Bernafon ammattilaisille

Tutustu uusiin Bernafon Alpha XT -kuulokojeisiin ja seuraavan tason Hybrid Technologyyn™.

Kuulokojeiden esittely

Hybrid Technology logo of Bernafon Alpha XT hearing aids surrounded by red and blue circular lines on dark background

Hybrid Technology™ viedään seuraavalle tasolle

Alpha XT:ssä Bernafonin Hybrid Technologyyn™ on lisätty Hybrid Sound Care™. Uusi hybridiominaisuus suojaa käyttäjää tuuli- ja käsittelymelulta. Äänenkäsittelyn alkuvaiheeseen sijoitettuna se tarjoaa puhtaamman signaalin Hybrid Technologyn™ muille ominaisuuksille, jotta ne voivat tuottaa parhaan äänen ilman kompromisseja.

Valitse hybridi

Nainen soittaa viulua nauttien Bernafon Alpha -kuulokojeiden musiikkikokemuksesta

Inspiraatiota joka nuotilla

Bernafon Alpha XT ja Alpha -kuulokojeissa on Musiikkielämys -ohjelma, joka tarjoaa erinomaisen äänenlaadun tasapainoiseen musiikkikokemukseen. Muusikoiden käyttäjäkokemukset osoittavat Musiikkielämys-ohjelman erinomaisen suorituskyvyn. Tutustu myös hyödyllisiin hienosäätövinkkeihin ohjelman mukauttamiseksi asiakkaidesi tarpeiden mukaan.

Tutustu Musiikkielämys-ohjelmaan

Käyttäjien arvioinnit Bernafon Alpha-kuulokojeista

Kuulokojeiden käyttäjät kertovat kokemuksistaan Bernafon Alphasta. Lue kuinka Jean Marc ja Rita Nigg matkustavat ympäri maailmaa asuntoautollaan. Tai katso Fritsin käyttäjäkokemusvideo. Hollantilainen harrastetennispelaaja kertoo, miksi Bernafon Alpha oli hänelle oikea valinta.

Arvioinnit Alphasta

Keskiyönsiniset Bernafon Alpha ladattavat kuulokojeet kansi avoimena olevan kannettavan matkalatauslaitteen sisällä

Matkassa kulkeva Charger Plus

Charger Plus on täydellinen vetonaula Bernafon Alpha XT- ja Alpha-kuulokojeiden markkinoinnissa asiakkaille. Sen matka-akku tarjoaa kolme täyttä latauskertaa kahdelle kuulokojeelle. Charger Plus tekee Bernafonin korkealuokkaisista kuulokojeista entistäkin sopivammat asiakkaille, jotka viettävät aktiivista elämää.

Lisää Charger Plusista

Uutta Oasisnxt-sovitusohjelmassa

Keskustelutiedot-toiminto seuraa käyttäjän ääniympäristöä ja keskusteluun osallistumista ajan kuluessa. Se antaa arvokasta tietoa käyttäjän edistymisestä kuulokuntoutusmatkallaan.

Lataa Oasisnxt:n uusin versio