IPhonen tai iPadin käyttäminen etämikrofonina

Tämän toiminnon avulla voit käyttää iOS-laitetta etämikrofonina, joten voit asettaa laitteesi puhuvan henkilön lähelle ja lähettää hänen äänensä kuulokojeisiisi.

Ennen kuin aloitat

1

Yhteensopivuusopas

Katso, mitkä iPhonet toimivat kuulokojeidesi kanssa.

Katso opas
2

Hanki Bernafon App-sovellus

Varmista, että käytössäsi on Bernafon App -sovelluksen uusin versio.

Lataa Bernafon App-sovellus iOS:lleLataa Bernafon App-sovellus Androidille
Bernafon App icon for both Apple and Android versions of app.
3

Yhdistä kuulokojeesi iPhonen kanssa.

Kun olet ladannut Bernafon App -sovelluksen, sinun on yhdistettävä kuulokojeesi laitteeseen.

Kuulokojeiden yhdistäminen muihin laitteisiin
1

Napauta näytön vasemmassa alareunassa (välilehtipalkissa) olevaa äänikuvaketta, niin pääset äänensäätöön.

2

Varmista, että kuulokojeesi on asetettu yleiseen kuunteluohjelmaan eikä suoratoistolaitteen ohjelmaan.

3

Tuo etämikrofonin teksti näkyviin napauttamalla mikrofonikuvaketta.

4

Kytke etämikrofonitoiminto päälle. Lopeta käyttö napauttamalla sitä uudelleen.

Huom:

Etämikrofonitoiminto on tällä hetkellä käytettävissä vain Applen laitteissa.