Kuinka käyttää Remote Fitting -etäsovitukseen

Remote Fitting- etäsovitus käyttää Bernafon App-sovellusta tapaamisen järjestämiseen verkossa kuuloalan ammattilaisen kanssa, jolloin hän voi säätää kuulokojeesi etänä.

Ennen kuin aloitat

1

Jotta voit käyttää Remote Fitting- etäsovituspalvelua, kuuloalan ammattilaisen on sovittava tapaaminen kanssasi.

2

Kun kuuloalan ammattilainen järjestää tapaamisen, hän käyttää sähköpostiosoitettasi ja Bernafonin kirjautumistietojasi.

Sinun on käytettävä samoja tietoja kirjautuaksesi sisään Bernafon App sovelluksen Remote Fitting -etätapaamiseen.

3

Hanki Bernafon App-sovellus

Varmista, että käytössäsi on Bernafon App -sovelluksen uusin versio.

Lataa Bernafon App-sovellus iOS:lleLataa Bernafon App-sovellus Androidille
Bernafon App icon for both Apple and Android versions of app.

Miten valmistautua kokoukseen

On tärkeää varmistaa, että sinulla on käytössäsi vakaa ja luotettava internetyhteys verkkotapaamisen aikana. Näin varmistetaan, että kaikki kuulokojeisiin tehtävät muutokset voidaan tehdä onnistuneesti.

Mobiililaitteen valmistelu

Varmista, että käyttämäsi mobiililaite on ladattu täyteen.

Varmista, että kuulokojeesi on yhdistetty mobiililaitteeseesi ja että Bluetooth® on käytössä.

Sammuta mobiililaitteestasi kaikki akun säästötilat.

Pysäytä kaikki muut sovellukset häiriöiden välttämiseksi.

Etsi kuulokojeet

Jos kuulokojeissasi on kertakäyttöparistot, aseta uudet paristot.

Jos kuulokojeissasi on ladattavat akut, varmista, että ne on ladattu täyteen.

Valmistautuminen tapaamiseen

Varmista, että olet rauhallisessa paikassa, jossa on vähän tai ei lainkaan taustamelua.

Asetu paikkaan, jossa on vakaa Internet-yhteys.

Miten kokous aloitetaan

On tärkeää varmistaa, että sinulla on käytössäsi vakaa ja luotettava internetyhteys verkkotapaamisen aikana. Näin varmistetaan, että kaikki kuulokojeisiin tehtävät muutokset voidaan tehdä onnistuneesti.

1

Avaa Bernafon App-sovellus.

Jos et ole kirjautunut Bernafon-tilillesi, kirjaudu sisään Remote Fitting -osiossa.

Napauta näytön vasemmassa alareunassa (välilehtipalkissa) Lisää-kuvaketta.

2

Napauta Remote Fitting -etäsovitusta.

Jos et ole kirjautunut tilillesi, sinua pyydetään kirjautumaan.

3

Napauta Siirry tapaamiseen.

Jos et ole yhdistänyt kuulokojeitasi laitteeseen, pääset Liitä kuulokojeet laitepariksi -näyttöön. Yhdistä kuulokojeesi ja jatka.

Napauta Yhdistä kuulokojeesi -näytössä Yhdistä.

4

Seuraa sovelluksen ohjeita ja napauta Jatka aina pyydettäessä.

Pääset Odotustila-näyttöön. Täällä näet videokuvaa itsestäsi odottaessasi, että kuuloalan ammattilainen liittyy kokoukseen.

Remote Fitting -etäsovituksen aikana

Kun kuuloalan ammattilainen liittyy kokoukseen, hän ilmestyy näytöllesi.

A. Kamera: Kytke oma kamerasi päälle tai pois päältä.

B. Äänet: Kytke omat äänet päälle tai pois päältä.

C. Chat: Voitte kirjoittaa viestejä kuuloalan ammattilaisen kanssa, jos ette kuule toisianne.

iPhone screen showing an ongoing Remote Fitting session between two women via video connection.

Yhteyden muodostaminen kuulokojeisiin

Kuulontutkija muodostaa etäyhteyden kuulokojeisiisi. Kun tämä on suoritettu onnistuneesti, näytön L- ja R-grafiikat muuttuvat vilkkuvasta yhtenäisiksi vihreiksi.

Kuulon tarkistaminen etänä

Kuulonhuollon ammattilainen voi tarkistaa etänä, onko kuulonalenemassasi tapahtunut muutoksia, jotta hän osaa hienosäätää kuulokojeiden asetuksia.

Varmista, että olet rauhallisessa paikassa, jossa on vähän tai ei lainkaan taustamelua. Liian voimakas taustamelu voi vaikuttaa tuloksiin.

Käytä kuulokojeita oikein ja aiemmin annettujen ohjeiden mukaisesti.

Uusien kuulokojeasetusten soveltaminen

Kun kuuloalan ammattilainen lataa uusia asetuksia kuulokojeisiisi, L- ja R-grafiikat vaihtavat väriä ja vilkkuvat oranssina.

Kun uudet asetukset on tallennettu onnistuneesti kuulokojeisiisi, L- ja R-grafiikan väri muuttuu jälleen tasaisen vihreäksi.

Tietoa kuulokojeista

Kun sinä ja kuuloalan ammattilainen sovitte tapaamisen lopettamisesta, kuuloalan ammattilainen käynnistää kuulokojeesi uudelleen (sammuttaa ja käynnistää ne uudelleen).

Kokouksen päättäminen

Kun kuuloalan ammattilainen lopettaa kokouksen, näyttöön tulee ilmoitus Tapaaminen päättyi.

Napauta OK.

Nyt voit käyttää kuulokojeitasi normaalisti.