Bernafon Remote Fitting

Tapaa kuuloalan ammattilainen verkossa puhelimen tai tabletin kautta.

Bernafon EasyControl Connect sovelluksen avulla voit tavata audionomisi ja osallistua Remote Fitting kuulokojeiden etäsäätämiseen kotoasi tai sieltä mistä sinulle parhaiten sopii.

• Osallistu etänä kotoasi seurantakäynneille ja sovitukseen audionomisi kanssa

• Hoida kuulokojeiden säädöt etänä

• Testaa uudet kuulokojeasetukset reaali-ajassa.

• Säästä aikaasi ja vältyt matkakustannuksilta

Helppo tapaa olla yhteydessä

Osallistu etätapaamiseen kuuloalan ammattilaisen kanssa Bernafonin EasyControl Connect sovelluksen avulla.
Voitte molammat hyötyä Remote Fitting-ohjelman tarjoamista eduista:

• Kuulokojeiden hienosäätö

Audionomisi voi säätää kuulokojeitasi etänä, reaali-aikaisesti.

• Videopuhelut

Sovi videopuhelu, jotta voitte jutella kasvotusten audionomisi kanssa.

• Soittoaika

Juttele audionomisi kanssa perinteisesti puhelimitse ilman näköyhteyttä, mikäli se on parempi vaihtoehto.

• Viestipalvelu

Käytä viestipalvelua pikaviestittelyyn.

Aloita Bernafon Remote Fitting etäsovituspalvelu

Lataa Bernafon EasyControl Connect sovellus ja olet vain muutaman askeleen päässä ensimmäisestä etätapaamisesta audionomisi kanssa.

• Vaihe 1: Luo tili ja kirjaudu sisään

• Vaihe 2: Yhdistä Bernafon kuulokojeesi

• Vaihe 3: Avaa yhteys audionomisi kanssa

Lataa Bernafon EasyControl Connect sovellus

Bernafon EasyControl Connect sovellusta voidaan käyttää iPhone®, iPad®, Android™- laitteilta.

Katso kaikki yhteensopivat laitteet

Lataa nyt

Download_on_the_App_Store_Badge_US-UK_135x40 en_badge_web_generic

Tarvitsetko tukea päästäksesi alkuun Remote Fitting etäsovituksen kanssa?

Saadaksesi tukea aloittaaksesi etätapaamisen, katso vianmääritysvinkit ja lue (UKK) Usein kysytyt kysymykset. Voit myös ladata käyttöohjeet.

Valmistelut ja asetukset

Tapaamisen aloittaminen

Vianmääritys

Usein kysytyt kysymykset (UKK)

Jos et löydä etsimääsi tietoa, ota yhteyttä kuuloalan ammattilaiseen