Sinipunainen kuva trumpettia soittavasta miehestä MUSIC-sanamerkin, Bernafon Alpha Hybrid Technology -logon ja ääniaallon vieressä

Bernafon ammattilaisille

Bernafon esittelee uuden Musiikkielämys-ohjelman, jokaisen nuotin innoittamana.

Tutustu Musiikkielämys-ohjelmaan

Midnight blue-väriset ladattavat Bernafon Alpha -kuulokojeet kannettavan laturin sisällä kannen ollessa auki

Kannettava Charger Plus-laturi Alpha miniRITE T R- kuulokojeille

Charger Plus on täydellinen lisälaite Bernafon Alpha -kuulokojeille ja tuo lisäetua asiakkaillesi. Sen varavirtalähde tarjoaa 3 täyttä latauskertaa kuulokojeparille. Charger Plus-laturi tekee Alpha-kuulokojeista entistä houkuttelevampia ja antaa asiakkaillesi enemmän vapautta aktiiviseen elämään.

Lisätietoja Charger Plus-laturista

Keskiyön siniset Bernafon Alpha -kuulolaitteet ja älypuhelin, jotka on aseteltu olkihattuun eläinkuvioisella huivilla koristeltuna.

Bernafon Alpha - alansa ensimmäinen Hybrid Technology™-kuulokoje

Alpha 9 | 7 | 5 on saatavana miniRITE T- ja ladattavina miniRITE T R -malleina. Niissä on Bernafonin edistyksellisin tekniikka, joka tyydyttää asiakkaidesi yksilölliset tarpeet ja mieltymykset

Kuulokojeiden yleiskatsaus

Bernafonin Hybridjärjestelmän logo- punainen vasemmalla, sininen oikealla, violetti keskellä ja punaiset ja siniset viivat sen ympärillä.

Tutustu Bernafonin Hybrid Technology™järjestelmään

Kuten esim. hybridiautoissa, myös Hybrid Technology™yhdistää kaksi käsittelytapaa yhdessä järjestelmässä. Koska kaksi on parempi kuin yksi, se voi toimia joko itsenäisesti tai yhdessä, saavuttaakseen juuri oikean tasapainon lukemattomissa kuuntelutilanteissa.

Tutustu hybridiin

Uutta Oasisnxt-sovitusohjelmistossa

Bernafon Alpha-kuulokojeiden hienosäätö on helpompaa uuden sovitusavustajan ansiosta. Etäasennuksessa, myös in situ -audiometria on nyt saatavana.

Uusin Oasisnxt on saatavana

Leox Super Power | Ultra Power

Leox on Bernafonin tehokkain True Environment Processing™ -kuulokoje. Se sopii asiakkaillesi, joilla on vaikea tai erittäin vaikea kuulonalenema. Leox- kuulokojeet sisältävät alan korkeatasoisimpia ja tehokkaimpia ominaisuuksia. Se sisältää myös joitakin markkinoiden kehittyneimpiä teknologioita.

[iframe width="560" height="315" data-category-consent="cookie_cat_marketing" data-consent-src="https://www.youtube.com/embed/pLqEMnO4AHg?autoplay=1" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen][/iframe]