HearingCoachin käyttäminen Bernafon App -sovelluksessa

HearingCoach* on toiminto, joka auttaa sinua tottumaan kuulokojeiden käyttöön asettamalla päivittäisen tavoitteen. HearingCoach mittaa sitten edistymistäsi kohti tavoitettasi ja auttaa sinua lisäämään kuulokojeiden käyttöaikaa.

Ennen kuin aloitat

1

Yhteensopivuusopas

Katso, mitkä iPhonet toimivat kuulokojeidesi kanssa.

Katso opas
2

Hanki Bernafon App-sovellus

Varmista, että käytössäsi on Bernafon App -sovelluksen uusin versio.

Lataa Bernafon App-sovellus iOS:lleLataa Bernafon App-sovellus Androidille
Bernafon App icon for both Apple and Android versions of app.
3

Yhdistä kuulokojeesi iPhonen kanssa.

Kun olet ladannut Bernafon App -sovelluksen, sinun on yhdistettävä kuulokojeesi laitteeseen.

Kuulokojeiden yhdistäminen muihin laitteisiin

Ensimmäinen kerta HearingCoachin käytössä

1

Napauta välilehtipalkissa Lisää.

2

Napauta Lisää etuja -näytössä HearingCoach.

3

Napauta Seuraava ja napauta sitten Aloita tästä.

4

Aseta päivittäinen käyttötavoitteesi napauttamalla numeroa Aseta päivittäinen tavoitteesi -näytön yläosassa.

5

Napauta Vahvista tavoite.

Sovellus on nyt asetettu mittaamaan, kuinka kauan käytät kuulokojeistasi kunakin päivänä.

Huom: Parhaat tulokset saat, kun yhdistät kuulokojeesi sovellukseen joka päivä.

*Osa app-sovelluksen ominaisuuksista on saatavana vain tietyille kuulokojeille.