Langaton yhdistettävyys

Bernafonin lisävarusteet mahdollistavat yhdistämisen kuulokojeiden välillä ja kuulokojeista erilaisiin äänilähteisiin joko lisävarusteiden välityksellä tai suoraan korviin toistettuna.

Bernafon-lisävarusteet. Kaikki tarvittava täydellisesti yhteydessä toisiinsa.

EasyControl-A-sovellus

Käytännöllinen ja helppokäyttöinen sovellus äänenvoimakkuuden säätämiseen, ohjelmien vaihtamiseen ja pariston tilan tarkastamiseen. Tilaamalla IFTTT-palvelun, voit yhdistää kuulokojeesi useisiin IoT-pohjaisiin laitteisiin ja luoda hälytyksiä. Siinä on kaiken varalta myös ”Etsi kuulokojeeni” -toiminto.

Tarkista yhteensopivuus yhteensopivien laitteiden luettelosta.

[iframe width="560" height="315" data-category-consent="cookie_cat_marketing" data-consent-src="https://www.youtube.com/embed/ZUi7ZZhA9n4?autoplay=1" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen][/iframe]

SoundClip-A

Monitoiminen laite mahdollistaa hands-free-puhelut iPhone®-puhelimista ja muista markkinoilla olevista älypuhelimista. Sitä pidetään kaulan ympärillä tai se kiinnitetään vaatteisiin ja se parantaa viestintää kauempana olevien ihmisten kanssa ja meluisissa ympäristöissä. Se on myös käytännöllinen äänenvoimakkuuden vaihtamiseen ja puheluihin vastaamiseen.

Tarkista yhteensopivuus yhteensopivien laitteiden luettelosta.

Yhteensopiva seuraavien kuulokojeiden kanssa Viron, Leox ja Zerena.

TV-A (TV-sovitin)

Sovitin suoratoistaa äänen TV:stäsi suoraan kuulokojeisiin. Se on nopea ja helppo asentaa ja sen voi pariliittää rajattomaan määrään Bernafon-kuulokojeita.

Yhteensopiva seuraavien kuulokojeiden kanssa Viron, Leox ja Zerena.

RC-A (kaukosäädin)

Kaukosäädin mahdollistaa kuulokojeen sujuvan ja huomaamattoman käytön. Kevyt, erinomainen tuntoherkkyys ja alhainen virrankulutus.

Yhteensopiva seuraavien kuulokojeiden kanssa Viron, Leox ja Zerena.

2.4 GHz langaton Bluetooth® teknologia

2,4 GHz:n langaton Bluetooth®-teknologia Bernafonin kuulokojeet ovat Made for iPhone® ja mahdollistavat suoran kommunikaation ja hallinnaniPhone®-, iPad Pro®-, iPad Air®-, iPad mini®- ja iPod touch® -laitteilla. 2,4 GHz:n teknologian avulla käyttäjät voivat

Yhteensopiva seuraavien kuulokojeiden kanssa Viron, Leox ja Zerena.

SoundGate 3

SoundGate antaa sinulle vapauden kuunnella kuulokojeellasi useita langallisia ja langattomia äänilähteitä. Se toimii käyttöliittymänä joidenkin Bernafon-kuulokojeiden ja Bluetooth®-yhteensopivien matkapuhelimien kanssa..

Yhteensopiva seuraavien kuulokojeiden kanssa Juna, Acriva, Saphira, Carista, Nevara ja Supremia (riippuen kuulokojemallin langattomasta liitännästä).

SoundGate-sovellus

SoundGate-sovellus ylittää kuulokojeen tavalliset säädöt. Käytä sovellusta matkapuhelimessasi yhdessä SoundGaten kanssa ohjelmien vaihtamiseen, äänenvoimakkuuden säätöön ja yhdistämiseen useiden laitteiden kanssa.

Tarkista yhteensopivuus yhteensopivien laitteiden luettelosta.

Yhteensopiva seuraavien kuulokojeiden kanssa Juna, Acriva, Saphira, Carista ja Supremia (riippuen kuulokojemallin langattomasta liitännästä).

Etsitkö kuuloalan ammattilaista?

Voimme auttaa sinua saamaan yhteyden sinua lähellä olevaan Bernafon-jälleenmyyjään

Etsi kuuloalan ammattilainen


Yhteensopivuus

Bernafon Leox, Viron ja Zerena ovat yhteensopivia seuraavien laitteiden kanssa: iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro, iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR, iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone SE, iPhone 6s Plus, iPhone 6s, iPhone 6 Plus, iPhone 6, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5, 9.7-inch iPad Pro, 10.5-inch iPad Pro, 12.9-inch iPad Pro (1st, 2nd, and 3rd sukupolvi), 11-inch iPad Pro; iPad Air 2, iPad Air, iPad (6th, 5th and 4th sukupolvi), iPad mini 4, iPad mini 3, iPad mini 2 ja iPod touch (6th sukupolvi). Laitteilta edellytetään iOS 9.3-versiota tai tätä uudempaa.

EasyControl-A-sovellus on yhteensopiva myös laitteiden kanssa, joissa on Android™ 6.0 Marshmallow tai uudempi. Suosittelemme Android™ 8.0 Oreo -käyttöjärjestelmää tai uudempaa.

“Made for iPod”, “Made for iPhone” ja “Made for iPad” tarkoittavat, että elektroninen lisävaruste on suunniteltu erityisesti muodostamaan yhteyden iPodiin, iPhoneen tai iPadiin ja on kehittäjän sertifioima vastaamaan Applen suorituskykystandardeja. Apple ei ole vastuussa tämän laitteen toiminnasta tai sen yhteensopivuudesta turvallisuus- ja sääntelystandardien kanssa. Huomaa, että tämän lisävarusteen käyttö iPodin, iPhonen tai iPadin kanssa saattaa vaikuttaa langattomaan suorituskykyyn. Apple, Apple-logo, iPhone, iPad, iPod touch, ja Apple Watch ovat Apple Inc:n USA:ssa ja muissa maissa rekisteröimiä tavaramerkkejä. App Store on Apple Inc. -yhtiön palvelumerkki. Android, Google Play ja Google Play -logo ovat Google LLC:n tavaramerkkejä.