1920x680_be_alpha_xt_hybrid_rings_left

Tietoa Alpha XT -kuulokojeista

Paras ääni ilman kompromisseja

Eläinten uskomattoman tarkasta kuulosta vaikutteita saanut Alpha XT on Bernafonin edistyksellisin kuulokoje. Alpha XT sisältää Bernafonin uusimman Hybrid Technologyn™, jonka Hybrid Sound Care™ suojaa nyt myös häiritsevältä tuuli- ja käsittelymelulta. Langattomasti yhdistettävissä, ladattavissa Bernafon Alpha XT -kuulokojeissa yhdistyvät loistava äänenlaatu, monipuolisuus ja tyylikkyys.

Alpha XT:n edut

 • 634x634_be_elderly_couple_at_beach

  Keskity ulkoiluun
  Alpha XT on suunniteltu lisäämään kuuntelumukavuutta ja selkeyttämään puhetta ulkona tuulisissa olosuhteissa. 

 • 634x634_be_grandfather_with_kids

  Keskity keskusteluun
  Alpha XT:n sisältämä Hybrid Technology™ parantaa samanaikaisesti puheen selkeyttä ja kuuntelumukavuutta.

 • Keskity läpi päivän, virtaa riittää
  Alpha XT latautuu alle 3,5 tunnissa ja sen virta riittää koko päiväksi, myös suoratoistettaessa ääntä.

Paranna elämääsi Alphalla

Jos olet jo kuulokojeiden käyttäjä, saattaa nyt olla oikea aika saada parempi äänenlaatu, kuuntelumukavuus, tietoisuus ympäristöstä ja puheen selkeys. Kolme neljästä kyselyyn osallistuneesta henkilöstä suosi Alphaa aiempiin Bernafon-kuulokojeisiin verrattuna.1 Voit kokeilla uusia Alpha-kuulokojeita ennen kun teet päätöksesi.

Etsi lähelläsi oleva kuulokeskus

Lataamalla virtaa koko päiväksi

Ladattavien Alpha XT -kuulokojeiden kanssa voi unohtaa kokonaan paristojen ostamisen ja vaihtamisen. Laita kuulokojeet latausasemaan yöksi ja aloita päivä miellyttävästi.

Mukana kulkeva Charger Plus – täydellinen viikonloppumatkalle

Tässä näppärässä latauslaitteessa on oma matka-akku. Charger Plus tarjoaa kolme täyttä latauskertaa kahdelle kuulokojeelle tarvitsematta kytkeä sitä verkkovirtaan. Käytännöllinen kansi sulkee kuulokojeet suojiinsa latauslaitteen sisäpuolelle. Lataa Charger Plus:n matka-akku vain neljässä tunnissa ja matkusta mukavasti ja huolettomasti.

Helpot yhteydet

Bernafon Alpha XT -kuulokojeisiin voi suoratoistaa ääntä iOS- ja uudemmista Android™-laitteista. Voit myös soittaa handsfree- ja -videopuheluita iPhonen® tai iPadin® kautta. Lisäksi saatavilla on monia lisävarusteita, jotka parantavat kuuntelukokemusta.

Miksi Bernafon-kuulokojeet?

Tutustu käyttäjien kokemuksiin Bernafon Alphasta. Lue, miten Jean Marc ja Rita Nigg kiertävät maailmaa asuntoautollaan. Tai katso video hollantilaisen Fritsin mietteistä kuulokojeen käyttäjänä. Tennistä harrastava Frits kertoo, miksi Bernafon Alpha oli hänelle oikea valinta.

Kokemuksia Alphasta

[iframe width="560" height="315" data-category-consent="cookie_cat_marketing" data-consent-src="https://www.youtube.com/embed/Kdr_jzFOP5Q?autoplay=1" title="YouTube-videosoitin" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen][/iframe]
Alpha yhdellä silmäyksellä

Alpha XT sopii tyyliisi ja tarpeisiisi

Valitse yhdessä kuulonhuollon ammattilaisen kanssa malli, joka sopii parhaiten omaan kuulonalenemaasi, tyyliisi ja yksilöllisiin tarpeisiisi.

Hallitse helposti kuuntelukokemustasi

Ota kaikki irti kuulokojeistasi helppokäyttöisen Bernafon App-sovellus avulla. Voit hallita kuulokojeitasi, muokata ääntä, saada etätukea, asettaa ja saavuttaa kuuloon liittyviä tavoitteita ja yhdistää kuulokojeen lempilaitteisiisi. Kaikki vain pyyhkäisemällä tai napauttamalla älypuhelintasi tai Apple Watch -älykelloasi. Lue lisää yhteensopivuudesta.

Lataa MAKSUTON sovellus nyt

Download_on_the_App_Store_Badge_US-UK_135x40 en_badge_web_generic

 • Bernafon Soundclip-A

  SoundClip-A

  SoundClip-A on monipuolinen lisävaruste äänen suoratoistoon.

 • Kuva RC-A-kaukosäätimestä, jossa on kolme suurta pyöreää painiketta käytettäväksi Bernafon-kuulokojeiden kanssa

  RC-A (kaukosäädin)

  Säädä kuulokojeita helppokäyttöisellä kaukosäätimellä.

 • All CloseUp TV Adapter

  TV-A (TV-sovitin)

  Katsele TV:tä ja kuule ääni suoraan kuulokojeista.

Hymyilevä audionomi asiakkaansa kanssa kuulokojesovituksessa

Etsitkö kuulonhuollon ammattilaista?

Autamme löytämään lähimmän asiantuntijan, jolta saat Bernafon-tuotteita.


Löydä kuuloalan ammattilainen

1 Suosio perustuu tuotekyselylomakkeeseen, jolla verrattiin Bernafon Alpha 9 -kojeen suosiota 19:llä Bernafon Viron 9 MNR T R -käyttäjällä marraskuussa 2020 suoritetussa tutkimuksessa. (n = 19, keskimääräinen ikä = 68, PTA = 44dB HL).