Kuulokojeiden yhdistäminen Apple Watchin kanssa

Voit käyttää Apple Watchia Bernafon-kuulokojeiden ohjaamiseen. Näin voit suoratoistaa ääntä, vastata puheluihin, säätää asetuksia ja paljon muuta.

Ennen kuin aloitat

1

Yhteensopivuusopas

Katso, mitkä iPhonet toimivat kuulokojeidesi kanssa.

Katso opas
2

Lataa Bernafon App-sovellus

Voit käyttää Bernafon App-sovellusta kuulokojeiden ohjaamiseen sen jälkeen, kun olet yhdistänyt kuulokojeet iPhoneen.

Lataa Bernafon App
Bernafon App icon for both Apple and Android versions of app.

4 helppoa vaihetta Apple Watchin ja kuulokojeiden yhdistämiseen

1

Varmista, että Apple Watch on yhdistetty iPhoneen.

2

Yhdistä kuulokojeesi iPhonen kanssa.

3

Asenna Bernafon App-sovellus iPhoneen.

4

Asenna Bernafon App-sovellus Apple Watch -kelloosi.

Avaa Watch-sovellus iPhonessa.

Napauta Oma Apple Watch -välilehteä.

Selaa alaspäin kohtaan Käytettävissä olevat apit.

Napauta Asenna Bernafon App-sovelluksessa.

iPhone screen showing Apple watch and Bernafon App icons.
iPhone displaying Apple watch settings and Bernafon App available for installation.

Pariliitoksen muodostaminen useamman kuin yhden Apple-laitteen kanssa

Voit yhdistää kuulokojeesi useamman kuin yhden Apple-laitteen kanssa. Kuulokojeidesi pitäisi yhdistyä laitteeseen, jota olet käyttämässä, joten voit vastaanottaa puhelun joko iPhone tai iPadin kautta.

Jos teet muutoksia yhdessä Apple-laitteen Kuulokojeet asetuksissa, ne lähetetään automaattisesti muihin laitteisiin.