Intohimona kuuleminen

Bernafonista

Vuodesta 1946 lähtien olemme työskennelleet perustajamme hengessä kehittäessämme ja myydessämme ratkaisuja, jotka auttavat huonokuuloisia. Yhdessä tuhansien kuulonhuollon ammatilaisen kanssa olemme auttaneet miljoonia ihmisiä kuulemaan ja kommunikoimaan paremmin, yli 70 eri maassa.

Bernafon Brändin merkitys

Yhdessä autamme ihmisiä kuulemaan ja kommunikoimaan paremmin

Brändimme on liiketoimintastrategiamme kulmakivi ja sitoumus, jolla haluamme muuttaa maailmaa.– Se on sekä lähtökohtamme että päämäärämme.

Tuotteet ja Teknologia

Sitoudumme muutokseen, jonka haluamme tehdä korkean suorituskyvyn tuotteiden, johtavan teknologian ja erinomaisen tuen avulla. Bernafonin pääkonttorin audiologit ja tuotekehittäjät rakentavat innovatiivisia toimintoja kuulokojeisiimme, sovitusohjelmiimme, sovelluksiimme ja yhdistettäviin lisävarusteisiimme.

Tuotteet

Historia

Katsomme tulevaisuuteen, mutta olemme myös ylpeitä vahvasta markkina-asemastamme sekä yli 70 vuoden historiastamme kuulonhuollon alalla.

[iframe width="560" height="315" data-category-consent="cookie_cat_marketing" data-consent-src="https://www.youtube.com/embed/lOegmg9bFeE?autoplay=1" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen][/iframe]

soundofsswitzerland_thumbnail

Liity verkostoomme

facebook_70x70     linkedin_70x70