Kuulokojeen laiteohjelmiston päivittäminen

1

2

3

Tarkista, onko laiteohjelmistopäivitys saatavilla

• Avaa sovellus ja napauta Kuulokojeet
  • Napauta Kuulokojeiden päivitykset
  • Napauta Jatka

Mikä on laiteohjelmisto?

Laiteohjelmisto on sisäänrakennettu ohjelma, joka ohjaa minitietokonetta kuulokojeittesi sisällä. Laiteohjelmistoa on päivitettävä ajoittain, sillä Bernafon kehittää ja parantaa sitä jatkuvasti.

Ennen laiteohjelmistopäivityksen suorittamista

1

Varmista, että mobiililaitteessasi on varausta vähintään 50% tai kytketty virtalähteeseen.

2

Varmista, että kuulokojeiden virta ei ole vähissä.

3

Ota kuulokojeet pois ja pidä ne laitteen lähellä.

Laiteohjelmiston päivityksen aloittaminen

1

Napauta Aloita päivitys.

2

Kuulokojeiden LED -merkkivalot vilkkuvat vihreinä päivityksen ollessa käynnissä.

Älä laita ladattavia kuulokojeita latauslaitteeseen, sillä se sammuttaa ne.

Laiteohjelmiston päivityksen aikana

1

Pidä sovellus käynnissä laitteen näytöllä.

Älä avaa toista sovellusta tai sulje Bernafon App-sovellusta päivityksen aikana.

2

Laiteohjelmiston päivitys kestää yleensä muutaman minuutin (enintään 10 minuuttia).

3

Kuulokojeesi ovat vaimennettuina, kunnes päivitys on valmis.

Kun laiteohjelmiston päivitys on valmis

1

Napauta Päivitys onnistui -näytössä OK.

2

Voit nyt sulkea sovelluksen ja aloittaa kuulokojeiden käytön normaalisti.