Kuulokojeiden yhdistäminen iPhone®:n kanssa

Voit liittää Bernafon-kuulokojeesi iPhoneen, jotta voit suoratoistaa ääntä, vastata puheluihin, säätää asetuksia ja paljon muuta. Ne ovat Made for iPhone- kuulokojeita, mikä tarkoittaa, että ne toimivat saumattomasti Applen laitteiden kanssa.

Ennen kuin aloitat

1

Yhteensopivuusopas

Katso, mitkä iPhonet toimivat kuulokojeidesi kanssa.

Katso opas
2

Lataa Bernafon App-sovellus

Voit käyttää Bernafon App-sovellusta kuulokojeiden ohjaamiseen sen jälkeen, kun olet yhdistänyt kuulokojeet iPhoneen.

Lataa Bernafon App
Bernafon App icon for both Apple and Android versions of app.

6 helppoa vaihetta iPhonen ja kuulokojeiden yhdistämiseen

1

Varmista, että Bluetooth® on päällä

Siirry kohtaan > Asetukset

Varmista, että Bluetooth on päällä.

2

Sammuta kuulokojeesi

• Avaa paristokotelo, jos kuulokojeessa on kertakäyttöparistot
  • Kytke ladattavat kuulokojeet pois päältä painamalla kunkin kuulokojeen alempaa painiketta kolmen sekunnin ajan
3

Etsi kuulokojeet

• Sulje paristokotelo, jos kuulokojeessa on kertakäyttöparistot
  • Kytke ladattavat kuulokojeet päälle painamalla kunkin kuulokojeen alempaa painiketta kahden sekunnin ajan
Grey and red sketch of an open battery drawer on a hearing aid on a black background.
Grey and red sketch of a rechargeable hearing aid in a charger.
4

Etsi kuulokojeet

Aseta kuulokojeet lähelle iPhonea.

IPhonen pitäisi tunnistaa kuulokojeesi ja näyttää niiden nimet kohdassa MFI KUULOKOJEET.

iPhone screen showing hearing aids are connected and successfully paired with phone.
5

Aloita yhdistäminen

Siirry > Asetukset > Käyttöapu > Kuulokojeet > MFI KUULOKOJEET

Napauta kuulokojeidesi nimiä.

iPhone screen showing where to click to start pairing with hearing aids.
6

Napauta Muodosta pari, kun näyttöön tulee pariliitospyyntö

Jos sinulla on kaksi kuulokojetta, sinun on vahvistettava kaksi pariliitospyyntöä.

Pariliitoksen muodostaminen voi kestää jopa minuutin.

Pariliitos on valmis, kun näet kunkin kuulokojeen listattuna kohdassa MFI KUULOKOJEET.

Kun sammutat laitteen

Kun sammutat kuulokojeesi tai iPhonen, ne eivät ole enää yhteydessä. Ne kytkeytyvät automaattisesti uudelleen, kun laitat kuulokojeesi päälle.

Pariliitoksen muodostaminen useamman kuin yhden Apple-laitteen kanssa

Voit yhdistää kuulokojeesi useamman kuin yhden Apple-laitteen kanssa. Kuulokojeesi pitäisi vaihtaa käyttämääsi laitteeseen, esimerkiksi kun saat puhelun iPhoneen.

Jos teet muutoksia kuulokojeen asetuksiin yhdessä laitteessa, ne lähetetään muihin laitteisiin.

Pariliitoksen poistaminen

Joskus vanha laite voi olla vielä pariliitettynä, ja haluat ehkä poistaa sen. Joissakin tapauksissa yhteysongelmat voidaan ratkaista poistamalla vanha pariliitos iPhonesta ja tekemällä pariliitos uudelleen.