Kuulokojeiden yhdistäminen iPad®:n kanssa

Bernafonin kuulokojeet voidaan yhdistää iPadiin, iPhoneen tai iPod touchiin, joten voit suoratoistaa ääntä, vastata puheluihin, säätää asetuksia ja paljon muuta. Ne ovat Made for iPhone- kuulokojeita, mikä tarkoittaa, että ne toimivat saumattomasti Applen laitteiden kanssa.

1

Yhteensopivuusopas

Katso, mitkä iPadit toimivat kuulokojeidesi kanssa.

Katso opas
2

Lataa Bernafon App-sovellus

Voit käyttää Bernafon-App sovellusta kuulokojeiden ohjaamiseen sen jälkeen, kun olet yhdistänyt kuulokojeet iPadiin.

Lataa Bernafon App
Bernafon App icon for both Apple and Android versions of app.
1

Tarkista, että Bluetooth® on päällä

Siirry kohtaan > Asetukset.

Varmista, että Bluetooth on päällä.

2

Sammuta kuulokojeesi

• Avaa paristokotelo, jos kuulokojeessa on kertakäyttöparistot
  • Kytke ladattavat kuulokojeet pois päältä painamalla kunkin kuulokojeen alempaa painiketta kolmen sekunnin ajan
3

Valmistele iPadisi löytämään kuulokojeesi

Siirry kohtaan > Asetukset > Käyttöapu > Kuulokojeet

4

Käynnistä kuulokojeesi uudelleen

• Sulje paristokotelo, jos kuulokojeessa on kertakäyttöparistot
  • Kytke ladattavat kuulokojeet päälle painamalla kunkin kuulokojeen alempaa painiketta kahden sekunnin ajan
5

Etsi kuulokojeet

Aseta kuulokojeet lähelle iPadia.

IPadin pitäisi tunnistaa kuulokojeesi ja näyttää niiden nimet kohdassa MFI HEARING DEVICES.

6

Aloita yhdistäminen

Siirry > Asetukset > Käyttöapu > Kuulokojeet > MFI KUULOKOJEET

Napauta kuulokojeidesi nimiä.

Napauta Muodosta pari, kun näyttöön tulee pariliitospyyntö. Jos sinulla on kaksi kuulokojetta, sinun on vahvistettava kaksi pariliitospyyntöä.

Pariliitoksen muodostaminen voi kestää jopa minuutin.

Pariliitos on valmis, kun näet jokaisen kuulokojeen luettelossa kohdassa MFI KUULOKOJEET- valintamerkin.

Kun sammutat

Kun sammutat kuulokojeesi tai iPadisi, ne eivät ole enää yhteydessä. Ne kytkeytyvät automaattisesti uudelleen, kun laitat kuulokojeesi päälle.

Pariliitoksen muodostaminen useamman kuin yhden Apple-laitteen kanssa

Voit yhdistää kuulokojeesi useamman kuin yhden iOS-laitteen kanssa. Kuulokojeesi pitäisi vaihtaa käyttämääsi laitteeseen, esimerkiksi kun saat puhelun iPhoneen.

Jos teet muutoksia kuulokojeen asetuksiin yhdessä laitteessa, ne lähetetään muihin laitteisiin.

Tarvitsetko apua vianmäärityksessä iOS-laitteidesi kanssa?

Ongelmat iOS-laitteiden kanssa