SoundClip-A:n yhdistäminen kuulokojeisiin

Selvitä, miten voit kuunnella livemusiikkia ja suoratoistaa ääntä kuulokojeisiisi laadukkaalla stereoäänellä Bluetooth®-tekniikan avulla.

Ennen kuin aloitat

1

Yhteensopivuusopas

Katso, mitkä iPhonet toimivat kuulokojeidesi kanssa.

Katso opas
2

Ohjeet äänen kuuntelemiseksi kuulokojeesi kautta riippuvat laitteesta, josta suoratoistat ääntä, ja kuulokojeesi mallista.

Uusimmat korvantauskojeemme voivat suoratoistaa musiikkia tai ääntä suoraan iPhonesta ja iPadista sekä Android-puhelimista ja -tableteista, jotka tukevat Audio Streaming for Hearing Aids (ASHA) -toimintoa.

Jos haluat kuunnella musiikkia muista laitteista tai vanhemmilla Bernafon-kuulokojeilla, sinun on käytettävä SoundClip-A:ta.

Lisätietoja SoundClip-A:sta
3

Music Experience -ohjelma

Bernafon-kuulokojeissa on erityinen musiikkiohjelma. Se on suunniteltu huolellisesti varmistamaan, että kuulet musiikin parhaalla mahdollisella äänenlaadulla. Pyydä audionomiasi asentamaan ohjelma käyttöösi. Valitse Music Experience -ohjelma kuulokojeistasi aina, kun haluat kuunnella musiikkia - olipa kyseessä sitten suoratoisto tai livemusiikin kuuntelu.

Etsi lähin kuuloalan ammattilainen

-- Etsi laitteesi selaamalla alaspäin --

Musiikin suoratoisto puhelimista ja laitteista ilman SoundClip-A:ta

Laitteisiin, joiden ei tarvitse käyttää SoundClip-A:ta, kuuluvat iPhone-, iPad- ja Android-puhelimet ja -tabletit, jotka tukevat kuulokojeiden suoratoistoa (ASHA).
1

Ensin sinun on yhdistettävä kuulokojeesi laitteeseen.

2

Kun laite on yhdistetty, laitteella toistamasi musiikki tai ääni toistetaan automaattisesti kuulokojeissasi.

Jos haluat lopettaa musiikin tai äänen toistamisen kuulokojeissasi, lopeta se helposti laitteessa.

Jos haluat toistaa musiikkia tai ääntä toisella laitteella, voit tilapäisesti kytkeä Bluetooth® -yhteyden pois päältä laitteesta tai poistaa kuulokojeiden pariliitoksen.

Kuulokojeiden pariliitoksen muodostaminen tai poistaminen muiden laitteiden kanssa

Kuinka suoratoistaa puhelimista ja laitteista SoundClip-A:n kautta?

Sinun on käytettävä SoundClip-A:ta kuunnellaksesi musiikkia tai ääntä vanhemmista Bernafon-kuulokojeista ja laitteista, kuten tietokoneista ja Android-laitteista, jotka eivät tue ASHA-suoratoistoa (Audio Streaming for Hearing Aids).

1

Ensin sinun on yhdistettävä kuulokojeesi SoundClip-A:n kanssa.

Kuulokojeiden yhdistäminen SoundClip-A

Kun pariliitos on valmis, varmista, että SoundClip-A on päällä.

2

Pidä monitoimipainiketta painettuna noin kolmen sekunnin ajan, kunnes virran merkkivalo palaa yhtenäisesti vihreänä.

3

Kun SoundClip-A on kytketty päälle ja kun se on laitteesi kantaman sisällä, se muodostaa automaattisesti yhteyden.

Yhtenäisesti sininen merkkivalo vahvistaa, että se on liitetty laitteeseen.

4

Kun SoundClip-A on liitetty laitteeseen, laitteella toistamasi musiikki tai ääni toistetaan automaattisesti kuulokojeissasi.

Tilan merkkivalo palaa yhtenäisesti oranssina.

5

Voit sammuttaa SoundClip-A:n, kun olet lopettanut suoratoiston, painamalla monipainiketta ja pitämällä sitä painettuna noin kuusi sekuntia, kunnes virran merkkivalo sammuu.

Musiikin ja äänen kuunteleminen TV-A-sovittimesta

TV-A-sovittimella voidaan siirtää ääntä langattomasti musiikkisoittimista, viihdejärjestelmistä ja televisioista.

Lisätietoja TV-A-sovittimen käytöstä saat täältä:

TV:n katsominen TV-A-sovittimella