Äänen säätäminen Bernafon App-sovelluksessa suoratoiston aikana

Kun suoratoistat musiikkia tai ääntä kuulokojeisiisi laitteesta, kuten puhelimesta, TV-A-sovittimesta tai SoundClip-A:sta, voit käyttää suoratoiston taajuuskorjainta säätääksesi kuulemaasi ääntä.

Ennen kuin aloitat

1

Yhteensopivuusopas

Katso, mitkä iPhonet toimivat kuulokojeidesi kanssa.

Katso opas
2

Hanki Bernafon App-sovellus

Varmista, että käytössäsi on Bernafon App -sovelluksen uusin versio.

Lataa Bernafon App-sovellus iOS:lleLataa Bernafon App-sovellus Androidille
Bernafon App icon for both Apple and Android versions of app.
3

Yhdistä kuulokojeesi iPhonen kanssa.

Kun olet ladannut Bernafon App -sovelluksen, sinun on yhdistettävä kuulokojeesi laitteeseen.

Kuulokojeiden yhdistäminen muihin laitteisiin
1

Napauta näytön vasemmassa alareunassa (välilehtipalkissa) olevaa äänikuvaketta, niin pääset äänensäätöön.

2

Napauta Suoratoiston taajuuskorjain -kuvaketta.

3

Liu'uta palloja ylös- ja alaspäin viivoilla säätääksesi kutakin taajuuden säädintä matalille, keski- tai korkeille taajuuksille.

Huom:

Suoratoiston taajuuskorjauspainike on aina näkyvissä Applen laitteissa ja joissakin Android-laitteissa. Muissa Android-laitteissa painike tulee näkyviin vain, kun suoratoistat ääntä puhelimesta tai muista liitetyistä laitteista ensimmäistä kertaa.

Kuinka vaihtaa suoratoistolähteiden välillä

Sovelluksen avulla voit vaihtaa äänen suoratoiston eri lähteiden välillä, kuten TV-A-sovittimen ja SoundClip-A:n välillä.

1

Napauta näytön vasemmassa alareunassa (välilehtipalkissa) olevaa äänikuvaketta, niin pääset äänensäätöön.

2

Napauta näytön yläreunassa (navigointipalkissa) alaspäin osoittavaa nuolta ja napauta sitten TV-A-sovitin tai SoundClip-A.

3

Napauta näytön alareunassa, välilehtipalkin yläpuolella olevaa Laitteet-painiketta, joka näyttää tietokoneen näytöltä. Laite, joka on korostettuna, suoratoistaa parhaillaan.

4

Napauta haluamaasi suoratoistolähdettä luettelossa.

Miten voit säätää ympäristön äänenvoimakkuutta suoratoiston aikana?

1

Napauta näytön yläreunassa (navigointipalkissa) Ympäristö-välilehteä.

2

Siirrä liukusäädintä (liukusäätimiä) ylös tai alas.

Liitetyn laitteen uudelleennimeäminen

Jotta vältät sekaannukset useiden laitteiden välillä, voi olla hyödyllistä nimetä yksi laitteista uudelleen. Tätä varten:

1

Napauta näytön alareunassa välilehtipalkin yläpuolella olevaa Laitteet-painiketta.

2

Napauta kynäkuvaketta sen laitteen vieressä, jonka haluat nimetä uudelleen.

Kirjoita haluamasi nimi laitteelle tekstikenttään.

Napsauta Tallenna.