Bernafon logo

Kuulokojeiden yhdistäminen Android-laitteen kanssa

Yhdistämällä Android-älypuhelimet ja -tabletit, kuten Samsungin, Google Pixelin, OnePlussan ja Huawein kuulokojeisiisi, voit suoratoistaa ääntä, kuten puheluita, musiikkia ja podcasteja, käyttäen kuulokojeita langattomina kuulokkeina.

Ennen kuin aloitat

1

Bernafonin kuulokojeet voidaan yhdistää suoraan Android-puhelimiin ja -tabletteihin, kuten Huawei, OnePlus, Google Pixel ja Samsung. Pariliitoksen avulla voit säätää ääntä suoraan Bernafon App -sovelluksella.

Bernafon-kuulokojeiden avulla voit myös soittaa handsfree-puheluita ja suoratoistaa musiikkia ja ääntä kuulokojeisiisi Android-laitteista. Jos haluat tehdä tämän suoraan, Android-laitteesi on tuettava ASHA-äänensiirtoa (Audio Streaming for Hearing Aids). Muut Android-laitteet vaativat SoundClip-A:n, jotta äänen suoratoisto kuulokojeiden kanssa olisi mahdollista.

2

Yhteensopivuusopas

Katso, mitkä Android-laitteet toimivat kuulokojeidesi kanssa.

Katso opas
3

Hanki Bernafon App-sovellus

Tarvitset Bernafon App-sovelluksen Android-laitteen ja kuulokojeen yhdistämiseen.

Lataa Bernafon App
Bernafon App icon for both Apple and Android versions of app.

Android-laitteen yhdistäminen suoraan kuulokojeisiin

1

Aseta kuulokojeet puhelimen lähelle.

Varmista, että ne ovat 20 cm:n (7,9 tuuman) etäisyydellä toisistaan.

2

Varmista, että Bluetooth® on päällä.

Siirry kohtaan > Asetukset ja kytke Bluetooth tarvittaessa päälle.

3

Avaa Bernafon App-sovellus.

Sovellus etsii automaattisesti kuulokojeet.

Android phone displaying pair with hearing aids start screen.
4

Käynnistä kuulokojeesi uudelleen.

• Sulje paristokotelo, jos kuulokojeissa on kertakäyttöparistot
  • Kytke ladattavat kuulokojeet päälle painamalla kunkin kuulokojeen alempaa painiketta 2 sekunnin ajan
5

Kuulokojeiden tunnistaminen.

Sovellus aloittaa kuulokojeidesi tunnistamisen automaattisesti.

Kun kuulokojeesi on tunnistettu, sen nimi näkyy näytöllä.

Valitse kuulokojeesi.

6

Yhteyden muodostaminen laitteeseen.

Odota, että Bernafon App-sovellus muodostaa yhteyden kuulokojeisiisi. Anna laitteen muodostaa pariliitos kuulokojeesi kanssa, jos sitä pyydetään.

Kun kuulokojeesi on yhdistetty, paina Jatka.

Android-laitteen ja kuulokojeen yhdistäminen SoundClip-A:n kautta

1

Yhdistä kuulokojeesi ensin SoundClip-A:n kanssa. Yhdistä sitten SoundClip-A ja Android-laitteesi.