Ihmisiä auttamassa kuulemaan ja kommunikoimaan paremmin. Jo 75 vuotta.

Vuonna 1946 Bernafonin tarina saa alkunsa tietoliikennejärjestelmien tehtaalla, Sveitsin pääkaupungin Bernin lähellä. 75 vuotta myöhemmin vietämme tuotemerkkimme juhlavuotta muistelemalla menneisyyden saavutuksia ja pohtimalla tulevia mahdollisuuksia. Katso vuosipäiväsivustomme, jota päivitämme säännöllisesti läpi vuoden 2021.

Tutustu historiaamme

Se on enemmän kuin parempaa kuulemista. Se on kaikkea sitä, mitä siitä seuraa.

Bernafon on globaali kuulonhuollon yritys, joka tarjoaa ihmisille mahdollisuuden kuulla ja kommunikoida paremmin. Tarjoamme korkean suorituskyvyn kuuloratkaisuja yhdistämällä johtavan kuuloteknologian yrityksen yli 70 vuoden osaamiseen alalla.

 • Korkean suorituskyvyn tuotteet

  Määritämme Sveitsin pääkonttorissamme kilpailukykyisen kuulokojevalikoiman, sovitusohjelmiston, sovelluksia ja yhdistettäviä lisälaitteita.

 • Alan johtavaa teknologiaa

  Demantin itsenäisenä liiketoimintayksikkönä meillä on käytössämme alan johtava T&K- ja tutkimuskapasiteetti, kuten talon sisäinen integroitu piirien suunnittelu, signaalin käsittely, audiologia, sovitusohjelmisto ja laitteistosuunnittelu.

 • Erinomainen tuki

  Yksilölliset ja henkilökohtaiset tukipalvelumme vievät kuuloalan käytäntöjä eteenpäin – pienin ja isoin askelin.

Bernafonin historia

Kaikki alkoi Sveitsissä hieman ennen vuotta 1946, jolloin nuori koneopin opiskelija Hans Gfeller nuorempi sai käsiinsä isänsä kuulokojeen. Sen sijaan, että olisi ihastellut silloisen audiologiateknologian huipentumaa, hän vei kuulokojeen huoneeseensa, tarttui ruuvimeisseliin ja purki kojeen osiin pala palalta.

Tarina ei kerro, miten vanhempi herra Gfeller reagoi, kun sai tietää tapahtuneesta, mutta tiedämme kuitenkin, että ei kestänyt kauan ennen kuin Hans Gfeller alkoi kehittää ja myydä omia äänenvahvistuslaitteitaan.

Keskeisiä tietoja Bernafonista

 • Pääkonttori Bernissä, Sveitsissä
 • 20 Bernafon-tytäryhtiötä
 • Myynti 70 maassa maailmanlaajuisesti

 

Mitä kollegamme sanovat työstään Bernafonilla

Meillä työskentelee useiden eri alojen ammattilaisia erilaisilla osaamisilla ja he osallistuvat kuulokojeiden valmistusprosessiin.

"Autan parantamaan tuotteidemme käytettävyyttä"

Barbara S., kliininen tutkimusaudiologi

"Olen innokas jakamaan Bernafon-tuotteiden ammatillista osaamista"

Sonja K., kansainvälinen tuotekoulutus ja tuotetuki

"Autan alan huipputason tuotteiden tuomista markkinoille"

Remo V., kansainvälinen tuotepäällikkö

Työpaikat

Osana innostunutta, osaavaa ja yhteistyöhön perustuvaa maailmanlaajuista tiimiämme olet mukana vaikuttamassa heikentyneestä kuulosta kärsivien ihmisten elämään nopeasti kasvavalla alalla.

Avoimet työpaikat Bernafonilla

Bernafon on osa Demant Groupia