Bernafonin lisälaitteita, mukaan lukien Bernafon-sovellus älypuhelimessa, TV-sovitin, kaukosäädin, kuulolaitteet ja SoundClip-A

Langaton yhdistettävyys

Bernafon-lisävarusteet. Kaikki tarvittava täydellisesti yhteydessä toisiinsa.

Bernafonin lisävarusteet mahdollistavat kuulokojeiden ja eri äänilähteiden välisen yhdistettävyyden lisälaitteiden tai suoratoiston avulla.

Kaksi älypuhelinta, jonka näytöillä on Bernafon EasyControl-A sovellus

EasyControl-A-sovellus

Tarpeellinen sovellus äänenvoimakkuuden säätämiseen, ohjelmien vaihtoon ja akun tai paristojen varauksen tarkistamiseksi. IFTTT-palvelun avulla on mahdollista muodostaa yhteys erilaisiin IoT-pohjaisiin laitteisiin ja luoda esim hälytysmuistutuksia. Siellä on myös "Etsi kuulokojeeni" -toiminto, kaiken varalta. Valitse, mistä TV-sovittimestasi haluat lähettää äänet kuulokojeisiisi.
Suoratoista matkapuhelimesi mikrofoniäänet kuulokojeisiin. Hienosäädä ääntä katsellessasi elokuvaa tai suoratoista ääntä taajuuskorjaimen avulla saadaksesi henkilökohtaisen kuuntelukokemuksen.


Tarkista yhteensopivuus tästä yhteensopivien laitteiden luettelosta.

Yhdistettävissä seuraavien mallien kanssa: AlphaVironLeox ja Zerena.

Download_on_the_App_Store_Badge_US-UK_135x40 en_badge_web_generic

Bernafon Soundclip-A

SoundClip-A

Monitoiminen laite mahdollistaa hands-free-puhelut iPhone-puhelimista ja muista markkinoilla olevista älypuhelimista. Sitä pidetään kaulan ympärillä tai se kiinnitetään vaatteisiin ja se parantaa viestintää kauempana olevien ihmisten kanssa ja meluisissa ympäristöissä. Se on myös käytännöllinen äänenvoimakkuuden vaihtamiseen ja puheluihin vastaamiseen.

Tarkista yhteensopivuus yhteensopivien laitteiden luettelosta.

Yhteensopiva seuraavien kuulokojeiden kanssa Alpha, Viron, Leox ja Zerena.

Kuva Bernafon TV-sovittimesta käytettäväksi kuulokojeiden kanssa

TV-A (TV-sovitin)

Sovitin suoratoistaa äänen TV:stäsi suoraan kuulokojeisiin. Se on nopea ja helppo asentaa ja sen voi pariliittää rajattomaan määrään Bernafon-kuulokojeita.

Yhteensopiva seuraavien kuulokojeiden kanssa Alpha, Viron, Leox ja Zerena.

Kuva RC-A-kaukosäätimestä, jossa on kolme suurta pyöreää painiketta käytettäväksi Bernafon-kuulokojeiden kanssa

RC-A (kaukosäädin)

Kaukosäädin mahdollistaa kuulokojeen sujuvan ja huomaamattoman käytön. Kevyt, erinomainen tuntoherkkyys ja alhainen virrankulutus.

Yhteensopiva seuraavien kuulokojeiden kanssa Alpha, Viron, Leox ja Zerena.

Hymyilevä nainen valkoisessa paitapuserossa osoittaen silmälasipäiselle miehelle tietokoneensa ruutua.

2,4 GHz:n langaton Bluetooth®-teknologia

Bernafonin kuulokojeet on valmistettu iPhonelle, ja ne mahdollistavat suoran viestinnän ja hallinnan iPhone, iPad Pro, iPad Air, iPad mini ja iPod touch -laitteiden kanssa.

2,4 GHz: n tekniikan avulla käyttäjät voivat nauttia äänen suoratoistosta kuulokojeisiinsa. Bernafon Alpha tukee ASHA-järjestelmää (Audio Streaming for Hearing Aids). ASHA: n avulla voit suoratoistaa ääntä mobiililaitteeltasi suoraan Alpha-kuulokojeisiin.

Tarkista yhteensopivuus tästä yhteensopivien laitteiden luettelosta.

Yhteensopiva Alpha, VironLeox, ja Zerena- kuulokojeiden kanssa.

Mies laittaa iPhonea puvun taskuun puhuessaan puhelimessa ja suoratoistaa ääntä handsfree-tilassa Bernafon Alpha -kuulokojeisiin

Handsfree-viestintä

Bernafon Alpha tarjoaa nyt handsfree-viestinnän iPhonesta ja iPadista. Käyttäjät voivat jättää puhelimen sivummalle ja hyväksyä, hylätä tai lopettaa puhelun kuulokojeen painikkeella. Kuulokojeet poimivat ja toistavat ääntä molempiin suuntiin, joten kädet jäävät vapaaksi muihin tehtäviin.

Tarkista yhteensopivuus tästä yhteensopivien laitteiden luettelosta.

Yhteensopiva Alphan kanssa.

All CloseUp Sound Gate

SoundGate 3

SoundGate antaa sinulle vapauden kuunnella kuulokojeellasi useita langallisia ja langattomia äänilähteitä. Se toimii käyttöliittymänä joidenkin Bernafon-kuulokojeiden ja Bluetooth®-yhteensopivien matkapuhelimien kanssa..

Yhteensopiva seuraavien kuulokojeiden kanssa Saphira ja Nevara (riippuen kuulokojemallin langattomasta liitännästä).

Bernafon SoundGate sovelluksen logo

SoundGate-sovellus

SoundGate-sovellus ylittää kuulokojeen tavalliset säädöt. Käytä sovellusta matkapuhelimessasi yhdessä SoundGaten kanssa ohjelmien vaihtamiseen, äänenvoimakkuuden säätöön ja yhdistämiseen useiden laitteiden kanssa.

Tarkista yhteensopivuus yhteensopivien laitteiden luettelosta.

Yhteensopiva seuraavien kuulokojeiden kanssa Saphira ja Nevara (riippuen kuulokojemallin langattomasta liitännästä).

Hymyilevä audionomi asiakkaansa kanssa kuulokojesovituksessa

Etsitkö kuuloalan ammattilaista?

Voimme auttaa sinua saamaan yhteyden sinua lähellä olevaan Bernafon-jälleenmyyjään

Etsi kuuloalan ammattilainen


Yhteensopivuus

Bernafon Leox, Viron ja Zerena ovat yhteensopivia seuraavien laitteiden kanssa: iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro, iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR, iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone SE, iPhone 6s Plus, iPhone 6s, iPhone 6 Plus, iPhone 6, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5, 9.7-inch iPad Pro, 10.5-inch iPad Pro, 12.9-inch iPad Pro (1st, 2nd, and 3rd sukupolvi), 11-inch iPad Pro; iPad Air 2, iPad Air, iPad (6th, 5th and 4th sukupolvi), iPad mini 4, iPad mini 3, iPad mini 2 ja iPod touch (6th sukupolvi). Laitteilta edellytetään iOS 9.3-versiota tai tätä uudempaa.

EasyControl-A-sovellus on yhteensopiva myös laitteiden kanssa, joissa on Android™ 6.0 Marshmallow tai uudempi. Suosittelemme Android™ 8.0 Oreo -käyttöjärjestelmää tai uudempaa.

“Made for iPod”, “Made for iPhone” ja “Made for iPad” tarkoittavat, että elektroninen lisävaruste on suunniteltu erityisesti muodostamaan yhteyden iPodiin, iPhoneen tai iPadiin ja on kehittäjän sertifioima vastaamaan Applen suorituskykystandardeja. Apple ei ole vastuussa tämän laitteen toiminnasta tai sen yhteensopivuudesta turvallisuus- ja sääntelystandardien kanssa. Huomaa, että tämän lisävarusteen käyttö iPodin, iPhonen tai iPadin kanssa saattaa vaikuttaa langattomaan suorituskykyyn. Apple, Apple-logo, iPhone, iPad, iPod touch, ja Apple Watch ovat Apple Inc:n USA:ssa ja muissa maissa rekisteröimiä tavaramerkkejä. App Store on Apple Inc. -yhtiön palvelumerkki. Android, Google Play ja Google Play -logo ovat Google LLC:n tavaramerkkejä.