Virginie Delalanden kuva

Bernafonin tositarinat

Virginie Delalande,
lakimies, valmentaja ja motivaatiopuhuja Ranskassa

Erilaisuus on rikkautta

Virginie on yksi heistä, jotka eivät halua pysähtyä paikoilleen – konferenssin puhuja ja valmentaja, hän on myös ensimmäinen Ranskassa asianajajatutkinnon suorittanut lakimies, jolla on vakava kuulonalenema. Intohimon ja päättäväisyyden ohjaamana hän rohkaisee ihmisiä katsomaan omien rajoitustensa yli ja löytämään todellisen potentiaalinsa työssä ja elämässä. Bernafon-kuulokojeet auttavat häntä toimimaan kiireisen päivän aikana helposti ja itsevarmasti.

[iframe width="560" height="315" data-category-consent="cookie_cat_marketing" data-consent-src="https://www.youtube.com/embed/J-cgWmugg2I?autoplay=1" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen][/iframe]
Virginie Delalandesta kertovan videon pikkukuva.
Virginie Delalanden kuva

Kaikki desibelit, kokonainen suorituskyky.

Jotkut käyttäjät tarvitsevat kojeista kaiken tehon – Bernafonin kuulokojeet eivät petä. Poikkeuksellisen signaalinkäsittelyn ansiosta ne tarjoavat uudenlaisen tietoisuuden ääniympäristöstä, joka on mahdollisimman tarkka ja selkeä. Älä epäröi tähdätä korkealle.

Virginie Delalanden kuva

Johtavaa teknologiaa

Puheesta selvän saaminen auttaa meitä olemaan yhteydessä tärkeisiin ihmisiin ja antaa meille mahdollisuuden osallistua niihin hetkiin, joita emme halua menettää. Bernafon-kuulokojeet yhdistävät alan johtavat kuulokojeteknologiat yli 75 vuoden aikana karttuneella tieto-taidolla varmistaen, että puhe ja muut tärkeät äänet ovat juuri sellaisia kuin pitääkin. Koska kyseessä ei ole pelkästään parempi kuuleminen, vaan myös sen seuraukset.

Lisää kuulokojeista

Bernafonin kuuloratkaisut