Bernafon Leox Super Power|Ultra Power kuulokojeita käyttävät isä ja poika ryhtyvät lisäämään kämmenen jälkiä maalatessaan seinää.

Leox. Ole aito, elä hetkessä.

Tehokas kuulokoje vaikeaan ja erittäin vaikeaan kuulonalenemaan

Leox on ensimmäinen True Environment Processing™ Super Power | Ultra Power kuulokoje vaikeaan ja erittäin vaikeaan kuulonalenemaan. Varustettuna erinomaisella vahvistusteholla ja ominaisuuksilla, se tarjoaa niin luonnollisen ja alkuperäisen äänimaailman, kuin mahdollista.

Leox kanssa…

  • Bernafon Leox Super Power|Ultra Power kuulokojeita käyttävä, tikkailla seisova hymyilevä nainen katselee remonttia tekevää perhettään.

    Syvenny keskusteluun. Leox parantaa puheenerotusta merkittäväsi.

  • Bernafon Leox Super Power|Ultra Power korvantauskojeita käyttävän pojan isä kantaa poikaa harteillaan pojan maalatessa seinää.

    Pysy mukana. Leox vahvistaa ääniä juuri sopivasti.

  • Bernafon Leox Super Power|Ultra Power kuulokojeita käyttävät äiti ja poika katselevat tietokonetta isän maalatessa seinää.

    Enemmän mahdollisuuksia. Leox sisältää viimeisimmän langattoman teknologian edut. 

[iframe width="560" height="315" data-category-consent="cookie_cat_marketing" data-consent-src="https://www.youtube.com/embed/vqjLqZ7Ohkg?autoplay" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen][/iframe]
Isä ja poika aurinkoisena päivänä puun alla ja tekst "Ole aito, elä hetkessä"
Bernafon Leox Super Power|Ultra Power korvantauskojeet värikynien ja koulutarvikkeiden kanssa.

Leox - kuuloratkaisu lapsille

Yhdessä monipuolisten lisätarvikkeiden kanssa, Leox on täydellinen ratkaisu myös lapsille ja teini-ikäisille.Se auttaa lapsen kielellistä kehitystä ja saavuttamaan oppimistavoittensa.

Lue lisää Leoxista lapsille

[iframe width="560" height="315" data-category-consent="cookie_cat_marketing" data-consent-src="https://www.youtube.com/embed/DaKvCZ1bC3c?autoplay=1" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen][/iframe]
Kuinka huolehdit kuulokojeistasi- teksti haalean punaisella taustalla
Bernafon Leox Super Power | Ultra Power korvantauskojeet ja SoundClip-A maljakon ja puisen kehyksen kanssa.

Ole yhteydessä

Voit suoratoistaa ääntä Leox:iin iPhone:sta, iPad:sta tai or iPod touch:sta. Laaja valikoima yhdistettäviä lisälaitteita on myös saatavana parantamaan kuuntelukokemusta kuulokojeiden kanssa.

Lisätarvikkeet

Hymyilevä audionomi asiakkaansa kanssa kuulokojesovituksessa

Etsitkö kuuloalan ammattilaista?

Voimme auttaa sinua saamaan yhteyden sinua lähellä olevaan Bernafon-jälleenmyyjään

Etsi kuuloalan ammattilainen