Keskiyön siniset, ladattavat Bernafon Alpha kuulokojeet

Kojekäyttäjien arviot Bernafon Alpha kuulokojeista

Käyttäjät jakavat kokemuksiaan

Kuulokojeiden käyttäjät kertovat, kuinka Bernafon Alpha tukee heitä jokapäiväisessä elämässään. Lue, kuinka he voivat toteuttaa intohimoaan Alpha-kuulokojeiden avulla.

"Pidän Alphan musiikkiohjelmaa parhaana. Sen avulla kuulen paremmin soitintani ja kapelimestaria."

[iframe width="560" height="315" data-category-consent="cookie_cat_marketing" data-consent-src="https://www.youtube.com/embed/i_9QN9ZVJgQ?autoplay=1&cc_load_policy=1" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen][/iframe]
Bernafon Alpha -kuulokojeen käyttäjä (mies) tennispallo ja maila kädessä kentällä katselee kameraan valmiina pelaamaan.

"Alphan avulla melu vaimenee, mutta kuulen silti hyvin puhujan äänen"

[iframe width="560" height="315" data-category-consent="cookie_cat_marketing" data-consent-src="https://www.youtube.com/embed/76wAR_Q1qfU?autoplay=1" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen][/iframe]
Frits Derksma käsittelevän videon pikkukuva
Kuva norsuperheestä pienen järven rannalla, taustalla vihreitä pensaita Bernafon Alpha -kuulokojeen käyttäjien kuvaamana.

"Alpha tukee meitä matkustellessamme ympäri maailmaa"

Nuoria sielultaan, avarakatseisia ja uteliaita tekemään uusia löytöjä – parilla on paljon tarinoita kerrottavana: Heidän ajastaan Afrikan erämaassa, Dinossa, heidän asuntoautostaan, juuttumisesta autiomaahan Marokossa tai vierailusta Euroopan pohjoisimmassa kärjessä Norjassa. Viimeisimpänä lisänä heidän matkallaan - Bernafon Alpha -kuulokojeet, joissa on Hybrid Technology™-ominaisuus.

"Alpha avaa meille aivan uuden äänimaailman. Varsinkin erämaassa telttaillessa kuulemme nyt monet äänet ympäröivästä luonnosta ja voimme nauttia nuotion rätisemisestä."

 • Rita Nigg, 68, kojeiden ensikäyttäjä

  "Uusiin Alpha-kuulokojeisiini tottuminen oli helppoa. Yhtäkkiä kuulin paljon enemmän, kuten lasten äänet läheisellä leikkikentällä tai naapurien puheen puutarhassa. Lisäksi Jean Marc ja minä pääsimme vihdoin sovintoon sopivasta radion ja television äänenvoimakkuudesta."

 • Jean Marc Nigg, 72, kokenut kojekäyttäjä

  "Vaurioitin kuuloni työssäni sukellusohjaajana. Sosiaalisena persoonana ystävien tapaaminen ja kommunikointi on minulle tärkeää. Kokoontuessamme isommissa ryhmissä, kotona tai ravintolassa, voin nyt osallistua täysillä keskusteluihin ja olla vuorovaikutuksessa helpommin."

"Matkoillamme vietämme paljon aikaa asuntoautossamme. Tie on epätasainen, auto on äänekäs ja mahdollisesti mitä tahansa voi osua tiellemme. Meluisista matkoista huolimatta, Alphan avulla voimme keskustella yhdessä mukavasti ja vähemmällä vaivalla."

Kuinka Alpha sai meidät vakuuttuneiksi

 • Piirroskuva peukalosta, joka havainnollistaa Hybrid Technology™ -käyttäjäedut

  Käytännölliset päivittäisessä käytössä, koska ne ovat täysin automaattiset ja ladattavat.

 • Piirroskuva peukalosta, joka havainnollistaa Hybrid Technology™ -käyttäjäedut

  Mahdollisuus kuulla koko äänikirjo luonnollisella tavalla.

 • Piirroskuva peukalosta, joka havainnollistaa Hybrid Technology™ -käyttäjäedut

  Parempi keskittyminen isoissa ryhmissä keskusteltaessa.

Miksi suosittelemme Alphaa

Meillä on kuulokojeiden Rolls-Royce korvissamme.Meillä on kuulokojeita käyttäviä ystäviä, jotka valittavat, että puhe ja melu menevät toisinaan sekaisin kiireisissä tilanteissa. Meillä ei ole sitä haastetta. Alpha-kuulokojeet tarjoavat sen, mitä lupaavat. Ne auttavat meitä olemaan itsenäisempiä ja toteuttamaan unelmaamme matkustellessamme ympäri maailmaa.

Kuva pienestä purosta sammaleen peittämien kivien välissä, jotka ovat kirkkaanvihreitä, Bernafon Alpha -kuulokojeiden käyttäjien kuvaamana.

"Bernafon-kuulokojeeni auttavat minua ikuistamaan arvokkaita hetkiä kameralle"

Anton Riedon intohimona on vanhojen esineiden tarinat ja hetkien ikuistaminen valokuviksi. Hän yhdistää taiteeen ja uteliaisuuden tutkiessaan maailmaa. Hänen rakkautensa valokuvaukseen syttyi 8-vuotiaana saatuaan ensimmäisen kameransa. Siitä lähtien hän on valokuvannut ja tehnyt hääkuvauksia yli 40 vuotta sekä osallistunut voitokkaana lukuisiin valokuvauskilpailuihin. Antonia kiehtovat kadonneiden paikkojen tarinat, kuten vanhojen autojen hautausmaat. Liikkuvien eläinten, kuten lintujen kuvaaminen on paljon helpompaa Bernafon Alpha -kuulokojeiden ja Hybrid Technology™ - ominaisuuksien ansiosta.

"Lintujen ikuistaminen valokuvaksi on haastavaa, kun niitä ei kuule. Bernafon Alphan avulla voin paikantaa ne puista ja saada kamerani ajoissa valmiiksi kuvaukseen."

Anton Riedo, 73, kokenut kuulokojeiden käyttäjä

"Olen käyttänyt kuulokojeita monta vuotta. Tajusin, että oli aika hankkia kuulokojeet, kun en enää kuullut kollegoideni kysymyksiä työkokouksissa. Kuulokojeet ovat kehittyneet paljon viimeisen kahden vuosikymmenen aikana. Niiden ääni on luonnollista, kuten kuuluukin. Eri kuunteluohjelmien vaihtaminen on myös helppoa samoin , kuin äänenvoimakkuuden säätäminen sovelluksella. Yleisesti ottaen olen suuri Alphan yhdistettävyysmahdollisuuksien fani. Voin vihdoin taas saada selvää elokuvista, suoratoistaessani musiikin ja äänet TV:stä kuulokojeisiini."

"Vanhojen autojen hautausmailla vaeltaminen tai sveitsiläisten rotkojen kuvaaminen on seikkailua ja voi olla myös vähän vaarallista. Alphan avulla olen tietoisempi ympäristöstäni ja voin toteuttaa harrastustani itsevarmemmin."

Kuinka Alpha sai minut vakuuttuneeksi

 • Piirroskuva peukalosta, joka havainnollistaa Hybrid Technology™ -käyttäjäedut

  Vuorovaikutustilanteissa ja kysymyksistä selvää saaminen ilman, että tarvitsee pyytää puhujaa toistamaan.

 • Piirroskuva peukalosta, joka havainnollistaa Hybrid Technology™ -käyttäjäedut

  Musiikin kuuntelu ja siitä nauttiminen jälleen. Aiemmin en saanut selvää sanoituksista.

 • Piirroskuva peukalosta, joka havainnollistaa Hybrid Technology™ -käyttäjäedut

  Äänen selkeys ja oman äänen luonnollisuus ilman keinotekoisia ääniä, kuten kolinaa tai vinkumista.

Miksi suosittelen Alphaa

Asioita ei vain kannata jättää tekemättä kuulonaleneman takia. Parasta Alphassa on se, että sen avulla voin olla paremmin vuorovaikutuksessa ja käydä mielenkiintoisia keskusteluja ystävien kanssa. Se helpottaa elämääni niin paljon, etten haluaisi olla ilman niitä.

Nämä suositukset edustavat ainoastaan kyseisten käyttäjien mielipiteitä, eikä niitä voida yleistää muiden käyttäjien kokemuksiksi. Suositukset eivät ole maksettua mainosyhteistyötä, eivätkä ne välttämättä ole osoituksia kenenkään toisen henkilön mahdollisesta suoriutumisesta tai menestyksestä.

Bernafon Alpha XT -kuulokojeet ja seuraavan tason Hybrid Technology™

Eläinten uskomattoman tarkasta kuulosta vaikutteita saaneet, korkealuokkaiset Alpha XT -kuulokojeet käsittelevät äänen Bernafonin uusinta hybriditekniikkaa käyttäen. Alpha XT tuottaa luonnollisen äänen, entistä selkeämmän puheen ja enemmän kuuntelumukavuutta. Uusi Hybrid Sound Care™ -ominaisuus suojaa nyt myös häiritsevältä tuuli- ja käsittelymelulta.

Helppokäyttöinen ja ladattava Alpha XT sisältää nykyaikaisen langattoman suoratoistoteknologian ja istuu mukavasti korvan takana.

Tutustu Alpha XT -kuulokojeisiin

Hymyilevä audionomi asiakkaansa kanssa kuulokojesovituksessa

Etsitkö kuuloalan ammattilaista?

Voimme auttaa sinua saamaan yhteyden sinua lähellä olevaan Bernafon-jälleenmyyjään

Etsi kuuloalan ammattilainen