Ladattavien kuulokojeiden lataaminen

Opi, miten kuulokojeen paristot ladataan parhaiten käyttämällä kahta erilaista Bernafon-latauslaitetta.

Ladattavien kuulokojeiden lisälaitteet

1

Ennen kuin aloitat

Varmista, että lataat kuulokojeesi täyteen ennen ensimmäistä käyttökertaa, jotta akku kestää pitkään.

2

Kuulokojeesi kytkeytyvät automaattisesti pois päältä, kun laitat ne latauslaitteeseen, ja kytkeytyvät automaattisesti päälle, kun poistat ne laturista.

Latauslaite käyttää latauksessa syntyvää lämpöä kuulokojeiden automaattiseen kuivaamiseen latauksen aikana.

Jos et ole käyttänyt kuulokojeita pitkään aikaan, voi kestää jopa 30 sekuntia ennen kuin lataus alkaa sen jälkeen, kun olet asettanut kuulokojeet latauslaitteeseen.

-- Etsi latauslaitteesi selaamalla alaspäin --

Black Charger with charging hearing aids on a black background.

Pöytälatauslaitteen käyttö

Bernafonin ladattavien kuulokojeiden pöytälatauslaite on tyylikäs ja kestävä "yhdistä&käytä" -laturi, joka on kytkettävä virtalähteeseen kuulokojeiden lataamiseksi.

Suosittelemme, että lataat kuulokojeesi yön yli, jotta ne ovat käyttövalmiina heti herättyäsi. Kuulokojeiden jättäminen laturiin sen jälkeen, kun ne on ladattu täyteen, on turvallista.

1

Latauslaitteen asentaminen.

• Kytke latauslaite virtalähteeseen ja pidä se kytkettynä latauksen aikana
  • Aseta USB-pistoke pistorasiaan
  • Aseta USB-kaapelin toinen pää laturin takaosaan
  • Aseta pistoke pistorasiaan
  • Vihreä valo ilmaisee, että laturi on päällä ja valmis lataukseen

Lataaminen eri virtalähteistä
Sinun ei tarvitse käyttää tavallista pistorasiaa, vaan voit käyttää myös muita virtalähteitä.

Kytke laturin USB-kaapeli USB-pistorasiaan, jollainen on esimerkiksi autossa tai tietokoneessa.

Varmista, että virtalähde on USB 2.0 -yhteensopiva ja että sen ulostulo on vähintään 500 mA.

Huom: Kun käytät tavallista pistorasiaa, käytä aina alkuperäistä virtalähdettä (5,0 V/1 A).

2

Kuulokojeidesi lataaminen.

Aseta kuulokojeesi latauslaitteen latausportteihin. Varmista, että oikea ja vasen kuulokoje tulevat laturin värimerkintöjen mukaisesti. Punainen värimerkki tarkoittaa oikean korvan kuulokojetta ja sininen värimerkki tarkoittaa vasemman korvan kuulokojetta.

Jos kuulokojeissasi on merkkivalot, on niiden osoitettava samaan suuntaan kuin latauslaitteen merkkivalot.

Latauksen pitäisi alkaa välittömästi.

Kuulokojeiden LED-valojen pitäisi muuttua oranssiksi latauksen aikana. Jos niiden valot eivät muutu oranssiksi, poista kuulokojeet latauslaitteesta ja aseta ne sitten takaisin uudelleen.

Huom: Jos et ole käyttänyt kuulokojeita pitkään aikaan, latauksen alkaminen voi kestää jopa 30 sekuntia.

Kuulokojeiden LED-valot palavat vihreinä, kun ne on ladattu täyteen.

Latauksen jälkeen kuulokojeet kytkeytyvät automaattisesti päälle, kun irrotat ne latauslaitteesta.

On hyvä idea jättää kuulokojeet laturiin, kun et käytä niitä.

3

Kuinka kauan kuulokojeiden lataaminen kestää?

Kuulokojeesi ladataan enintään 3,5 tunnissa riippuen siitä, kuinka paljon olet käyttänyt niitä.

Litiumioniakku täyttyy alussa nopeammin. 30 minuutin kuluttua akku on ladattu 25-prosenttisesti, ja tunnin kuluttua akun kapasiteetti on 50 prosenttia.

Black portable Charger Plus with charging hearing aids on a black background.

Kannettavan Charger Plus -latauslaitteen käyttö

Charger Plus on kannettava latauslaite, joka pitää kuulokojeesi turvassa suojakannen sisällä. Siinä on sisäänrakennettu matka-akku, jonka avulla voit ladata kuulokojeen vähintään kolme kertaa, kun olet liikkeellä. Voit myös ladata kuulokojeesi, kun Charger Plus on kytketty virtalähteeseen.

1

Charger Plus -laitteen sisäänrakennetun matka-akun laataminen

Kun käytät Charger Plus -laitetta ensimmäistä kertaa, on tärkeää ladata sen sisäänrakennettu akku täyteen. Näin varmistetaan litiumioniakun pitkä käyttöikä.

Sisäänrakennetun matka-akun lataaminen

• Aseta USB-pistoke pistorasiaan
  • Aseta USB-kaapelin toinen pää laturin takaosaan
  • Aseta pistoke pistorasiaan

Latauslaite kytkeytyy automaattisesti päälle, kun se liitetään virtalähteeseen, ja alkaa ladata sisäänrakennettua matka-akkua. Tämä kestää jopa neljä tuntia riippuen matka-akun varaustilasta. Latauslaitteen matka-akun lataustila näkyy virtajohdon vieressä olevista pienistä LED-valoista.

Matka-akun lataustilan merkkivalot:

• Vilkkuva oranssi = Ladataan matka-akkua, akun varaus on liian alhainen kuulokojeiden lataamiseen
  • Yksi tasainen oranssi LED-valo = Ladataan matka-akkua, akun varaustaso alhainen
  • Kaksi tasaista oranssia LED-valoa = Ladataan matka-akkua, keskitasoinen akun varaustaso
  • Kolme tasaista oranssia LED-valoa = Ladataan matka-akkua, hyvä akun varaustaso
  • Kolme tasaista vihreää LED-valoa = Matka-akku on ladattu täyteen

LED-valot sammuvat pian sen jälkeen, kun akku on ladattu täyteen.

2

Kuulokojeiden lataaminen Charger Plus -latauslaitteella .

Aseta kuulokojeet latausportteihin. Punainen on oikean korvan kuulokojeelle ja sininen vasemman korvan kuulokojeelle. Kun kuulokojeesi on asetettu oikein latauslaitteeseen, niiden LED-merkkivalot palavat oranssina, kun ne latautuvat, ja vihreänä, kun ne ovat täysin latautuneet.

Huom: Jos et ole käyttänyt kuulokojeita pitkään aikaan, latauksen alkaminen voi kestää jopa 30 sekuntia.

Sulje kansi, jotta kuulokojeesi pysyvät suojassa ja turvassa.

Latausaika voi vaihdella akun jäljellä olevan kapasiteetin mukaan. Se voi myös olla erilainen jokaisessa kuulokojeessa. Kun kuulokojeiden akut on ladattu täyteen, latausprosessi pysähtyy automaattisesti.

On hyvä idea jättää kuulokojeet laturiin, kun et käytä niitä. Tämä ei vie virtaa kuulokojeistasi, ellei laturi ole irrotettuna virtalähteestä.

Huom: Jos laturin sisäänrakennettua matka-akkua ei ole ladattu eikä laturia ole kytketty virtalähteeseen, kuulokojeet pysyvät päällä, kun ne asetetaan laturiin. Näin ollessa akun virta kuluu edelleen.

Matka-akun jäljellä olevan latauksen merkkivalot:

Kun laturi on irrotettu mistä tahansa virtalähteestä, laturin LED-valot ilmaisevat laturin akun varaustason.

Voit tarkistaa jäljellä olevan akun varaustason avaamalla latauslaitteen kannen.

Jokainen vihreä LED-valo, joka syttyy, osoittaa, että virtaa riittää kahden kuulokojeen täyteen lataukseen.

Jos LED-valo vilkkuu oranssina, akun varaustaso on liian alhainen kahden kuulokojeen täyteen lataukseen.

3

Lataaminen eri virtalähteistä.

Sinun ei tarvitse käyttää tavallista pistorasiaa Charger Plus -latauslaitteen akun lataamiseen. Voit käyttää myös muita virtalähteitä.

Kytke laturin USB-kaapeli USB-pistorasiaan, jollainen on esimerkiksi autossa tai tietokoneessa.

Varmista, että virtalähde on USB 2.0 -yhteensopiva ja että sen ulostulo on vähintään 500 mA.

Huom: Kun käytät tavallista pistorasiaa, käytä aina alkuperäistä laturin virtalähdettä (5,0 V/1 A), joka toimitetaan Charger Plus -laitteen mukana.

Latauslaitteen hoitaminen

• Varmista aina, että latauslaite on puhdas ja kuiva ennen käyttöä
  • Puhdista latauslaite pehmeällä, kuivalla liinalla. Latauslaitetta ei saa koskaan pestä tai upottaa veteen tai muihin nesteisiin.
  • Pidä latausportit puhtaina pölystä kuivalla liinalla. Älä käytä vettä tai puhdistusnesteitä latausporttien puhdistamiseen.
  • Säilytä laturi kuivassa paikassa, kuten makuuhuoneessa
  • Varmista, että säilytät latauslaitetta ympäristössä, jonka lämpötila on +5°C ja +38°C (+41°F ja +100°F) välillä