Bernafon-kuulokojeittesi vianmääritys

Tässä muutamia hyödyllisiä vianmääritystapoja useimpiin tavallisiin ongelmiin.

• Bernafon-kuulokojeistani ei kuulu ääntä

Tarkista, onko kuulokoje vaimennusasennossa. Tarkista, että paristo toimii, että se on laitettu oikeinpäin ja että paristokotelon luukku on suljettu kokonaan.

• Bernafon-kuulokojeitteni ääni on vääristynyt

Tarkista, että paristo on laitettu oikein. Puhdista paristokontaktit varovaisesti. Puhdista pariston pinta kuivalla liinalla. Poista paristo ja laita kuulokoje kuivaan säilytyspakkaukseen. Vaihda paristo uuteen.

• Muita ongelmia

Yleisiä ongelmia ja niiden ratkaisuja on lueteltu kuulokojeesi mukana toimitetussa Käyttöohjeessa. Jos mikään ehdotetuista ratkaisuista ei poista ongelmaa tai muita ongelmia ilmenee, ota yhteyttä kuuloalan ammattilaiseen.

[iframe width="560" height="315" data-category-consent="cookie_cat_marketing" data-consent-src="https://www.youtube.com/embed/ZUi7ZZhA9n4?autoplay=1" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen][/iframe]

En pysty pariliittämään Bernafon-kuulokojeita älypuhelimeni kanssa

• Avaa iPhone® ja mene kohtaan ”Asetukset”.
  • Varmista, että Bluetooth®on päällä. Valitse sitten ”Käyttöaputoiminnot”.
  • Valitse ”Käyttöaputoiminnot”-näytöllä ”Kuulolaitteet”. Avaa ja sulje paristokotelo kuulokojeessa tai molemmissa kuulokojeissa, jos sinulla on kaksi, ja laita se/ne iPhonen lähelle. Kuulokojeet pysyvät pariliitäntätilassa kolme minuuttia. iPhone tunnistaa kuulokojeesi pariliitäntää varten. Tunnistetut laitteet näkyvät iPhone-luettelossasi.
  • Valitse kuulokojeesi.
  • Vahvista pariliitäntä. Jos sinulla on kaksi kuulokojetta, pariliitännän vahvistus tarvitaan jokaiselle kuulokojeelle. Jos sammutat kuulokojeesi tai iPhone®-, iPad®- tai iPod®-laitteesi, ne eivät enää ole liitettyjä. Yhdistääksesi ne uudelleen käynnistä kuulokojeesi avaamalla ja sulkemalla paristokotelo. Kuulokojeet muodostavat sitten yhteyden iPhoneen, iPadiin tai iPodiin automaattisesti.
  • Poista pariliitäntä. Joskus vanha laite saattaa edelleen olla pariliitettynä tai nykyisten laitteiden poistaminen ja pariliittäminen uudelleen ratkaisee ongelman. Tässä tapauksessa valitse ”Kuulokojeet”-näytöltä, (jos laite on jo luetteloitu mutta ei muodosta yhteyttä), kyseinen laite ja sitten ”Unohda tämä laite”. Avaa sitten paristokotelo ja sulje se kuulokojeissasi käynnistääksesi yllä kuvatun pariliitäntäprosessin.
  • Lisätietoja

Jos haluat lisätietoja Bernafon-kuulokojeistasi, mene materiaalipankkiin. Löydät täältä hyödyllisiä pdf-tiedostoja ladattavaksi ja videoita katsottavaksi..

• Vinkkejä ja niksejä

Päästäksesi alkuun uusien kuulokojeittesi kanssa, tässä on muutamia hyödyllisiä vinkkejä ja niksejä kuulokojeittesi käsittelyyn.

Tärkeä huomautus

Kuulokojeen vahvistusta säädetään yksilöllisesti ja se optimoidaan kuulokykysi mukaisesti kuuloalan ammattilaisen tekemän kuulokojeen sovituksen aikana.