iPhone with Bernafon App splash screen, next to RC-A, SoundClip-A, and TV-A accessories and miniRITE T R hearing aids

Langaton yhdistettävyys

Bernafon-lisävarusteet. Kaikki tarvittava täydellisesti yhteydessä toisiinsa.

Bernafonin lisävarusteet mahdollistavat kuulokojeiden ja eri äänilähteiden välisen yhdistettävyyden lisälaitteiden tai suoratoiston avulla.

iPhone with red Bernafon App splash screen showing hearing aid connectivity drawing  next to Bernafon app icon.

Täysi hallinta Bernafon App-sovellus

Ota kaikki irti kuulokojeestasi helppokäyttöisen Bernafon App-sovellus avulla. Hallitse kuulokojeitasi, muokkaa ääntä ja yhdistä lempilaitteisiisi. Kaikki huomaamattomasti ja sormesi ulottuvilla. Saat etätukea missä tahansa ja voit asettaa ja saavuttaa tavoitteita Hearing Coach -ominaisuuden avulla. Voit käyttää sovellusta jopa kuulokojeidesi etsimiseen, jos olet kadottanut ne. Nyt yhteensopiva Apple Watch -älykellon kanssa, mikä helpottaa huomaamatonta hallintaa entisestään.

Lataa MAKSUTON sovellus nyt

Download_on_the_App_Store_Badge_US-UK_135x40 en_badge_web_generic

Bernafon Soundclip-A

SoundClip-A

Monitoiminen laite mahdollistaa hands-free-puhelut iPhone-puhelimista ja muista markkinoilla olevista älypuhelimista. Sitä pidetään kaulan ympärillä tai se kiinnitetään vaatteisiin ja se parantaa viestintää kauempana olevien ihmisten kanssa ja meluisissa ympäristöissä. Se on myös käytännöllinen äänenvoimakkuuden vaihtamiseen ja puheluihin vastaamiseen.

Tarkista yhteensopivuus yhteensopivien laitteiden luettelosta.

Yhteensopiva seuraavien kuulokojeiden kanssa Alpha XTAlpha, Viron, Leox ja Zerena.

Kuva Bernafon TV-sovittimesta käytettäväksi kuulokojeiden kanssa

TV-A (TV-sovitin)

Sovitin suoratoistaa äänen TV:stäsi suoraan kuulokojeisiin. Se on nopea ja helppo asentaa ja sen voi pariliittää rajattomaan määrään Bernafon-kuulokojeita.

Yhteensopiva seuraavien kuulokojeiden kanssa Alpha XTAlpha, Viron, Leox ja Zerena.

Kuva RC-A-kaukosäätimestä, jossa on kolme suurta pyöreää painiketta käytettäväksi Bernafon-kuulokojeiden kanssa

RC-A (kaukosäädin)

Kaukosäädin mahdollistaa kuulokojeen sujuvan ja huomaamattoman käytön. Kevyt, erinomainen tuntoherkkyys ja alhainen virrankulutus.

Yhteensopiva seuraavien kuulokojeiden kanssa Alpha XTAlpha, Viron, Leox ja Zerena.

Hymyilevä nainen valkoisessa paitapuserossa osoittaen silmälasipäiselle miehelle tietokoneensa ruutua.

2,4 GHz:n langaton Bluetooth®

Bernafonin kuulokojeet ovat Made for iPhone® -kuulokojeita ja tukevat suoraa viestintää iPhonen®, iPad Pron®, iPad Airin®, iPad minin® ja iPod touchin® kanssa.

Käyttäjä voi suoratoistaa äänen kuulokojeisiin 2,4 GHz:n yhteydellä. Bernafon Alpha XT ja Alpha tukevat myös ASHA (Audio Streaming for Hearing Aids) -protokollaa. ASHA mahdollistaa äänen suoratoiston mobiililaitteesta kuulokojeisiin.

Katso yhteensopivien laitteiden luettelo täältä.

Yhteensopiva Alpha XT:n, Alphan, Vironin, Leoxin ja Zerenan kanssa.

Mies laittaa iPhonea puvun taskuun puhuessaan puhelimessa ja suoratoistaa ääntä handsfree-tilassa Bernafon Alpha -kuulokojeisiin

Handsfree-viestintä

Bernafon-kuulokojeet tukevat nyt handsfree-viestintää iPhonen® ja iPadin® kautta. Käyttäjä voi hyväksyä, hylätä tai lopettaa puhelun suoraan kuulokojeen painikkeella. Puhelimeen tai tablettiin ei tarvitse koskea. Kuulokojeet poimivat puheäänen ja suoratoistavat molempiin suuntiin jättäen kädet vapaiksi muihin tehtäviin.

Katso yhteensopivien laitteiden luettelo täältä.

Yhteensopiva Alpha XT:n ja Alphan kanssa.

All CloseUp Sound Gate

SoundGate 3

SoundGate antaa sinulle vapauden kuunnella kuulokojeellasi useita langallisia ja langattomia äänilähteitä. Se toimii käyttöliittymänä joidenkin Bernafon-kuulokojeiden ja Bluetooth®-yhteensopivien matkapuhelimien kanssa..

Yhteensopiva seuraavien kuulokojeiden kanssa Saphira (riippuen kuulokojemallin langattomasta liitännästä).

Bernafon SoundGate sovelluksen logo

SoundGate-sovellus

SoundGate-sovellus ylittää kuulokojeen tavalliset säädöt. Käytä sovellusta matkapuhelimessasi yhdessä SoundGaten kanssa ohjelmien vaihtamiseen, äänenvoimakkuuden säätöön ja yhdistämiseen useiden laitteiden kanssa.

Tarkista yhteensopivuus yhteensopivien laitteiden luettelosta.

Yhteensopiva seuraavien kuulokojeiden kanssa Saphira (riippuen kuulokojemallin langattomasta liitännästä).

Hymyilevä audionomi asiakkaansa kanssa kuulokojesovituksessa

Etsitkö kuuloalan ammattilaista?

Voimme auttaa sinua saamaan yhteyden sinua lähellä olevaan Bernafon-jälleenmyyjään

Etsi kuuloalan ammattilainen


Yhteensopivuus

Bernafon Leox, Viron ja Zerena ovat yhteensopivia seuraavien laitteiden kanssa: iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro, iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR, iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone SE, iPhone 6s Plus, iPhone 6s, iPhone 6 Plus, iPhone 6, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5, 9.7-inch iPad Pro, 10.5-inch iPad Pro, 12.9-inch iPad Pro (1st, 2nd, and 3rd sukupolvi), 11-inch iPad Pro; iPad Air 2, iPad Air, iPad (6th, 5th and 4th sukupolvi), iPad mini 4, iPad mini 3, iPad mini 2 ja iPod touch (6th sukupolvi). Laitteilta edellytetään iOS 9.3-versiota tai tätä uudempaa.

EasyControl-A-sovellus on yhteensopiva myös laitteiden kanssa, joissa on Android™ 6.0 Marshmallow tai uudempi. Suosittelemme Android™ 8.0 Oreo -käyttöjärjestelmää tai uudempaa.

“Made for iPod”, “Made for iPhone” ja “Made for iPad” tarkoittavat, että elektroninen lisävaruste on suunniteltu erityisesti muodostamaan yhteyden iPodiin, iPhoneen tai iPadiin ja on kehittäjän sertifioima vastaamaan Applen suorituskykystandardeja. Apple ei ole vastuussa tämän laitteen toiminnasta tai sen yhteensopivuudesta turvallisuus- ja sääntelystandardien kanssa. Huomaa, että tämän lisävarusteen käyttö iPodin, iPhonen tai iPadin kanssa saattaa vaikuttaa langattomaan suorituskykyyn. Apple, Apple-logo, iPhone, iPad, iPod touch, ja Apple Watch ovat Apple Inc:n USA:ssa ja muissa maissa rekisteröimiä tavaramerkkejä. App Store on Apple Inc. -yhtiön palvelumerkki. Android, Google Play ja Google Play -logo ovat Google LLC:n tavaramerkkejä.