Miten kuulokojeiden etsiminen tapahtuu

Selvitä, miten voit käyttää Bernafon App-sovellusta kuulokojeidesi sijainnin paikantamiseen, jotta voit tarvittaessa etsiä kadonneet kojeesi.

Ennen kuin aloitat

1

Jos haluat ottaa kuulokojeideni etsiminen -toiminnon käyttöön Bernafon App -sovelluksessa, aseta sijainnin käyttöoikeudeksi "aina". Tätä varten:

• Siirry puhelimen Bluetooth-asetuksiin:
  • Vieritä alaspäin Bernafon App -sovellukseen
  • Napauta sovellusta ja aseta sijainnin käyttöoikeudeksi 'Aina'
2

Hanki Bernafon App-sovellus

Tarvitset Bernafon App -sovelluksen Etsi kuulokojeeni -toiminnon käyttämiseen.

Lataa Bernafon App-sovellus iOS:lleLataa Bernafon App-sovellus Androidille
Bernafon App icon for both Apple and Android versions of app.

Oletko hukannut kuulokojeesi?

Kuulokojeet voivat mennä helposti hukkaan. Ne voivat irrota kävellessäsi tai vaatteita riisuessasi. Ihmiset laittavat kojeet usein paikkoihin, jonne ne unohtuvat helposti tai eivät yksinkertaisesti löydä niitä enää.

Onneksi nykyaikaisissa kuulokojeissa on hyödyllistä tekniikkaa, joka voi auttaa sinua löytämään kuulokojeesi.

Miten kuulokojeiden etsiminen toimii?

IPhonelle ja Androidille tarkoitetun Bernafon App-sovelluksen avulla voit käyttää puhelintasi näyttämään, missä kuulokojeesi ovat. Näet mihin suuntaan kävellä ja oletko lähestymässä niitä. Sovellus yhdistyy kuulokojeisiisi langattoman Bluetooth®-tekniikan avulla ja käyttää puhelimesi GPS:ää.

Bernafon App -sovelluksen käyttäminen kuulokojeiden etsimiseen

1

Avaa Bernafon App-sovellus.

2

Napauta kuulokojeen kuvaketta.

3

Napauta Etsi kuulokojeeni.

4

Sovellus saattaa pyytää sinua sallimaan sijainnin käytön.

Sinun on sallittava sovelluksen käyttää sijaintisi, jotta kuulokojeesi löytyvät.

5

Aseta sijainnin käyttöoikeudeksi 'Aina'.

> Kadonneiden kuulokojeiden paikantaminen

Kun napautat Etsi kuulokojeeni -toimintoa, puhelin alkaa etsiä kuulokojeitasi Bluetooth-tekniikan avulla. Se näyttää kartan ympäristöstäsi. Kartalla kuulokojeesi on merkitty kuulokojeen kuvakkeella.

Vihreä kuulokojeen kuvake tarkoittaa, että kuulokoje on aktiivisesti yhteydessä puhelimeen.

Punainen kuulokojeen kuvake tarkoittaa, että kuulokoje ei ole enää yhteydessä puhelimeen.

Jos puhelimen yhteys kuulokojeisiin katkeaa, näet päivämäärän ja kellonajan, jolloin yhteys viimeksi muodostettiin.

Näytön yläosassa olevat kaksi läheisyyspalkkia osoittavat, kuinka lähellä olet kutakin kuulokojetta.

Siirry hitaasti kohti kuulokojeitasi, jotta puhelimesi pysyy vauhdissasi. Varmista myös, ettet vahingossa astu kuulokojeittesi päälle.

Mitä tapahtuu, jos en löydä kadonnutta kuulokojetta?

Kuulokojeen hankintapaikasta ja palvelusopimuksesta riippuen voit saada korvaavat kuulokojeet maksutta tai saada osan kustannuksista katetuksi. Jos näin ei ole, on myös hyvä tarkistaa vakuutuksestasi, kattaako se kuulokojeesi.

Etsi lähin kuuloalan ammattilainen