Äänen taajuuskorjaimen käyttäminen ympäröivien äänien säätämiseen

Bernafon App -sovelluksen äänen taajuuskorjain* tasapainottaa ympäröiviä ulkoisia ääniä, jotka kuulet kuulokojeidesi kautta.

Ennen kuin aloitat

1

Yhteensopivuusopas

Katso, mitkä iPhonet toimivat kuulokojeidesi kanssa.

Katso opas
2

Hanki Bernafon App-sovellus

Varmista, että käytössäsi on Bernafon App -sovelluksen uusin versio.

Lataa Bernafon App-sovellus iOS:lleLataa Bernafon App-sovellus Androidille
Bernafon App icon for both Apple and Android versions of app.
3

Yhdistä kuulokojeesi iPhonen kanssa.

Kun olet ladannut Bernafon App -sovelluksen, sinun on yhdistettävä kuulokojeesi laitteeseen.

Kuulokojeiden yhdistäminen muihin laitteisiin
1

Napauta välilehdellä Ääni-painiketta.

2

Napauta välilehtipalkin yläpuolella keskellä olevaa Äänen taajuuskorjain-painiketta.

3

Siirrä liukusäädintä (liukusäätimiä) ylös tai alas.

• Matala säätää bassoääniä.
  • Keskitaso säätää keskiääniä.
  • Korkea säätää korkeita ääniä.

Oletusasetukset ovat aina 0 dB ja säätöalue +6 dB ja -6 dB.

Huom: Äänen taajuuskorjauspainike on aina näkyvissä Applen laitteissa ja joissakin Android-laitteissa. Muissa Android-laitteissa painike tulee näkyviin vain, kun suoratoistat ääntä puhelimesta tai muista liitetyistä laitteista ensimmäistä kertaa.

*Osa app-sovelluksen ominaisuuksista on saatavana vain tietyille kuulokojeille.