Profiilikuvassa mies, joka käyttää Bernafon Alpha ladattavia kuulokojeita. Taustalla Susi-piirros ja hybridijärjestelmän logo.

Esittelyssä Alpha- kuulokojeet

Parhaiden innoittamana

Eläinten uskomattoman tarkan kuulon jäljittely oli uuden kuulokojeen kehityksen lähtökohtana. Bernafon Alpha on ensimmäinen ladattava, Hybrid Technology™- kuulokoje. 
Samaan tapaan kuin hybridiautoissa, näissä kuulokojeissa yhdistyy kaksi huippuluokkaista hybridijärjestelmää. Tuloksena on paras kuuntelukokemus, vaihtelevissa ääniympäristöissä.

[iframe width="560" height="315" data-category-consent="cookie_cat_marketing" data-consent-src="https://www.youtube.com/embed/CHAijo5BXXQ?autoplay=1" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen][/iframe]
Bernafon Alpha ladattavan kuulokojeen esittelyvideo: susi ja mies, jotka kuuntelevat toisiaan metsässä ennen kohtaamistaan.

Bernafon Alphan avulla

 • Sivuprofiili naisesta, joka käyttää Bernafon Alphan ladattavia kuulokojeita ja on pukeutumassa seisten peilin edessä.

  saat käyttöösi parantuneen puheenerotuksen ja kuuntelumukavuuden.Alpha tarjoaa parasta äänenlaatua ilman kompromissejä.

 • Nainen, joka käyttää Bernafon Alpha ladattavia kuulokojeita katselee itseään peilistä istuutuneena pöytään, jossa on valkoisia kukkia.

  voit pitää helpommin yhteyttä. Alphasta saat äänet suoraan korviisi monista suosikkilaitteistasi.

 • Nainen ottamassa Bernafon Alpha ladattavia kuulokojeita laturista pöydältä kukkavaasin vierestä.

  voit keskittyä kaikkeen muuhun, paitsi kuulokojeisiisi. Alpha on ladattava kuulokoje, jossa riittää virtaa koko päiväksi.

[iframe width="560" height="315" data-category-consent="cookie_cat_marketing" data-consent-src="https://www.youtube.com/embed/BuG2THqR8lU?autoplay=1" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen][/iframe]
Keskiyön siniset, ladattavat Bernafon Alpha kuulokojeet latausasemassaan, korurasian ja vakoisen helmikaulanauhan vieressä.

Ladattavat miniRITE T R kuulokojeet

Bernafonin suosituin kuulokojemalli on lähes huomaamaton ja asettuu miellyttävästi korvan taakse. Virtaa riittää koko päiväksi myös suoratoistoa ja puheluita varten. Litiumioniparistot latautuvat nopeasti tukevassa ja kätevässä laturissa.

Keskiyön siniset, ladattavat Bernafon Alpha kuulokojeet

Pysy yhteydessä

Voit suoratoistaa äänet Bernafonin Alpha kuulokojeisiin suoraan iPhone®-, iPad®-, ja iPod- sekä uusimmista Android™-laitteistasi. Saatavilla on myös laaja valikoima lisälaitteita, jotka parantavat kuuntelukokemusta.

Valittavanasi on kolmen eri suorituskykyluokan vaihtoehtoa riippuen henkilökohtaisista kuulotarpeistasi, elämäntyylistäsi  ja budjetistasi. Tutustu tarkemmin Bernafonin Alphaan, joka on miellyttävä  ja lähes huomaamaton korvantauskuulokoje.

Käytä Bernafon EasyControl-A -sovellusta hallitaksesi kuulokojeitasi huomaamattomasti

Sovelluksen avulla voit säätää äänenvoimakkuutta, vaihtaa kuunteluohjelmaa, löytää kuulokojeesi ja tarkistaa pariston tilan.Lue lisää yhteensopivuudesta..

en_badge_web_generic

 • SoundClip-A

  SoundClip-A on monipuolinen lisävaruste äänen suoratoistoon.

 • RC-A (kaukosäädin)

  Säädä kuulokojeitasi helppokäyttöisellä kaukosäätimellä.

 • TV-A (TV-sovitin)

  Katso TV:tä ja kuuntele ääntä suoraan TV:stäsi kuulokojeittesi avulla.

Etsitkö kuuloalan ammattilaista?

Voimme auttaa sinua saamaan yhteyden sinua lähellä olevaan Bernafon-jälleenmyyjään

Etsi kuuloalan ammattilainen