kuulokojeet uudelleen, jotta ne siirtyvät pariliitostilaan.

Kuulokojeesi pysyy pariliitostilassa kolmen minuutin ajan. Macin pitäisi tunnistaa kuulokojeesi.

Tunnistetut kuulokojeet näkyvät kohdassa Käytettävissä olevat laitteet kohdassa Kuulokojeet.

5

Valitse kuulokojeesi valitsemalla Yhdistä.

Huom:

Kun sammutat kuulokojeesi iPhonesta, ne eivät ole enää yhteydessä. Jos haluat kytkeä ne uudelleen, kytke kuulokoje(et) päälle. Tämän jälkeen kuulokoje(et) yhdistetään automaattisesti uudelleen laitteeseen.

Vinkki:

Jos haluat helpottaa kuulokojeen säätöjä, kuten äänenvoimakkuuden säätöä Mac-tietokoneen kautta, voit lisätä "Kuulo"-valikon pikavalikoksi valikkoriville ja ohjauskeskukseen. Avaa macOS-tietokoneessasi Applen valikosta "Järjestelmäasetukset" ja napsauta Control Center (Ohjauskeskus). Ota pikanäppäimet käyttöön kohdassa 'Muut moduulit'.

The SoundClip-A displayed from two different angles on a black background.

Yhdistäminen SoundClip-A:n kautta

1

Varmista, että SoundClip-A:n virta on katkaistu.

Pidä monitoimipainiketta painettuna noin kuusi sekuntia, kunnes virran merkkivalo sammuu.

2

Kytke kuulokojeesi pois päältä.

• Avaa paristokotelo, jos kuulokojeessa on kertakäyttöparistot
  • Kytke ladattavat kuulokojeet pois päältä painamalla kunkin kuulokojeen alempaa painiketta kolmen sekunnin ajan
3

Laita kuulokojeet päälle.

• Sulje paristokotelo, jos kuulokojeessa on kertakäyttöparistot
  • Kytke ladattavat kuulokojeet päälle painamalla kunkin kuulokojeen alempaa painiketta kahden sekunnin ajan

Kuulokojeet ovat nyt valmiina liitettäväksi SoundClip-A:han. Sinulla on nyt kolme minuuttia aikaa suorittaa pariliitos loppuun.

4

Kytke SoundClip-A päälle.

Pidä monitoimipainiketta painettuna noin kolmen sekunnin ajan, kunnes virran merkkivalo palaa yhtenäisesti vihreänä.

SoundClip-A etsii nyt kuulokojeesi. Tilan merkkivalo vilkkuu keltaisena.

5

Luo yhteys.

Aseta SoundClip-A lähelle kuulokojeita, enintään 20 cm:n etäisyydelle.

Yhteys on muodostettu onnistuneesti, kun tilan merkkivalo palaa yhtenäisesti keltaisena.

Kytke SoundClip-A seuraavaksi Mac-tietokoneeseen

1

Kytke SoundClip-A päälle.

Pidä monitoimipainiketta painettuna noin kolmen sekunnin ajan, kunnes virran merkkivalo palaa yhtenäisesti vihreänä.

Luo yhteys.

Siirry tietokoneen Bluetooth-valikkoon.

Valitse SoundClip-A ja muodosta yhteys siihen.