Tietoja kuulokojeista

Kuulokojeita on todella monenmuotoisia, malliltaan ja väreiltään erilaisia, joten löydämme varmasti sinun yksilöllisiin tarpeisiisi ja mieltymyksiisi sopivat kuulokojeet.

[iframe width="560" height="315" data-category-consent="cookie_cat_marketing" data-consent-src="https://www.youtube.com/embed/fGLOG_J4oO4?autoplay=1" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen][/iframe]

Korkean suorituskyvyn kuulokojeet tarjoavat sinulle mahdollisuuden kuulla paremmin

 • Ergonominen ja huomaamaton muotoilu takaavat käyttömukavuuden
 • Yhteensopiva sovellusten ja langattomien lisävarusteiden kanssa parannetuin liitettävyysvaihtoehdoin*
 • Kätevät ja helppokäyttöiset toiminnot
 • Huippulaadukkaat komponentit pitkäkestoiseen käyttöön ja luotettavaan toimintaan
 • Lataus antaa virtaa koko päiväksi*

*Vain valituissa malleissa

Löydä sinulle parhaiten sopiva kuulokoje

 • Korvantauskuulokoje (BTE)

  Mukavasti korvan taakse asettuva korvantauskuulokoje (BTE) sisältää uskomattoman määrän tehoa. Bernafonin BTE-kojeet sopivat lievistä erittäin vaikeisiin kuulonalenemiin

 • Korvakäytäväkojeet (ITE)

  Korvakäytäväkojeita on saatavilla erimuotoisina ja kokoisina. Korvakäytävään asettuvat kuulokojeet ovat markkinoiden huomaamattomimmat. Bernafonin ITE-kojeet käyvät lievistä vaikeisiin kuulonalenemiin.

 • Kuuloke korvassa (RITE)

  Kuuloke korvassa (RITE) -kuuloratkaisuissa yhdistyvät BTE- ja ITE-kojeiden parhaat puolet – teho ja huomaamattomuus. Bernafonin RITE-kuulokojeet soveltuvat lievistä erittäin vaikeisiin kuulonalenemiin..

Mikä kuulokoje sopii tarpeisiisi parhaiten?

Jokaisen Bernafon-kuulokojeen takana on osaava insinöörien ja audiologien tiimi, joka on innokas tekemään kuulemisestasi parempaa.

Yksilöllisistä kuulotarpeistasi, elämäntavastasi ja budjetistasi riippuen voimme tarjota eri suorituskykyluokan kojeita. Pitkälle kehitettyjen suorituskykyluokkien kojeet tarjoavat enemmän vaihtoehtoja ja säädettäviä asetuksia suoriutumaan haastavissa kuuntelutilanteissa.

Löydä parhaat kuulokojeet Bernafonilta nyt

Löydä tuotteet, joiden ansiosta erotumme muista..

Alpha   Viron    Zerena    Leox

Bernafon Alpha on ensimmäinen  Hybrid Technology™-kuulokoje

Parhaiden innoittamana, Bernafon Alphassa yhdistyy kaksi äänenkäsittelytapaa yhdessä hybridijärjestelmässä. Tuloksena on parantunut puheen erotus ja kuuntelumukavuus, parhaasta äänenlaadusta tinkimättä. Se on ensimmäinen Hybrid Techology-kuulokoje maailmassa.

Helppokäyttöinen ja ladattava Bluetooth®- kuulokoje suoratoistaa äänet useimmista älypuhelimista ja muista ulkoisista äänilähteistä.

Tutustu Alpha-kuulokojeisiin

Etsitkö kuuloalan ammattilaista?

Voimme auttaa sinua saamaan yhteyden sinua lähellä olevaan Bernafon-jälleenmyyjään

Etsi kuuloalan ammattilainen


Bernafon-lisävarusteiden avulla pysyt yhteydessä

Bernafon-kuulokojeiden avulla voit viestiä useiden elektroniikkalaitteiden kautta langattomasti.

Bernafon-lisävarusteet