Bernafon ammattilaisille

Bernafon Alpha -perhe kasvaa. Tutustu uusiin miniBTE-kojeisiin ja laajentuneseen mallivalikoimaan.

Kuulokojeen yleiskatsaus

Bernafonin Hybridjärjestelmän logo- punainen vasemmalla, sininen oikealla, violetti keskellä ja punaiset ja siniset viivat sen ympärillä.

Uudet käyttäjäraportit Hybrid Technology™:sta

Kuten esim. hybridiautoissa, myös Hybrid Technology™yhdistää kaksi käsittelytapaa yhdessä järjestelmässä. Koska kaksi on parempi kuin yksi, se voi toimia joko itsenäisesti tai yhdessä, saavuttaakseen juuri oikean tasapainon lukemattomissa kuuntelutilanteissa. Katso, kuinka Alpha-käyttäjät arvioivat Hybrid Technology™:n suorituskykyä erilaisissa kuuntelutilanteissa.

Tutustu hybridiin

Inspiraatiota joka nuotilla

Bernafon Alpha -kuulokojeissa on Musiikkielämys -ohjelma, joka tarjoaa erinomaisen äänenlaadun tasapainoiseen musiikkikokemukseen. Muusikoiden käyttäjäkokemukset osoittavat Musiikkielämys-ohjelman erinomaisen suorituskyvyn. Tutustu myös hyödyllisiin hienosäätövinkkeihin ohjelman mukauttamiseksi asiakkaidesi tarpeiden mukaan.

Tutustu Musiikkielämys-ohjelmaan

Käyttäjien arvioinnit Bernafon Alpha-kuulokojeista

Kuulokojeiden käyttäjät kertovat kokemuksistaan Bernafon Alphasta. Lue kuinka Jean Marc ja Rita Nigg matkustavat ympäri maailmaa asuntoautollaan. Tai katso Fritsin käyttäjäkokemusvideo. Hollantilainen harrastetennispelaaja kertoo, miksi Bernafon Alpha oli hänelle oikea valinta.

Arvioinnit Alphasta

Midnight blue-väriset ladattavat Bernafon Alpha -kuulokojeet kannettavan laturin sisällä kannen ollessa auki

Kannettava Charger Plus-laturi Alpha miniRITE T R- kuulokojeille

Charger Plus on täydellinen lisälaite Bernafon Alpha -kuulokojeille ja tuo lisäetua asiakkaillesi. Sen varavirtalähde tarjoaa 3 täyttä latauskertaa kuulokojeparille. Charger Plus-laturi tekee Alpha-kuulokojeista entistä houkuttelevampia ja antaa asiakkaillesi enemmän vapautta aktiiviseen elämään.

Lisätietoja Charger Plus-laturista

Uutta Oasisnxt-sovitusohjelmassa

Päivitetty Sovitusavustaja ehdottaa nyt myös säätöjä hybridiominaisuuksiin, jotta Bernafon Alphan Hybrid Technology™ voidaan hyödyntää kokonaisvaltaisesti.

Lataa uusin Oasisnxt-versio