Vianmäärityksen käyttäminen Bernafon App -sovelluksessa

Sovelluksen sisäinen vianmääritysosio voi auttaa sinua ratkaisemaan useimmat kysymykset.

1

Yhteensopivuusopas

Katso, mitkä iPhonet toimivat kuulokojeidesi kanssa.

Katso opas
2

Hanki Bernafon App-sovellus

Varmista, että käytössäsi on Bernafon App -sovelluksen uusin versio.

Lataa Bernafon App-sovellus iOS:lleLataa Bernafon App-sovellus Androidille
Bernafon App icon for both Apple and Android versions of app.
3

Yhdistä kuulokojeesi iPhonen kanssa.

Kun olet ladannut Bernafon App -sovelluksen, sinun on yhdistettävä kuulokojeesi laitteeseen.

Kuulokojeiden yhdistäminen muihin laitteisiin
1

Pääset vianmääritykseen napauttamalla sovelluksen näytön alareunan välilehtirivillä Lisää.

Napauta Ohjeet ja tuki.

Napauta Vianmääritys.