Kuulokojeiden poistaminen Android-laitteista

Opi, miten saat poistettua kuulokojeesi Android -laitteeltasi. Joskus yhteysongelmat voidaan ratkaista poistamalla pariliitännät Android -laitteen ja kuulokojeiden väliltä ja yhdistämällä ne uudelleen.

Pariliitoksen poistaminen Bernafon App-sovelluksen kautta

Suositeltava menettely Bernafon App -sovelluksen ja kuulokojeiden välisen pariliitoksen poistamiseksi on käyttää sovelluksen Vianmääritys-osiota.

Varmista, että puhelimen Bluetooth® on päällä

Siirry kohtaan > Asetukset > Helppokäyttöisyys > Kuulolaitteet

Valitse laitteet, jotka haluat poistaa, ja valitse sitten "Unohda tämä laite".

Kytke kuulokojeet pois päältä ja uudelleen päälle pariliitoksen muodostamiseksi uudelleen.

Huom: Laitteesi asetuksissa valikkojen nimitykset ja vaiheet saattavat poiketa hieman tässä kuvatuista.

Pariliitoksen purkaminen Android-laitteen omien asetusten kautta

Siirry puhelimen Bluetooth-asetuksiin:

Siirry kohtaan > Asetukset > Bluetooth.

Etsi kuulokojeesi Android-laitteeseen liitettyjen Bluetooth-laitteiden luettelosta ja poista kuulokojeesi.

Tyhjennä välimuisti:

Siirry kohtaan > Asetukset > Sovellusten hallinta.

Pyyhkäisemällä joko vasemmalle tai oikealle voit tarkastella kaikkia välilehtiä.

Kytke Bluetooth pois päältä.

Valitse Bluetooth-sovellus.

Valitse "Pakota pysäytys".

Tyhjennä sen välimuisti.

Tyhjennä Bluetooth-tiedot.

Huom:

Laitteesi asetuksissa valikkojen nimitykset ja vaiheet saattavat poiketa hieman tässä kuvatuista.