Kuulokojeiden yhdistäminen Android-laitteen kanssa

Yhdistämällä Android-älypuhelimet ja -tabletit, kuten Samsungin, Google Pixelin, OnePlussan ja Huawein kuulokojeisiisi, voit suoratoistaa ääntä, kuten puheluita, musiikkia ja podcasteja, käyttäen kuulokojeita langattomina kuulokkeina.

Ennen kuin aloitat

1

Bernafonin kuulokojeet voidaan yhdistää suoraan Android-puhelimiin ja -tabletteihin, kuten Huawei, OnePlus, Google Pixel ja Samsung. Pariliitoksen avulla voit säätää ääntä suoraan Bernafon App -sovelluksella.

Bernafon-kuulokojeiden avulla voit myös soittaa handsfree-puheluita ja suoratoistaa musiikkia ja ääntä kuulokojeisiisi Android-laitteista. Jos haluat tehdä tämän suoraan, Android-laitteesi on tuettava ASHA-äänensiirtoa (Audio Streaming for Hearing Aids). Muut Android-laitteet vaativat SoundClip-A:n, jotta äänen suoratoisto kuulokojeiden kanssa olisi mahdollista.

2

Yhteensopivuusopas

Katso, mitkä Android-laitteet toimivat kuulokojeidesi kanssa.

Katso opas
3

Hanki Bernafon App-sovellus

Tarvitset Bernafon App-sovelluksen Android-laitteen ja kuulokojeen yhdistämiseen.

Lataa Bernafon App
Bernafon App icon for both Apple and Android versions of app.

Android-laitteen yhdistäminen suoraan kuulokojeisiin

1

Aseta kuulokojeet puhelimen lähelle.

Varmista, että ne ovat 20 cm:n (7,9 tuuman) etäisyydellä toisistaan.

2

Varmista, että Bluetooth® on päällä.

Siirry kohtaan > Asetukset ja kytke Bluetooth tarvittaessa päälle.

3

Avaa Bernafon App-sovellus.

Sovellus etsii automaattisesti kuulokojeet.

Android phone displaying pair with hearing aids start screen.
4

Käynnistä kuulokojeesi uudelleen.

• Sulje paristokotelo, jos kuulokojeissa on kertakäyttöparistot
  • Kytke ladattavat kuulokojeet päälle painamalla kunkin kuulokojeen alempaa painiketta 2 sekunnin ajan
Grey and red sketch of an open battery drawer on a hearing aid on a black background.
Grey and red sketch of a rechargeable hearing aid in a charger.
5

Kuulokojeiden tunnistaminen.

Sovellus aloittaa kuulokojeidesi tunnistamisen automaattisesti.

Kun kuulokojeesi on tunnistettu, sen nimi näkyy näytöllä.

Valitse kuulokojeesi.

Android phone screen displaying pairing message when detecting hearing aids.
Android phone screen displaying pairing message for detected hearing aids.
6

Yhteyden muodostaminen laitteeseen.

Odota, että Bernafon App-sovellus muodostaa yhteyden kuulokojeisiisi. Anna laitteen muodostaa pariliitos kuulokojeesi kanssa, jos sitä pyydetään.

Kun kuulokojeesi on yhdistetty, paina Jatka.

Android phone screen displaying pairing message when connecting to hearing aids.
Android phone screen displaying pairing success message for hearing aids.

Android-laitteen ja kuulokojeen yhdistäminen SoundClip-A:n kautta

1

Yhdistä kuulokojeesi ensin SoundClip-A:n kanssa. Yhdistä sitten SoundClip-A ja Android-laitteesi.