Esittelyssä Alpha- kuulokojeet

Parhaiden innoittamana

Eläinten uskomattoman tarkan kuulon jäljittely oli uuden kuulokojeen kehityksen lähtökohtana. Bernafon Alpha on ensimmäinen ladattava, Hybrid Technology™- kuulokoje. 
Samaan tapaan kuin hybridiautoissa, näissä kuulokojeissa yhdistyy kaksi huippuluokkaista hybridijärjestelmää. Tuloksena on paras kuuntelukokemus, vaihtelevissa ääniympäristöissä.

[iframe width="560" height="315" data-category-consent="cookie_cat_marketing" data-consent-src="https://www.youtube.com/embed/CHAijo5BXXQ?autoplay=1" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen][/iframe]
Bernafon Alpha ladattavan kuulokojeen esittelyvideo: susi ja mies, jotka kuuntelevat toisiaan metsässä ennen kohtaamistaan.

Bernafon Alphan avulla ...

 • saat paremmin selvän puheesta ja nauttia kuuntelun mukavuudesta. Alpha tarjoaa parhaan äänen ilman kompromisseja

 • keskity olemaan enemmän yhteydessä. Alpha suoratoistaa ääntä useista äänilaitteista ja tarjoaa handsfree-viestinnän iPhonesta® ja iPadista®.

 • saat keskittyä kaikkeen muuhun paitsi kuulokojeisiisi. Alpha on ladattava, jossa riittää virtaa koko päivän käyttöä varten.

Miksi valita Bernafon-kuulokojeet?

Kuulokojeiden käyttäjät kertovat kokemuksistaan Bernafon Alphasta. Lue kuinka Jean Marc ja Rita Nigg matkustavat ympäri maailmaa asuntoautollaan. Tai katso Fritsin käyttäjäkokemusvideo. Harrastetennispelaaja Hollannista selittää sinulle, miksi Bernafon Alpha oli oikea valinta hänelle.

Arviot Alphasta

Nainen, jolla on ladattavat Bernafon Alpha -kuulokojeet, nauttii Sveitsin järvi- ja vuoristomaisemista hotellin ikkunasta

Testissä* 100 % kojekokeilijoista raportoi hyvästä tai erinomaisesta äänenlaadusta sekä arvioi kuulleensa puheen selkeästi melussa.

* 2020: Perustuu Bernafon AG: ltä, Bern Sveitsi, saatuihin kliinisten tutkimusten tietoihin

Sinipunainen kuva naisesta kaiuttimen, MUSIC-lohkon sanamerkin, Bernafon Alpha's Hybrid Technology -logon ja ääniaallon vieressä

Inspiraatiota joka nuotilla

Nauti korkealaatuisista ja tasapainoisista musiikin äänistä Bernafonin uuden Musiikkielämys-ohjelman avulla. Ohjelma on suunniteltu erityisesti musiikin ääniä varten. Riippumatta siitä, pidätkö klassisesta vai rockista, Alphan innovatiivisella Hybrid Technology ™ -tekniikalla todellinen musiikin nautinto on vain yhden napsautuksen päässä.

Ladattavat miniRITE T R -kuulokojeet

Bernafonin suosituin kuulokojemalli tarjoaa virtaa koko päivän käyttöön, myös äänen suoratoistoa varten. Se on huomaamaton ja istuu mukavasti korvasi takana. Litiumioniakut latautuvat nopeasti, molemmilla, kahdella erilaisella laturillamme.

 • Ladattavat Bernafon Alpha -kuulokojeet kiinteässä verkkovirralla toimivassa latausasemassa meikkipöydällä, jossa on peili ja kuivakukkia maljakossa

  Lataaminen kotona on helppoa “yhdistä & käytä”-laturilla. Sen tukeva ja vakaa muotoilu tekee siitä luotettavan ja käytännöllisen

 • Ladattavat Bernafon Alpha-kuulokojeet kannettavassa Charger Plus-laturissa lasipöydällä, jossa on punaisia kukkia ja kirja lasilevyllä

  Kannettava Charger Plus-laturi tarjoaa kolme täyttä latausta Alpha- kuulokojeparille, joten se sopii täydellisesti mukana kuljetettavaksi virtalähteeksi kuulokojeillesi matkasi aikana.

Luo yhteys

Bernafon Alpha kuulokojeilla voit nauttia hands-free puheluista ja videopuheluista käyttämällä iPhone- ja iPad-laitteita, ja lisäksi suoratoistaa audiota suoraan iOS- ja uudenaikaisilla Android™-laitteilla. Saatavilla myös yhdistettävyyttä tukevia lisälaitteita parantamaan kuulemiskokemusta.

[iframe width="560" height="315" data-category-consent="cookie_cat_marketing" data-consent-src="https://www.youtube.com/embed/M1slZDzgIyA?autoplay=1" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen][/iframe]

Alpha sopii tyyliisi ja tarpeisiisi

Yhdessä kuulonhuollon ammattilaisen kanssa valitsette mallin, joka sopii parhaiten kuulonalenemaasi, kosmeettisiin mieltymyksiisi ja yksilöllisiin tarpeisiisi.

Yksilöllisistä kuulotarpeistasi, elämäntavastasi ja budjetistasi riippuen voimme tarjota viisi erilaista suorituskykyluokkaa. Kehittyneillä suorituskykyluokilla tarjoamme enemmän vaihtoehtoja ja säädettäviä asetuksia, jotka soveltuvat haastaviin kuuntelutilanteisiin.

 • Alpha 9

  Paras

 • Alpha 7

  Parempi

 • Alpha 5

  Hyvä

 • Alpha 3

  Perus

 • Alpha 1

  Aloitustaso

 • Ääni

 • Puheen selkeys

 • Kuulemisen mukavuus

 • Käyttömukavuus

 • Yksilöinti

Käytä Bernafon EasyControl-A -sovellusta hallitaksesi kuulokojeitasi huomaamattomasti

Sovelluksen avulla voit säätää äänenvoimakkuutta, vaihtaa kuunteluohjelmaa, löytää kuulokojeesi ja tarkistaa pariston tilan.Lue lisää yhteensopivuudesta..

en_badge_web_generic

 • SoundClip-A

  SoundClip-A on monipuolinen lisävaruste äänen suoratoistoon.

 • RC-A (kaukosäädin)

  Säädä kuulokojeitasi helppokäyttöisellä kaukosäätimellä.

 • TV-A (TV-sovitin)

  Katso TV:tä ja kuuntele ääntä suoraan TV:stäsi kuulokojeittesi avulla.

Etsitkö kuuloalan ammattilaista?

Voimme auttaa sinua saamaan yhteyden sinua lähellä olevaan Bernafon-jälleenmyyjään

Etsi kuuloalan ammattilainen