Kuinka soittaa handsfree-puheluita kuulokojeiden kanssa?

Opi käyttämään kuulokojeita puheluiden soittamiseen ja vastaanottamiseen, jolloin puhelun ääni toistetaan kuulokojeissa.

Ennen kuin aloitat

1

Handsfree -puheluiden suoratoisto kuulokojeisiisi riippuu käyttämästäsi laitteesta ja kuulokojeiden mallista.

Uusimpien kuulokojeidemme avulla handsfree-puhelut voidaan suoratoistaa korviin, kun ne yhdistetään iPhoneen tai iPadiin.

Jos haluat soittaa handsfree-puheluita muilla laitteilla tai vanhemmilla Bernafon-kuulokojeilla, sinun on käytettävä SoundClip-A-lisävarustetta, joka muuttaa kuulokojeesi tilapäisesti langattomiksi stereokuulokkeiksi.

2

Yhteensopivuusopas

Katso, mitkä iPadit toimivat kuulokojeidesi kanssa.

Katso opas

Kuinka soittaa handsfree-puheluita iPhonella ja iPadilla

Ensin sinun on yhdistettävä kuulokojeesi laitteeseen

Puhelujen vastaanottaminen

Jos haluat vastata iPhoneen tai iPadiin saapuvaan puheluun, paina lyhyesti jommankumman kuulokojeen painiketta tai hyväksy puhelu iOS-laitteessa tavalliseen tapaan.

Puhelu ohjataan automaattisesti kuulokojeisiisi.

Puhelujen soittaminen

Voit soittaa puhelun käyttämällä iPhonea tai iPadia tavalliseen tapaan. Puhelu ohjataan automaattisesti kuulokojeisiisi.

Huom: Handsfree-puheluiden on oltava käytössä iOS-laitteessasi. Tee tämä napsauttamalla kolmesti sivu/virta- tai kotipainiketta. Selaa alaspäin kohtaan Mikrofoni ja varmista, että se on päällä.

Kuinka soittaa handsfree-puheluita Android-puhelimilla ja -tableteilla SoundClip-A:n avulla?

Ensin sinun on yhdistettävä SoundClip-A-lisälaite kuulokojeisiisi ja sitten SoundClip-A puhelimeesi tai laitteeseesi

Kuulokojeiden yhdistäminen SoundClip-A

Kun SoundClip-A on päällä ja matkapuhelimen kantaman sisällä, se muodostaa automaattisesti yhteyden matkapuhelimeen.

Tilan merkkivalo palaa yhtenäisesti sinisenä.

Puhelujen vastaanottaminen

Kun puhelin soi, kuulet soittoäänen (ja mahdollisen puhelimen soittoäänen) kuulokojeissasi.

Tilan merkkivalo vilkkuu keltaisena.

Puheluihin vastaaminen

Voit vastata puheluun joko napsauttamalla lyhyesti painiketta tai vastaamalla puheluun matkapuhelimella.

Kun puhelu on yhdistetty, merkkivalo palaa yhtenäisesti vihreänä.

Puhelun hylkääminen

Kun puhelin soi, kuulet soittoäänen (ja mahdollisen puhelimen soittoäänen) kuulokojeissasi.

Tilan merkkivalo vilkkuu keltaisena.

Puhelun lopettaminen

Voit lopettaa puhelun joko napsauttamalla lyhyesti painiketta tai lopettamalla puhelun matkapuhelimella.

Tilan merkkivalo muuttuu jälleen yhtenäisesti siniseksi.

Puhelujen soittaminen

Voit soittaa puhelun helposti matkapuhelimella kuten tavallisesti. Puhelu yhdistetään automaattisesti SoundClip-A:han.

Kun puhelu on yhdistetty, merkkivalo palaa yhtenäisesti vihreänä.

Ääniohjaus

Aktivoi ääniohjaus painamalla kaksoispainiketta, jos puhelimesi tukee toimintoa.

Mikrofonin vaimentaminen (kuulokojeissa)

Pidä painikkeen alaosaa painettuna kolmen sekunnin ajan vaimentaaksesi kuulokojeen mikrofonit.

Äänenvoimakkuuspainikkeen ylä- tai alaosan lyhyt painallus poistaa kuulokojeen mikrofonien vaimennuksen.

Huomautus Android-puhelimille, joissa on Audio Streaming for Hearing Aids (ASHA):

Kun Bernafon -kuulokojeet yhdistetään ASHA-yhteensopivaan puhelimeen sovelluksen kautta, myös sisäänrakennettu suoratoisto (ASHA) on automaattisesti käytettävissä. Tämä on suositeltava tapa käyttää ASHA-toimintoja.

Älä käytä Androidin omaa Bluetooth®-toimintoa ASHAn yhdistämiseen.