Intohimona kuuleminen

Me olemme Bernafon

Meillä on ollut tavoite jo vuodesta 1946 saakka kehittää korkealaatuisia kuulokojeita, jotka mahdollistavat huonokuuloisten ihmisten nauttivan autenttisista kuuntelukokemuksista. Pyrimme ylittämään asiakkaidemme odotukset sveitsiläisen tuotekehityksen, edistyksellisen teknologian ja yksilöllisen palvelumme avulla. Päämäärämme on tarjota yhteistyökumppaneillemme lisäarvoa joka päivä. Bernafonin jälleenmyyjät ja työntekijät yli 70 maassa ovat sitoutuneet visioomme auttaa huonokuuloisia ihmisiä kommunikoimaan ilman rajoituksia.

[iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/lOegmg9bFeE?autoplay=1" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen][/iframe]

Visio ja missio

Visiomme

Kuuleminen ja puheesta selvää saaminen ovat perustarpeitamme. Kuulo-ongelmat vaikuttavat jokapäiväiseen elämään ja vuorovaikutukseen.Uskomme maailmaan, jossa edistyksellisen teknologiamme ansiosta heikentyneelläkin kuulolla on mahdollista kommunikoida kuten normaalilla.

Missiomme

Intohimomme on kehittää ja markkinoida kuulokojeita, joiden avulla huonokuuloiset ihmiset pääsevät nauttimaan autenttisesta kuulemisesta. Pitkäaikainen yhteistyö asiakkaiden, yhteistyökumppaneiden ja työntekijöiden kanssa kaikkialla maailmassa muodostavat perustan vahvalle yrityksellemme; jatkuvan kasvun ja liiketoiminnan menestyksen.

Liity verkostoomme

facebook_70x70     linkedin_70x70