Bernafon ammattilaisille

Tutustu uusiin yksilöllisiin korvakäytäväkojeisiin, jotka laajentavat Bernafon Alpha -mallivalikoimaa.

Kuulokojeen yleiskatsaus

Punavioletti ja sininen Hybrid Technology™ Bernafon -logo mustalla taustalla

Uudet käyttäjäraportit Hybrid Technology™:sta

Kuten esim. hybridiautoissa, myös Hybrid Technology™yhdistää kaksi käsittelytapaa yhdessä järjestelmässä. Koska kaksi on parempi kuin yksi, se voi toimia joko itsenäisesti tai yhdessä, saavuttaakseen juuri oikean tasapainon lukemattomissa kuuntelutilanteissa. Katso, kuinka Alpha-käyttäjät arvioivat Hybrid Technology™:n suorituskykyä erilaisissa kuuntelutilanteissa.

Tutustu hybridiin

Nainen soittaa viulua nauttien Bernafon Alpha -kuulokojeiden musiikkikokemuksesta

Inspiraatiota joka nuotilla

Bernafon Alpha -kuulokojeissa on Musiikkielämys -ohjelma, joka tarjoaa erinomaisen äänenlaadun tasapainoiseen musiikkikokemukseen. Muusikoiden käyttäjäkokemukset osoittavat Musiikkielämys-ohjelman erinomaisen suorituskyvyn. Tutustu myös hyödyllisiin hienosäätövinkkeihin ohjelman mukauttamiseksi asiakkaidesi tarpeiden mukaan.

Tutustu Musiikkielämys-ohjelmaan

Käyttäjien arvioinnit Bernafon Alpha-kuulokojeista

Kuulokojeiden käyttäjät kertovat kokemuksistaan Bernafon Alphasta. Lue kuinka Jean Marc ja Rita Nigg matkustavat ympäri maailmaa asuntoautollaan. Tai katso Fritsin käyttäjäkokemusvideo. Hollantilainen harrastetennispelaaja kertoo, miksi Bernafon Alpha oli hänelle oikea valinta.

Arvioinnit Alphasta

Keskiyönsiniset Bernafon Alpha ladattavat kuulokojeet kansi avoimena olevan kannettavan matkalatauslaitteen sisällä

Kannettava Charger Plus-laturi Alpha miniRITE T R- kuulokojeille

Charger Plus on täydellinen lisälaite Bernafon Alpha -kuulokojeille ja tuo lisäetua asiakkaillesi. Sen varavirtalähde tarjoaa 3 täyttä latauskertaa kuulokojeparille. Charger Plus-laturi tekee Alpha-kuulokojeista entistä houkuttelevampia ja antaa asiakkaillesi enemmän vapautta aktiiviseen elämään.

Lisätietoja Charger Plus-laturista

Uutta Oasisnxt sovitusohjelmassa

Lisämittaustasot REMfit™:ssä ja mahdollisuus siirtää tavoitteita IMC2-yhteensopiviin REM-järjestelmiin parantavat asiakkaan kokonaisvaltaista sovituskokemusta.

Lataa uusin Oasisnxt versio