Valkoinen kysymysmerkki punaisella taustalla

Bernafon-kuulokojeittesi vianmääritys

Tässä muutamia hyödyllisiä vianmääritystapoja useimpiin tavallisiin ongelmiin.

 • Piirroskuva korvasta, jonka päällä on ruksit

  Bernafon-kuulokojeistani ei kuulu ääntä

  Tarkista, onko kuulokoje vaimennusasennossa. Tarkista, että paristo toimii, että se on laitettu oikeinpäin ja että paristokotelon luukku on suljettu kokonaan.

 • Piirroskuva, jossa kuvataan ääniaallon kulkemista korvaan

  Bernafon-kuulokojeitteni ääni on vääristynyt

  Tarkista, että paristo on laitettu oikein. Puhdista paristokontaktit varovaisesti. Puhdista pariston pinta kuivalla liinalla. Poista paristo ja laita kuulokoje kuivaan säilytyspakkaukseen. Vaihda paristo uuteen.

 • Piirroskuva jakoavaimesta, jonka edessä on huutomerkki

  Muita ongelmia

  Yleisiä ongelmia ja niiden ratkaisuja on lueteltu kuulokojeesi mukana toimitetussa Käyttöohjeessa. Jos mikään ehdotetuista ratkaisuista ei poista ongelmaa tai muita ongelmia ilmenee, ota yhteyttä kuuloalan ammattilaiseen.

[iframe width="560" height="315" data-category-consent="cookie_cat_marketing" data-consent-src="https://www.youtube.com/embed/ZUi7ZZhA9n4?autoplay=1" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen][/iframe]

Kuinka kuulokojeet pariliitetään Apple-laitteeseen

 1. Avaa iPhone ja mene kohtaan ”Asetukset”.
 2. Varmista, että Bluetooth®on päällä. Valitse sitten ”Käyttöaputoiminnot”.
 3. Valitse ”Käyttöaputoiminnot”-näytöllä ”Kuulokojeet”. Jos käytät ei-ladattavia kuulokojeita, avaa ja sulje paristokotelo. Jos käytät ladattavia kuulokojeita, sammuta ja käynnistä ne uudelleen, jotta ne siirretään etsintätilaan. iPhone tunnistaa kuulokojeesi pariliitäntää varten. Tunnistetut laitteet näkyvät iPhone-luettelossasi.
 4. Valitse kuulokojeesi.
 5. Vahvista pariliitäntä. Jos sinulla on kaksi kuulokojetta, pariliitännän vahvistus tarvitaan jokaiselle kuulokojeelle. Jos sammutat kuulokojeesi tai iPhone-, iPad- tai iPod-laitteesi, ne eivät enää ole liitettyjä. Kytke kuulokojeet päälle yhdistääksesi ne uudelleen. Kuulokojeet muodostavat sitten yhteyden iPhoneen, iPadiin tai iPodiin automaattisesti.
 6. Poista pariliitäntä. Joskus vanha laite saattaa edelleen olla pariliitettynä tai nykyisten laitteiden poistaminen ja pariliittäminen uudelleen ratkaisee ongelman. Tässä tapauksessa valitse ”Kuulokojeet”-näytöltä, (jos laite on jo luetteloitu mutta ei muodosta yhteyttä), kyseinen laite ja sitten ”Unohda tämä laite”. Kytke kuulokojeesi pois päältä ja päälle aloittaaksesi pariliitoksen muodostamisen yllä kuvatulla tavalla.

Kuinka kuulokojeet pariliitetään Android-laitteeseen

 1. Älä katkaise kuulokojeista virtaa pariliitoksen muodostamisen aikana ja varmista, että ne ovat 20 cm: n päässä yhdistettävästä mobiililaitteesta.
 2. Varmista, että Bluetooth® on päällä laitteessasi.
 3. Käynnistä Bernafon EasyControl-A -sovellus.
 4. Sovellus etsii automaattisesti kuulokojeita.
 5. Kytke kuulokojeet pois päältä ja kytke takaisin päälle. Tämä asettaa kojeet pariliitostilaan kolmeksi minuutiksi.
 6. Odota, että sovellus havaitsee kuulokojeet.
 7. Valitse kuulokojeet ja jatka.
 8. Sovellus yrittää muodostaa laiteparin ja muodostaa yhteyden kuulokojeisiin.
 9. Kun sovellus on muodostanut yhteyden kuulokojeisiin, näet viestin onnistuneesta pariliitoksesta.
 10. Napauta "Jatka" jatkaaksesi ja käynnistääksesi sovelluksen.

Huomautus ASHA: lle:

Kun pariliität Bernafon Alpha -kuulokojeesi ASHA-yhteensopivaan puhelimeen sovelluksen kautta, myös alkuperäinen suoratoisto (ASHA) on automaattisesti käytettävissä.

Tämä on suositeltava tapa käyttää ASHA-toimintoja.

Älä yhdistä ASHAa Androidin alkuperäiseen Bluetooth-toimintoon.

Hymyilevä nainen valkoisessa paitapuserossa osoittaen silmälasipäiselle miehelle tietokoneensa ruutua.

Usein kysyttyjä kysymyksiä Bernafon Alpha kuulokojeista ja Android-älypuhelimista

Lisätietoja Bernafon Alpha -kuulokojeiden liittämisestä älypuhelimeen. Löydä vastauksia äänen suoratoistosta Bernafon Alpha kuulokojeisiin Android-älypuhelimista.

Usein kysyttyjä kysymyksiä Alfasta ja Androidista

 • Piirroskuvassa kolme kirjaa vierekkäin osoittamassa verkkokirjastoa, jossa on tietoa Bernafon-kuulokojeista

  Lisätietoja

  Jos haluat lisätietoja Bernafon-kuulokojeistasi, mene materiaalipankkiin. Löydät täältä hyödyllisiä pdf-tiedostoja ladattavaksi ja videoita katsottavaksi.

 • Piirroskuva loistavasta hehkulampusta

  Vinkkejä ja niksejä

  Päästäksesi alkuun uusien kuulokojeittesi kanssa, tässä on muutamia hyödyllisiä vinkkejä ja niksejä kuulokojeittesi käsittelyyn.

Tärkeä huomautus

Kuulokojeen vahvistusta säädetään yksilöllisesti ja se optimoidaan kuulokykysi mukaisesti kuuloalan ammattilaisen tekemän kuulokojeen sovituksen aikana.