Bernafon ammattilaisille

Keskiyön siniset Bernafon Alpha -kuulolaitteet ja älypuhelin, jotka on aseteltu olkihattuun eläinkuvioisella huivilla koristeltuna.

Bernafon Alpha - alansa ensimmäinen Hybrid Technology™-kuulokoje

Alpha 9|7|5  on saatavilla ladattava miniRITE T R mallina ja tarjoaa Bernafonin edistyneimmän teknologian, joka tyydyttää asiakkaan  yksilölliset tarpeet ja toiveet.

Kuulokojeiden yleiskatsaus

Tutustu Bernafonin Hybrid Technology™järjestelmään

Kuten esim. hybridiautoissa, myös Hybrid Technology™yhdistää kaksi käsittelytapaa yhdessä järjestelmässä. Koska kaksi on parempi kuin yksi, se voi toimia joko itsenäisesti tai yhdessä, saavuttaakseen juuri oikean tasapainon lukemattomissa kuuntelutilanteissa.

Tutustu hybridiin

Viron. Yksinkertaisesti lähempänä todellisuutta.

Vironin True Environment Processing™ kuulokoje antaa käyttäjän nauttia luonnollisesta äänimaailmasta ja kokea äänet, jotka ovat selkeästi lähempänä todellisuutta. Kuulokojeita on saatavilla useina korvantauskojemalleina, mukaan lukien ladattava miniRITE T R litium-ioniakulla. Vironissa on Bernafonin DECS™- teknologia.

[iframe width="560" height="315" data-category-consent="cookie_cat_marketing" data-consent-src="https://www.youtube.com/embed/vqjLqZ7Ohkg?autoplay" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen][/iframe]

Viron. Todistetusti testattu kokeneiden muusikoiden käytössä.

Kliiniset tutkimukset osoittavat Vironin Elävän musiikin- ohjelman tehokkuuden. Vironia käyttävät muusikot ovat kertoneet paremmasta äänenlaadusta ja mieltymyksistään kuulokojeiden musiikkisäädöissä soittaessaan instrumenttiään.

Read the research

Suosittu,  ladattava miniRITE T R, Litium-ioniakulla

Viron miniRITE T R -kuulokojeilla asiakkaasi voivat yksinkertaisesti unohtaa paristojen vaihtamisen tai lisäparistojen kantamisen mukanaan. Vain kolmen tunnin latausaika mahdollistaa tehon koko päivän käyttöä varten sekä äänen suoratoiston ja puhelut.

Kaikki ladattavista ratkaisuista

Leox pediatrisiin sovituksiin

Leox-kuulokojeet sopivat yhtä hyvin aikuisille kuin vauvoille, pikkulapsille sekä teineille. Lue lisää Leoxista lapsille ja nuorille aikuisille kohdasta, Tutkimustuloksia ja huomaat, miten tämä erinomainen ratkaisu kattaa heidän muuttuvat kuulemistarpeensa.

Leox Super Power | Ultra Power

Leox on Bernafonin tehokkain True Environment Processing™ -kuulokoje. Se sopii asiakkaillesi, joilla on vaikea tai erittäin vaikea kuulonalenema. Leox- kuulokojeet sisältävät alan korkeatasoisimpia ja tehokkaimpia ominaisuuksia. Se sisältää myös joitakin markkinoiden kehittyneimpiä teknologioita.

[iframe width="560" height="315" data-category-consent="cookie_cat_marketing" data-consent-src="https://www.youtube.com/embed/pLqEMnO4AHg?autoplay=1" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen][/iframe]