Tietoa Alpha XT -kuulokojeista

Paras ääni ilman kompromisseja

Eläinten uskomattoman tarkasta kuulosta vaikutteita saanut Alpha XT on Bernafonin edistyksellisin kuulokoje. Alpha XT sisältää Bernafonin uusimman Hybrid Technologyn™, jonka Hybrid Sound Care™ suojaa nyt myös häiritsevältä tuuli- ja käsittelymelulta. Langattomasti yhdistettävissä, ladattavissa Bernafon Alpha XT -kuulokojeissa yhdistyvät loistava äänenlaatu, monipuolisuus ja tyylikkyys.

Alpha XT:n edut

 • Keskity ulkoiluun.
  Alpha XT on suunniteltu lisäämään kuuntelumukavuutta ja selkeyttämään puhetta ulkona tuulisissa olosuhteissa.

 • Keskity jutteluun.
  Alpha XT:n sisältämä Hybrid Technology™ parantaa samanaikaisesti puheen erotusta ja kuuntelun mukavuutta.

 • Keskity kaikkeen muuhun paitsi kuulokojeisiisi. Alpha XT latautuu alle 3,5 tunnissa ja sen virta riittää koko päiväksi, myös ääntä suoratoistettaessa.

Punainen/sininen kuva naisesta kaiuttimen vieressä, MUSIC block -sanamerkki, Bernafon Alphan Hybrid Technology -logo ja ääniaalto.

Inspiroidu musiikista

Nauti korkealaatuisesta ja tasapainoisesta musiikista Bernafonin musiikkiohjelmalla. Ohjelma on suunniteltu erityisesti musiikin äänille. Piditpä klassisesta tai rockista, Alpha XT:n innovatiivisen Hybrid Technologyn™ ansiosta musiikkielämys on vain yhden napsautuksen päässä.

Lataamalla virtaa koko päiväksi

Ladattavien Alpha XT -kuulokojeiden kanssa voi unohtaa kokonaan paristojen ostamisen ja vaihtamisen. Laita kuulokojeet latausasemaan yöksi ja aloita päivä miellyttävästi.

Mukana kulkeva Charger Plus – täydellinen viikonloppumatkalle

Tässä näppärässä latauslaitteessa on oma matka-akku. Charger Plus tarjoaa kolme täyttä latauskertaa kahdelle kuulokojeelle tarvitsematta kytkeä sitä verkkovirtaan. Käytännöllinen kansi sulkee kuulokojeet suojiinsa latauslaitteen sisäpuolelle. Lataa Charger Plus:n matka-akku vain neljässä tunnissa ja matkusta mukavasti ja huolettomasti.

Helpot yhteydet

Bernafon Alpha XT -kuulokojeisiin voi suoratoistaa ääntä iOS- ja uudemmista Android™-laitteista. Voit myös soittaa handsfree- ja -videopuheluita iPhonen® tai iPadin® kautta. Lisäksi saatavilla on monia lisävarusteita, jotka parantavat kuuntelukokemusta.

Miksi Bernafon-kuulokojeet?

Tutustu käyttäjien kokemuksiin Bernafon Alphasta. Lue, miten Jean Marc ja Rita Nigg kiertävät maailmaa asuntoautollaan. Tai katso video hollantilaisen Fritsin mietteistä kuulokojeen käyttäjänä. Tennistä harrastava Frits kertoo, miksi Bernafon Alpha oli hänelle oikea valinta.

Kokemuksia Alphasta

[iframe width="560" height="315" data-category-consent="cookie_cat_marketing" data-consent-src="https://www.youtube.com/embed/Kdr_jzFOP5Q?autoplay=1" title="YouTube-videosoitin" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen][/iframe]
Alpha yhdellä silmäyksellä

Alpha XT sopii tyyliisi ja tarpeisiisi

Valitse yhdessä kuulonhuollon ammattilaisen kanssa malli, joka sopii parhaiten omaan kuulonalenemaasi, tyyliisi ja yksilöllisiin tarpeisiisi.

Ohjaa kuulokojeita huomaamattomasti Bernafon App-sovelluksella

Bernafon App-sovellus yhdistää intuitiivisen kuulokojeiden ohjauksen ja etätuen. Sovelluksen kautta voit säätää äänenvoimakkuutta, vaihtaa kuunteluohjelmaa, etsiä kadonneen kuulokojeen ja tarkistaa akun tilan. Lisäksi voit saada etätukea kuulonhuollon ammattilaiselta. Lue lisää yhteensopivuudesta.

Download_on_the_App_Store_Badge_US-UK_135x40 en_badge_web_generic

 • Bernafon Soundclip-A

  SoundClip-A

  SoundClip-A on monipuolinen lisävaruste äänen suoratoistoon.

 • Kuva RC-A-kaukosäätimestä, jossa on kolme suurta pyöreää painiketta käytettäväksi Bernafon-kuulokojeiden kanssa

  RC-A (kaukosäädin)

  Säädä kuulokojeita helppokäyttöisellä kaukosäätimellä.

 • All CloseUp TV Adapter

  TV-A (TV-sovitin)

  Katsele TV:tä ja kuule ääni suoraan kuulokojeista.

Hymyilevä audionomi asiakkaansa kanssa kuulokojesovituksessa

Etsitkö kuulonhuollon ammattilaista?

Autamme löytämään lähimmän asiantuntijan, jolta saat Bernafon-tuotteita.


Löydä kuuloalan ammattilainen