Bernafon ammattilaisille

Viron useisiin erilaisiin tarpeisiin

Viron on nyt saatavissa kaikissa Bernafonin suorituskykykategorioissa vastaamaan asiakkaittesi yksilöllisiä tarpeita ja mieltymyksiä.

Yleiskatsaus kuulokojeisiin

Löydä alan ensimmäiset True Environment Processing™ -kuulokojeet

Bernafon haluaa tarjota mahdollisimman luonnollisen äänen, jolloin käyttäjän kuulemiskokemus on yksinkertaisesti lähempänä todellisuutta. Erittäin nopea äänentunnistus ja -käsittely stimuloivat aivoja antamalla käyttäjälle tarkempaa tietoa ympäristöstä reaaliajassa.

Viron. Yksinkertaisesti lähempänä todellisuutta.

Viron on True Environment Processing™ -kuulokoje, joka saa kuulemistilanteet kuulostamaan käyttäjälle luonnollisemmilta ja todellisilta. Kuulokojeita on saatavana erilaisissa korvantauskuulokojemalleissa, kuten Li-ion-akulla varustettu ladattava miniRITE T R. Viron, jossa on uusinta Bernafon DECS™ -teknologiaa.

[iframe width="560" height="315" data-category-consent="cookie_cat_marketing" data-consent-src="https://www.youtube.com/embed/vqjLqZ7Ohkg?autoplay" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen][/iframe]

Ladattavia Li-ion-akkuja sisältävä Viron miniRITE T R

Viron miniRITE T R -kuulokojeilla asiakkaasi voivat yksinkertaisesti unohtaa paristojen vaihtamisen tai lisäparistojen kantamisen mukanaan. Vain kolmen tunnin latausaika mahdollistaa tehon koko päivän käyttöä varten sekä äänen suoratoiston ja puhelut.

Kaikki ladattavista ratkaisuista

Leox pediatrisiin sovituksiin

Leox-kuulokojeet sopivat yhtä hyvin aikuisille kuin vauvoille, pikkulapsille sekä teineille. Lue lisää Leoxista lapsille ja nuorille aikuisille kohdasta, Tutkimustuloksia ja huomaat, miten tämä erinomainen ratkaisu kattaa heidän muuttuvat kuulemistarpeensa.

Leox Super Power | Ultra Power

Leox on Bernafonin tehokkain True Environment Processing™ -kuulokoje. Se sopii vaikeista ja erittäin vaikeista kuulonalenemista kärsiville asiakkaillesi. Leox- kuulokojeet sisältävät alan korkeatasoisimpia ja tehokkaimpia ominaisuuksia. Se sisältää myös joitakin markkinoiden kehittyneimpiä teknologioita

[iframe width="560" height="315" data-category-consent="cookie_cat_marketing" data-consent-src="https://www.youtube.com/embed/pLqEMnO4AHg?autoplay=1" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen][/iframe]

Aitoja ääniä reaaliajassa

Bernafonin True Environment Processing™ -kuulokojeet tarjoavat luonnollisimman mahdollisen äänen. Erittäin nopea äänentunnistus ja -käsittely Bernafonin DECS™-teknologian avulla stimuloi aivoja antamalla käyttäjälle tarkempaa tietoa ympäristöstä reaaliajassa. Näin kuuntelija voi keskittyä siihen, mikä on tärkeää, mutta äänikuva säilyy silti luonnollisena.

Lisää DECS™-järjestelmästä