Bernafonin vastaanotto

Perintö, joka antaa ihmisille mahdollisuuden kuulla ja kommunikoida paremmin

Se on enemmän kuin parempaa kuulemista. Se on kaikkea sitä, mitä siitä seuraa.

Bernafon on globaali kuulonhuollon yritys, joka tarjoaa ihmisille mahdollisuuden kuulla ja kommunikoida paremmin. Tarjoamme korkean suorituskyvyn kuuloratkaisuja yhdistämällä johtavan kuuloteknologian yrityksen yli 70 vuoden osaamiseen alalla.

 • Korkean suorituskyvyn tuotteet

  Määritämme Sveitsin pääkonttorissamme kilpailukykyisen kuulokojevalikoiman, sovitusohjelmiston, sovelluksia ja yhdistettäviä lisälaitteita.

 • Alan johtavaa teknologiaa

  Demantin itsenäisenä liiketoimintayksikkönä meillä on käytössämme alan johtava T&K- ja tutkimuskapasiteetti, kuten talon sisäinen integroitu piirien suunnittelu, signaalin käsittely, audiologia, sovitusohjelmisto ja laitteistosuunnittelu.

 • Erinomainen tuki

  Yksilölliset ja henkilökohtaiset tukipalvelumme vievät kuuloalan käytäntöjä eteenpäin – pienin ja isoin askelin.

Bernafonin historia

Kaikki alkoi Sveitsissä hieman ennen vuotta 1946, jolloin nuori koneopin opiskelija Hans Gfeller nuorempi sai käsiinsä isänsä kuulokojeen. Sen sijaan, että olisi ihastellut silloisen audiologiateknologian huipentumaa, hän vei kuulokojeen huoneeseensa, tarttui ruuvimeisseliin ja purki kojeen osiin pala palalta.

Tarina ei kerro, miten vanhempi herra Gfeller reagoi, kun sai tietää tapahtuneesta, mutta tiedämme kuitenkin, että ei kestänyt kauan ennen kuin Hans Gfeller alkoi kehittää ja myydä omia äänenvahvistuslaitteitaan.

Tutustu historiaamme

Kolme Bernafonin työntekijää keskustelemassa punaisen pöydän ympärillä

Keskeisiä tietoja Bernafonista

 • Pääkonttori Bernissä, Sveitsissä
 • 20 Bernafon-tytäryhtiötä
 • Myynti 70 maassa maailmanlaajuisesti

 

Mitä kollegamme sanovat työstään Bernafonilla

Meillä työskentelee useiden eri alojen ammattilaisia erilaisilla osaamisilla ja he osallistuvat kuulokojeiden valmistusprosessiin.

Bernafonin työntekijän Silvana P.:n muotokuva, jossa hän hymyilee Bernafon-julisteen edessä pidellen punaista posliinilehmää, jossa on Bernafon-logo.

"Yrityksemme arvolupaus: ‘Your hearing, Our passion’ on myös minulle totta. Kun eräs 9-vuotias tyttö sai pääsyn äänimaailmaan kuulokojeidemme avulla, se oli erityisen merkityksellinen, tyydyttävä ja iloinen kokemus."

Silvana P., Brand Manager, Italia

Muotokuva Bernafonin työntekijästä,Navjeet S.J.

"Suosikkiasiat, miksi työskentelen Bernafonilla: upea teknologia, koko yritys on kuin samaa perhettä ja että olemme altavastaajia. Pidämme asiat vilpittöminä ja rehellisinä."

Navjeet S. J., Training Manager, Iso-Britannia

Muotokuva Bernafonin työntekijästä, Gregory S.

"Työskentely Bernafon-tuotemerkissä on kuin työskenteleminen maailmanlaajuisessa voimalassa, mutta missä kaikki tietävät nimesi. Kun työ on suoritettava, se voi tapahtua paikallisten tiimisi jäsenten tai tuhansien kilometrien päässä olevan kollegasi avulla."

Gregory S., Sales Manager, Iso- Britannia

Muotokuva hymyilevästä Bernafonin työntekijästä, Melissa M.

"Bernafon on kuin toinen kotini. Olen pystynyt kasvamaan ihmisenä ja ammattilaisena yhdessä ison ihmisjoukon kanssa, joita voin ilolla kutsua ystävikseni."

Melissa M., Marketing Coordinator, Espanja

Työpaikat

Osana innostunutta, osaavaa ja yhteistyöhön perustuvaa maailmanlaajuista tiimiämme olet mukana vaikuttamassa heikentyneestä kuulosta kärsivien ihmisten elämään nopeasti kasvavalla alalla.

Avoimet työpaikat Bernafonilla

Bernafon on osa Demant Groupia