Esittelyssä Alpha- kuulokojeet

Parhaiden innoittamana

Eläinten uskomattoman tarkan kuulon jäljittely oli uuden kuulokojeen kehityksen lähtökohtana. Bernafon Alpha on ensimmäinen ladattava, Hybrid Technology™- kuulokoje. 
Samaan tapaan kuin hybridiautoissa, näissä kuulokojeissa yhdistyy kaksi huippuluokkaista hybridijärjestelmää. Tuloksena on paras kuuntelukokemus, vaihtelevissa ääniympäristöissä.

[iframe width="560" height="315" data-category-consent="cookie_cat_marketing" data-consent-src="https://www.youtube.com/embed/CHAijo5BXXQ?autoplay=1" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen][/iframe]
Bernafon Alpha ladattavan kuulokojeen esittelyvideo: susi ja mies, jotka kuuntelevat toisiaan metsässä ennen kohtaamistaan.

Bernafon Alphan avulla ...

 • Mies, jolla on Bernafon Alpha ladattavat miniBTE T R -kuulokojeet, ja nainen ravintolassa, istuvat vastapäätä toisiaan.

  saat paremmin selvän puheesta ja nauttia kuuntelun mukavuudesta. Alpha tarjoaa parhaan äänen ilman kompromisseja

 • Mies, jolla on Bernafon Alpha ladattava miniBTE T R -kuulokoje, seisoo korkealla pöydällä ravintolassa iPhone kädessään.

  keskity olemaan enemmän yhteydessä. Alpha suoratoistaa ääntä useista äänilaitteista ja tarjoaa handsfree-viestinnän iPhonesta ja iPadista.

 • Mies, jolla on Bernafon Alpha -ladattava miniBTE T R -kuulokoje, istuu olohuoneessa ja laittaa Charger Plus -laturin laukkuunsa.

  saat keskittyä kaikkeen muuhun paitsi kuulokojeisiisi. Alpha on ladattava, jossa riittää virtaa koko päivän käyttöä varten.

Miksi valita Bernafon-kuulokojeet?

Kuulokojeiden käyttäjät kertovat kokemuksistaan Bernafon Alphasta. Lue kuinka Jean Marc ja Rita Nigg matkustavat ympäri maailmaa asuntoautollaan. Tai katso Fritsin käyttäjäkokemusvideo. Harrastetennispelaaja Hollannista selittää sinulle, miksi Bernafon Alpha oli oikea valinta hänelle.

Arviot Alphasta

Nainen, jolla on ladattavat Bernafon Alpha -kuulokojeet, nauttii Sveitsin järvi- ja vuoristomaisemista hotellin ikkunasta

Testissä* 100 % kojekokeilijoista raportoi hyvästä tai erinomaisesta äänenlaadusta sekä arvioi kuulleensa puheen selkeästi melussa.

* 2020: Perustuu Bernafon AG: ltä, Bern Sveitsi, saatuihin kliinisten tutkimusten tietoihin

Punainen/sininen kuva naisesta kaiuttimen vieressä, MUSIC block -sanamerkki, Bernafon Alphan Hybrid Technology -logo ja ääniaalto.

Inspiraatiota joka nuotilla

Nauti korkealaatuisista ja tasapainoisista musiikin äänistä Bernafonin uuden Musiikkielämys-ohjelman avulla. Ohjelma on suunniteltu erityisesti musiikin ääniä varten. Riippumatta siitä, pidätkö klassisesta vai rockista, Alphan innovatiivisella Hybrid Technology ™ -tekniikalla todellinen musiikin nautinto on vain yhden napsautuksen päässä.

Ladattavat miniRITE T R -kuulokojeet

Bernafonin suosituin kuulokojemalli tarjoaa virtaa koko päivän käyttöön, myös äänen suoratoistoa varten. Se on huomaamaton ja istuu mukavasti korvasi takana. Litiumioniakut latautuvat nopeasti, molemmilla, kahdella erilaisella laturillamme.

 • Ladattavat Bernafon Alpha -kuulokojeet kiinteässä verkkovirralla toimivassa latausasemassa meikkipöydällä, jossa on peili ja kuivakukkia maljakossa

  Lataaminen kotona on helppoa “yhdistä & käytä”-laturilla. Sen tukeva ja vakaa muotoilu tekee siitä luotettavan ja käytännöllisen

 • Ladattavat Bernafon Alpha-kuulokojeet kannettavassa Charger Plus-laturissa lasipöydällä, jossa on punaisia kukkia ja kirja lasilevyllä

  Kannettava Charger Plus-laturi tarjoaa kolme täyttä latausta Alpha- kuulokojeparille, joten se sopii täydellisesti mukana kuljetettavaksi virtalähteeksi kuulokojeillesi matkasi aikana.

Kaksi harmaata ja mustaa ladattavaa Bernafon Alpha miniBTE T R -kuulolaitetta sijoitettuna olohuoneen pöydälle iPhonen viereen.

Luo yhteys

Bernafon Alpha kuulokojeilla voit nauttia hands-free puheluista ja videopuheluista käyttämällä iPhone- ja iPad-laitteita, ja lisäksi suoratoistaa audiota suoraan iOS- ja uudenaikaisilla Android™-laitteilla. Saatavilla myös yhdistettävyyttä tukevia lisälaitteita parantamaan kuulemiskokemusta.

Yksilölliset korvakäytäväkuulokojeet - ihanteellinen aktiiviseen elämäntyyliin

Huomaamattomat IIC-kuulokojeet, nykyaikaiset ITC-kuulokojeet ja helposti käsiteltävät ITE-kuulokojeet: jokainen malli tarjoaa yksilölliset hyödyt. Mitä yhteistä näillä kaikilla on? Täysin yksilöllisinä varma istuvuus korvassa myös urheiltaessa. Käsittelyn helpottamiseksi lisää valinnainen langaton yhdistettävyys tai painike. Voit myös valita Bernafonin pienimmän kuulokojeen suurimman mahdollisen huomaamattomuuden saavuttamiseksi.

[iframe width="560" height="315" data-category-consent="cookie_cat_marketing" data-consent-src="https://www.youtube.com/embed/YM5mYtUflms?autoplay=1" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen][/iframe]
Alpha yhdellä silmäyksellä

Alpha sopii tyyliisi ja tarpeisiisi

Yhdessä kuulonhuollon ammattilaisen kanssa valitsette mallin, joka sopii parhaiten kuulonalenemaasi, kosmeettisiin mieltymyksiisi ja yksilöllisiin tarpeisiisi.

Yksilöllisistä kuulotarpeistasi, elämäntavastasi ja budjetistasi riippuen voimme tarjota viisi erilaista suorituskykyluokkaa. Kehittyneillä suorituskykyluokilla tarjoamme enemmän vaihtoehtoja ja säädettäviä asetuksia, jotka soveltuvat haastaviin kuuntelutilanteisiin.

 • Bernafon Viron 7:n kuva, jossa osoitetaan hyvä äänen, puheen, kuuntelumukavuuden, käyttömukavuuden ja yksilöllisyyden suhde

  Alpha 9

  Paras

 • Bernafon Viron 7:n kuva, jossa osoitetaan hyvä äänen, puheen, kuuntelumukavuuden, käyttömukavuuden ja yksilöllisyyden suhde

  Alpha 7

  Parempi

 • Bernafon Viron 5:n kuva, jossa osoitetaan hyvä äänen, puheen, kuuntelumukavuuden, käyttömukavuuden ja yksilöllisyyden suhde

  Alpha 5

  Hyvä

 • Bernafon Viron 7:n kuva, jossa osoitetaan hyvä äänen, puheen, kuuntelumukavuuden, käyttömukavuuden ja yksilöllisyyden suhde

  Alpha 3

  Perus

 • Bernafon Viron 7:n kuva, jossa osoitetaan hyvä äänen, puheen, kuuntelumukavuuden, käyttömukavuuden ja yksilöllisyyden suhde

  Alpha 1

  Aloitustaso

 • Havainnollistava korva punaisella taustalla

  Ääni

 • Puhetta havainnollistava kuva huulista punaisella taustalla

  Puheen selkeys

 • Kuuntelumukavuutta havainnollistava kuva kuulokkeista punaisella taustalla

  Kuulemisen mukavuus

 • Kuvitetut valkoiset peukalot ylös punaisella taustalla osoittavat käyttäjän kuunteluponnistuksen vähentymistä, mikä mahdollistaa keskittymisen hänelle tärkeään

  Käyttömukavuus

 • Yksilöllisyyttä havainnollistava piirroskuva sormenjäljestä

  Yksilöinti

960x600_be_download_bernafon_app

Hallitse helposti kuuntelukokemustasi

Ota kaikki irti kuulokojeistasi helppokäyttöisen Bernafon App-sovellus avulla. Voit hallita kuulokojeitasi, muokata ääntä, saada etätukea, asettaa ja saavuttaa kuuloon liittyviä tavoitteita ja yhdistää kuulokojeen lempilaitteisiisi. Kaikki vain pyyhkäisemällä tai napauttamalla älypuhelintasi tai Apple Watch -älykelloasi. Lue lisää yhteensopivuudesta.

Lataa MAKSUTON sovellus nyt

Download_on_the_App_Store_Badge_US-UK_135x40 en_badge_web_generic

 • Bernafon Soundclip-A

  SoundClip-A

  SoundClip-A on monipuolinen lisävaruste äänen suoratoistoon.

 • Kuva RC-A-kaukosäätimestä, jossa on kolme suurta pyöreää painiketta käytettäväksi Bernafon-kuulokojeiden kanssa

  RC-A (kaukosäädin)

  Säädä kuulokojeitasi helppokäyttöisellä kaukosäätimellä.

 • All CloseUp TV Adapter

  TV-A (TV-sovitin)

  Katso TV:tä ja kuuntele ääntä suoraan TV:stäsi kuulokojeittesi avulla.

Hymyilevä audionomi asiakkaansa kanssa kuulokojesovituksessa

Etsitkö kuuloalan ammattilaista?

Voimme auttaa sinua saamaan yhteyden sinua lähellä olevaan Bernafon-jälleenmyyjään

Etsi kuuloalan ammattilainen